Ne rade zadnja svetla
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Ne rade zadnja svetla
Posto svi mucimo muku sam istim stvarima ako ne svi onda vecina sigurno resenje je sledece u Auto startu u Zarkovu sam kupio samo ploce tj. stampana kola i sam zamenio po komadu je 350 din i obavezno namazati mascu za elektro delove da ne bi ponovo dolazilo do crkavanja stampanih kola lako i jednostavno lakse nego lemiti zar ne 
Kad drzis Cekic u rukama,sve ti nekako,lici na Ekser.
- finaldesign
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Re: Ne rade zadnja svetla
E nisam se setio masti pa sam sva mesta na kojima dolazi do kontakta (sa sijalicom ili kablovima) naneo sloj kalaja (lemio) . Tako da nema problema .Dimce wrote:Posto svi mucimo muku sam istim stvarima ako ne svi onda vecina sigurno resenje je sledece u Auto startu u Zarkovu sam kupio samo ploce tj. stampana kola i sam zamenio po komadu je 350 din i obavezno namazati mascu za elektro delove da ne bi ponovo dolazilo do crkavanja stampanih kola lako i jednostavno lakse nego lemiti zar ne
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
-
vojislavbb
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
I mene pocelo to da zeza, krenem za Nis neki dan uvece i ukapiram da migavac, desni ne trepce no stop svetlo! Otvorio sam far, malo cackao i prorade zmigavac ali ne i stop
Pod hitno menjam tek danas, sve neke obaveze, zato i dodjoh na forum.
Meni lici da je od sunca otisla ploca, tj. da se nekako sva razlepila
Meni lici da je od sunca otisla ploca, tj. da se nekako sva razlepila
Danas sam se bas namucio vec par dana mi ne radi desni prednji migavac i nikako da nadjem vremena da ga popravim zamenim sijalicu nista proverim dal ima struje ima proverim masu ima i to a sta je bilo u pitanju sijalicno grlo i to sam nasao kod duleta u zarkovu ovo moje je toliko korozija pojela da nisam mogao da ga sredim samo je masa zardjala i to onako dubinski plus nista kao nov srecom pa sam nasao i sada radi
pozz
Kad drzis Cekic u rukama,sve ti nekako,lici na Ekser.
Izvinjavam se što vadim temu iz naftalina.
Prvo pozdrav svima.
Posle 9 godina sam seo u tatin auto na kom sam naučio da vozim, i flešnula me nostalgija od 16 godina u nazad...
Auto je u jako lošem stanju, ali neću sad dužiti...
Imam situaciju da treba dosta hitno da namestim osvetljenje pozadi na samari zbog nadolazećeg tehničkog pregleda, a folije farova su skroz propale. Za prvu pomoć sam se poigrao sa tečnim srebrom i parčićima bakarne folije, ali neće to dugo držati... Naravno i ona priča sa divljanjem voltmetra i paljenjem alternator lampice postoji... Vidim ovde se spominje neka firma UKR . U NS odakle sam našao sam firmu UKR - CAL KOMERC. Da li je to ta firma?
Hvala
Prvo pozdrav svima.
Posle 9 godina sam seo u tatin auto na kom sam naučio da vozim, i flešnula me nostalgija od 16 godina u nazad...
Imam situaciju da treba dosta hitno da namestim osvetljenje pozadi na samari zbog nadolazećeg tehničkog pregleda, a folije farova su skroz propale. Za prvu pomoć sam se poigrao sa tečnim srebrom i parčićima bakarne folije, ali neće to dugo držati... Naravno i ona priča sa divljanjem voltmetra i paljenjem alternator lampice postoji... Vidim ovde se spominje neka firma UKR . U NS odakle sam našao sam firmu UKR - CAL KOMERC. Da li je to ta firma?
Hvala
trebalo bi da je to ... proveri samo ako si nasao preki tel. imenika da li jos uvek rade...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
i ja da odvadim temu iz naftalina.Corava mi lada na desnu stranu,tj kratko prednje i analogno zadnje.Osigurac na tabli nije,siajlice nisu,relej sam stavljao drugi ni tada ne rade..sta moze biti.Duga rade perfektno,ali zadnje desno (pozicija jok).Sta bi to moglo biti?
TNG?.....Aaaaa,plin,tj LPG!!! ....Ugradio!