Još jedna polovna

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

s-lada

Još jedna polovna

Post by s-lada »

pozz :P ,
kupila sam prosle nedelje ladu 1988. god, 1.3 ccm.
uradjena je kompletno i stvarno super izgleda, medjutim ja bih jos malo da je doteram. molim vas da mi kazete gde ima opreme za nju, krenuvsi od presvlaka, preko volana do branika
unapred hvala.

mada Goxxy, mislim da te nikad necu stici pa i da se izujem bosa, tvoja je savrsena, a ono sto me odusevljava je da si sve sam radio

poz
p.s. zaboravila sam najbitniju stvar, ima ugradjen lovato gas, za koji treba da prijavim atest da je ugradjen u auto (ni meni nije najjasnije sta mi treba), pa ako neko moze da mi kaze koliko to otprilike kosta

gledacu da je slikam pa cu vam pokazati

djape1977

Post by djape1977 »

dobrodosla!
ajde se lepo slikaj sa autom pa se predstavi u sekciji predstavljanja.

presvlaka ima od buvljaka pa do prodavnica fensi dodatne opreme, zavisi koliko si spremna da platis. a sta fali tvojim sedistima? iscepana, prljava ili samo ofucana?

volan ces naci i ovde, pogledaj oglase ili isto kao za presvlake.

sto se tice gasa, zaboravi atest. 90% ljudi koji voze na gas ga nikad ne atestira. podmazes 1000din na tehnickom pregledu i problem resen. atest inace kosta oko 6000din i sva je sansa da ce te vratiti ako nije ugradjen idealno kako to oni zamisljaju :roll:
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

e jbg. jos nisam cuo da su nekog u bg uopste pitali za plin?!? isao sam prosli vikend do subotice i nista...
kako kazna 2000din? po zakonu moze samo da te uputi na vanredni tehnicki pregled pa da te tamo iskljuce iz saobracaja i oduzmu tablice dok se ne otklone nedostaci na vozilu - u ovom slucaju dok se ne uradi atest. ako su poostrili kontrole van bg - izvinjavam se, nisam u toku. :roll:
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

bas me zanima sta napisu na priznanici kad naplate mandatnu kaznu na licu mesta?
j***** auto bez kardana

s-lada

Post by s-lada »

iz Rume sam i rekli su mi da je kazna 3000 din. inace imam BG table tako da rizikujem svaki put kad sednem u kola, a posto jako volim da vozim, i lada mi se bas, bas svidja ocu da uradim atest. to moram odmah posle praznika. imam atest na bocu i uredjaj, samo jos da mi upisu u saobracajnu, pa jos prevod, pa jos registracija.
sto se tice presvlaka, imam lepe plave, ali se uopste ne uklapaju uz krem ladu.
tako da hocu da ih menjam.
ove mi stalno padaju sa sedista. :roll: :roll:

poz

Burga

Post by Burga »

S-lad(j)o Dobro dosla na forum

Napravila si pravi izbor, prvo sto si izabrala pravi auto, a drugo sto si na furumu na kome imas mnogo pametnog u vezi tvoje Lajke da vidis-naucis.
Sto se tice atesta, uradi OBAVEZNO.Jeste da je malo cimanje oko papira, vanredni TP, ali posto kazes da si iz Rume, mislim da ces tamo to mnogo lakse i brze odraditi nego u Bgd-u.
Ne slazem se, da kada neko kaze "ne treba ti".Treba!Lakse je to odraditi jednom, nego da svaki put "podmazujes" na Tehnickom ili ne daj boze da se sa Policijom ubedjujes i njima dajes novac. A atest se radi valda prvenstveno zbog svoje bezbednosti, pa zbog ostalih.

Puno srece, ugodnu voznju i malu potrosnju zelim,

Pozdrav,

Radovan-bgd.

djape1977

Post by djape1977 »

ove mi stalno padaju sa sedista.
to je problem sa skoro svim kupovnim presvlakama. po meni su ok samo one koje su po meri sivene samo za taj model auta. zato i pitam za stanje sedista. mozda je bolje eliminisati presvlake i srediti sedista
j***** auto bez kardana

s-lada

Post by s-lada »

pre lade sam vozila golfa keca i bio mi je taman, ali kada sam sela u ladu pa je vozala po gradu nekih nedelju dana, kao da nikada nista drugo nisam vozila. fenomenalna je,meka i tako udobna da to nije normalno.

naravno i na njoj kao i na vasim ladama ima nedostataka tako da cu da krenem redom.
1. prednje i zadnja prskalica ne rade,
2. ne radi sirena
3. hocu da stavim zadnje pojaseve zbog klinaca

to bi bilo to, osim naravno jos jedne stvari (vidim da ste i vi imali problema sa bravama)
zakljucam vozaceva vrata i kada hocu da izvadim kluc ona se otkljucaju
sreca pa sam ga uzrla od komsije koji je inace majstor pa cemo to sutra da sredimo

drago mi je da sam na forumu
poz :D :D

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Sladjo dobrodosla :D
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

s-lada

Post by s-lada »

i jos nesto: gornja maska kod kontrolne table je ispucala. da li neko zna gde mogu da nabavim drugu?

Pera

Post by Pera »

Prelistaj malo teme,sve pise :wink:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Dobrodosao na forum.

Koji si ti iz Rume, a da te ja ne znam?

Mogli bi se videti, pa da ti pomognem u vezi svega toga. Inace u Rumi kod Jancica mozes da zavrsisi sve papire u vezi atesta, a da ne ides u SUP i u Novi Sad.

Javi se pa da ti dam jedne okvire za tablice Lada Klub Srbija.

Pozdrav.

s-lada

Post by s-lada »

jesi li zapazio zutog golfa keca, stalno je u gradu i devojka za volanom,
ako jesi, ta sam ti ja. a inace napisala sam da sam tek prosle nedelje kupila samaru :lol: :lol:

s-lada

Post by s-lada »

ni meni prekidaci za podesavanja ferove ne rade, a jos ne znam ni kako se pali ventilator. :roll:

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Pozdrav. Zadji pojasevi su dobri ako vezuješ deč. sedište ili su ti klinci veliki inače će im pojas ići preko vrata a onda bolje da ga nema. Podešavanje farova ne radi na 99% lada tako da to zaboraviš.

Post Reply