Gume
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Gume
Zelim da kupim nove gume,posto su mi ove propale totalno!
Predlozite mi neke gume dimenzije su 165 70 R13.
I ako neko ima iskustva,ako moze da mi kaze kakva je ova Tigrova SIGURA?!I koliko kosta?
Predlozite mi neke gume dimenzije su 165 70 R13.
I ako neko ima iskustva,ako moze da mi kaze kakva je ova Tigrova SIGURA?!I koliko kosta?
Ja bih ti preporučio jednu dimenziju veće - tj. 175 70 R13. Barum ako može, bilo bi dobro, mada Sigura Tigrova uopšte nije loša. Drugar vozi svoj auto na Sigure već mesecima i prezadovoljan je. Ne troše se puno, dobro drži auto i fino se ponašaju i na kiši i na suvom.
Cene guma proveri u prodavnicama, ta veličina ne znam koliko košta. R14 su otprilike oko 4000 dinara po komadu, a R13 bi morao da je jeftiniji.
Cene guma proveri u prodavnicama, ta veličina ne znam koliko košta. R14 su otprilike oko 4000 dinara po komadu, a R13 bi morao da je jeftiniji.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- draganjakov
kako sam ja cu da tigrove gume i nisu bas nesto posebno, kada sam kupovao u2-3 mesecu ljudi su mi rekli da na tigrovim gumama hoce da iskace bubac i da ih ne priznaju u garanciji, objasnjenje je da je se upalo u rupu i da se ne priznaje garancija! tako da sam kupio savine ,a i one nisu nesto posebno.
lada je zakon
- draganjakov
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ma Tigar je zakon!
Meni traju po 50.000Km (od toga pola na prednjim, pola na zadnjim tockovima) dok se ne pokrive da ne mogu vise da se balansiraju, a sara jos uvek prihvatljiva. A po kakvim sve vukojebinama vozim...
A prosle zime sam za samo 3.000 Km potpuno upšropastio Vredestein Snowstar. Meka guma, ne prijaju joj nasi krateri na putevima.
Sigura je u Metrou oko 2100 dinara 165/80R13.
Ja sam jos uvek na 621 (24.000 presle prednje, oko 40.000+ zadnje) i sve su jos dobre.
Meni traju po 50.000Km (od toga pola na prednjim, pola na zadnjim tockovima) dok se ne pokrive da ne mogu vise da se balansiraju, a sara jos uvek prihvatljiva. A po kakvim sve vukojebinama vozim...
A prosle zime sam za samo 3.000 Km potpuno upšropastio Vredestein Snowstar. Meka guma, ne prijaju joj nasi krateri na putevima.
Sigura je u Metrou oko 2100 dinara 165/80R13.
Ja sam jos uvek na 621 (24.000 presle prednje, oko 40.000+ zadnje) i sve su jos dobre.