BokeYGTi wrote:ma trazio sam i citao. ali opet, ne kontam koji je sraf za stelovanje smese a koji za dotok plina. tj. sta se podesava srafom na isparivacu a sta na onom na Y racvi. i sto mi je onaj lik u servisu okretao samo sraf na isparivacu i poremetio sve...
prelisatao sam i ovu temu od prve do poslednje stranice i dosao do zakljucka da je mozda jedan od razloga sto mi se auto ponasa tako kako se ponasa zato sto bi trebalo da menjam filter za plin. zato pitam gde se nalazi taj filter. i kako se ispusta ta plinska mast iz isparivaca, na kom srafu. zato sam rekao da cu da slikam isparivac i postavim, da bi olaksao malo stvari, i meni i vama. slika govori vise od 1000 reci.

1 - za stelovanje lera
2-za ispustanje djubreta iz isparivaca
a na onoj Y racvi na tom srafu stelujes smesu
Filter plina ti se nalazi u elektromagnetnom ventilu,prati bakarnu cev od isparivaca i ona ce te odvesti do njega,na dnu ventila imas jedan inbus sraf njega odvijes i u toj soljici se nalazi filter i jedan mali magnetic!
Mada koliko se ja secam rekao si da si presao 20k i nista nisi menjao tako da po mom misnjenju trebao bi i membrane da menjas!