Samara za delove???

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

djape1977

Post by djape1977 »

Meni bi trebao predji desni far( ili samo staklo fara) i onaj plasticni deo ispred pumpe za gorivo, i ako budem slobodan kad rasturate rado cu se pridruziti.
prodato
sasac87

Pridružio: 04 Nov 2008
Poslao: Sre Maj 13, 2009 9:22 pm Naslov:

glavcine

djape1977

Post by djape1977 »

e mrzi me sad da pregledam celu temu i da pravim spisak kome sta treba. nek svako ko je do sad ovde ucestvovao u prici sastavi za sebe spisak sta mu treba i objavi ovde.

ako ima vise interesenata za isti deo - ko je prvi trazio - dobija.

sto se cena tice - ovaj auto mi je duzan 250e i minimum toliko mora da donese. mislim da i nije neki problem ako se podeli na bar 5 ljudi.

sto se ne proda za iduci vikend ide u presu zajedno sa skoljkom od auta. ako neko ne moze da dodje nije problem, ostavicu deo sa strane ali nemam nameru da ga cuvam do sudnjeg dana. ko sam skida deo naravno dobija ga jeftinije nego ako dodje posle kao gospodin covek i pokupi ga.

cene odredite sami. ja sam vam moju racunicu rekao. budite bar priblizno realni. ko ocekuje da kupi motor za 500 dinara bolje da me i ne pita. vise vredi na kilo. juce sam oterao nekog kretena iz dvorista. dosao covek da trazi zadnju osovinu od lajke. ja mu kazem 10e a on -skupo mi je to, jel moze za 5?

ponesite neke srafcigere, bar jedan komplet gedora i bar jednu pristojnu dizalicu. imam i ja sve to, ali treba vise ljudi istovremeno da radi.

ako ova akcija prodje kako treba, mozda uzmem i onu drugu samaru, i 110ku. ima i jedan mercedes minika, jedan fiat ritmo, par jugica...
j***** auto bez kardana

Pera

Post by Pera »

Ja nisam u Bg-u i ne mogu da dodjem jos sigurno 2 nedelje.
Djape jel si bese rekao da je komandna tabla braon boje?Ako jeste onda mi ne odgovara,ali bi mi trebalo ono kuciste grejaca kabine sa sajlama i klapnama i vozacko sediste ako ga do tada niko ne uzme,a ako ga uzme uzeo bih suvozacko,pa od njega prebacio sundjer i presvlaku,jos trebao bi mi onaj sesir ili kako se vec zove sto ide iznad solje amortizera i plovak rezervoara,ako mozes da kazes neku cenu za to,bilo bi dobro.
I jos jedno pitanje,jel motor prodajes ceo ili u delovima?

djape1977

Post by djape1977 »

braon. kuciste grejaca, mislim da ga je pominjao goxy ali ako nije - tvoje je
sedista -prednja imaju musteriju vec, mada mi covek ostavlja svoja pa ako su upotrebljiva...
solja amortizera - tvoja je
motor - najradije ceo.
plovak ako je ok - tvoj je
j***** auto bez kardana

buzald

Post by buzald »

nadam se da cu doci. ne volim obecavati, pa da ispalim. nista posebno mi ne treba ili bar tako mislim, ali ako budem slobodan dolazim i pomazem, moze rostilj itd.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

Goxxy

Post by Goxxy »

Ne treba mi tabla Đape, pisao sam već šta mi treba ;)

Kompletne brave (za prednja i treća vrata, za trovrataša - nikad ih nemam dovoljno! Very Happy ), zatim hidrokorektore, komutator (za ne daj bože), verovatno još nešto oko prozora i podizača prozora (da li staklo ili tome slično), sve zavisi šta valja. Verovatno i još neke jako sitne stvari koje me blago iritiraju, koje bih voleo da sredim (recimo letvu volana, poluosovine i još nešto). Videćemo...

Na spisku su se javile još raznorazne plastike i plastikice, kao i ventilator kabine - ovaj moj tandrče, ubi bože... Videćemo šta još bude valjalo i zatrebalo, moram i ja spisak da pravim...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

samara1500

Post by samara1500 »

Pedja, ne brini oko ispravnosti grejača zadnjeg stakla, to ću ja ustanoviti instrumentom. by the way, što više linija u prekidu - to veći otpor...
;)
kad sam rekao torpedo mislio sam na onu plastikurinu na sredini (kod menjača) :D
uzeo bih i onu pumpu za pranje stakla, jer je ova moja nešto ubudžena (privremeno)
e, da, i jedna ručica za motanje stakla i lajsne od oluka...
boce za plin mi ne znače, mislio sam na ceo formiran sistem cevi sa isparivačem, pa da ga samo prebacim kod mene, al dobro, možda će ona novija imati plin...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

Pera

Post by Pera »

Dodao bih spisku ventilator hladnjaka,oba prikljucka za pojas,pored sedista,susplehe ispod motora i kontakt bravu,ako vec nije rezervisano :)

I da li neko vec uzima menjac i Djape kako se pokazao u voznji,ako si je provozao?

djape1977

Post by djape1977 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ynca26Zz_1A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QIommx6qNq0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUR2V3jPnx4[/youtube]
kao sto vidite - radi!
motor je iznenadjujuce dobar. pali bez greske, topao i hladan. malo dimi na iberlaufu ali verujem da bi sa normalnim uljem i to nestalo. karb je odlican. u voznji je utegnuta, bez trunke luftova u trapovima, amortizeri i opruge odlicni, lagana na volanu. ukupan utisak - najverovatnije da je zaista presla 40.000km. ovo sto je propalo, propalo je od stajanja.
menjac odlican, set kvacila ispravan. ne pregreva se, ventilator pali kad treba.
j***** auto bez kardana

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

Niko ne pita ono najlogicnije pitanje, a posto niko ne pita necu ni ja, ali se svejedno cudim. :?
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

djape1977

Post by djape1977 »

gume trayal t200 165/80/13 skoro nove. felne srednje zalosne, jedna udarena, malo kriva
Image

Image

Image
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

koliko se ja razumem, a laskam sebi da znam po nesto, ova samara nikad nije krpljena i farbana. auto je u prvoj boji!

jel oce neko mozda da pazari celu skoljku?

sto se zadnjeg dela auta tice, sve je u redu i na broju. branik odlican, stopaljke, vrata... na donjoj ivici trecih vrata sa unutrasnje strane ima nekoliko tackica rdje ali bez rupa ispod. treba da se osmirgla i zafarba.

Image

Image

Image

Image
Image
Image
Image
Last edited by djape1977 on Sun Jun 07, 2009 9:26 pm, edited 4 times in total.
j***** auto bez kardana

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Oću ja treća vrata ako nisu bezecovana ( može bez motora i stakla).

djape1977

Post by djape1977 »

nesto me zezao net u toku dana, evo sad proradio kako treba...
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

enterijer - bolna tacka svih lada!

u sasvim pristojnom stanju. instrument tabla ispucala od sunca, zadnja polica ofucana. sve ostalo ok.
sistem za ventilaciju/grejanje radi perfektno.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

mehanizam za zakljucavanje zadnjeg naslona ne radi. nisam se setio da pogledam nebo, verovatno je ok kad nisam zapazio. torpedo je ok

sedista tvrda, nisu ugazena ni deformisana, cak ni vozacko
j***** auto bez kardana

Post Reply