Osvetljenje instrument table

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

BU

Post by BU »

Za rostilj ce da radim 10 dana :twisted:

xxx

Post by xxx »

Inace sijalica koja obasjava strelicu od prekidaca ventilatora je ubacena odavno, isto nije postojala...[/quote]
Koliko ja znam tu bi sijalica trebalo fabricki da bude ugradjena, a sto se osvetljenja prekidaca tice pohvalno je sto si se trudio ali po meni bespotrebno kad imas indikaciju na instrument tabli

BU

Post by BU »

xxx wrote:Inace sijalica koja obasjava strelicu od prekidaca ventilatora je ubacena odavno, isto nije postojala...
Koliko ja znam tu bi sijalica trebalo fabricki da bude ugradjena, a sto se osvetljenja prekidaca tice pohvalno je sto si se trudio ali po meni bespotrebno kad imas indikaciju na instrument tabli
? Kod mene je bila samo ona na sredini koja osvetljava skalu ali nije bila dovoljna da osvtli strelicu i one polozaje prekidaca... Tako da sam iskoristio priliku kada mi je crkao prekidac svetla da izvadim ono leziste za sijalicu iz njega i da ga zalepim tu. Sto se tice indikacije, to je OK, u pravu si, ali ja sam hteo da postignem samo da oni sijaju u mraku, tj. da se vide da su tu i nekako mi se cini da je sve nekako preglednije... Ali dobro, to je vec subjektivna stvar... Recimo kao sto postoji indikacija za svetla, ali opet sija ona sijalicica na prekidacu... Pozdrav ;)

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

BU samo ti napravi da svetli tabla a za rostilj nemas brige
Sledeci auto Priora coupe.

BU

Post by BU »

zlatkodesign wrote:BU samo ti napravi da svetli tabla a za rostilj nemas brige
Sto puta sam pozeleo da idem na rostiljijadu, ali em' sto je daleko em' je studentski zivot zauzet i bez para... :cry: Ma samo nadji vremena i nije neki posao, ja sam ga odradio cekajuci neke rezultate, pa iz ciste nervoze...

Post Reply