Da li neko zna gde u BGD mogu da kupim SACHS set kvačila za Samaru?
Oznaka seta je 3000 171 105.
Dali može SACHS set od 110-ke i koji problemi mogu da se jave prilikom ugradnje u Samaru?
Vidi prijatelju u Bg znam da je moglo da se naruci kod Autodiskonta to je valjda onaj lik sto je drzao radnju na Tosinom bunaru(ne drz te me za rec), cena je 100 e. Ja sam ovde u Kg kupio u Lukas radnji i prezadovoljan sam. Ako se ne varam nisu isti kat. brojevi 110 i samare tako da ??????? Nisam siguran bas za to. Znam da zamena seta Sachs-ovim setom(Korpa,lamela,druk) + menjanje ulja u mnjacu =Nema da drkce na leru ko ferguson a hvata pri dnu onako "sportski" sto pre nije moglo ni u ludilu.
pozzzzz
I ja cu ovih dana da menjam set kvacila ali cu ipak ici na jeftiniju varijantu.Izracunao sam da sam sa proslim setom presao 67.000 km a u pitanju je bio RUEN.
Danas sam uzeo set kvacila za Samaru i ako nekoga interesuju cene .... Ruen lamela: 1565 dinara
Ruen korpa kvacila: 2190 dinara
Master Sport potisni lezaj: 588 dinara
Sutra ide kod majstora na ugradnju
Posebno me interesuje MS lezaj,posto smo o MS delovima dosta pricali, da li ce da propeva za 5000 km kao sto mi je bili prosli put.
Koliko se ja secam on se cuje kada radi u leru, cim pritisnes kvacilo on se smiri.Sad mi se cuje stalno pa mi je svejedno.
Mada moze on da peva koliko hoce, ja sam posle toga presao jos 60.000 km i sad je tek gotov.
To su lezajevi u menjacu sto se cuje kad pustis kvacilo, druk lager se cuje kad stisnes, jer se tad vrti, kad pustis kvacilo, on stoji, kao da ga nema.
Kad smo vec kod toga i meni je mlela na leru
ko vodenica starca Tose al posle zamene citavog kvacila sa sve drukom i zamenom ulja u menjacu prede , sto kaze covek dokle ce biti tako cuce se