Pozdrav svima. Evo da podelim malo svojih iskustava sa Samarom. Kupio sam je u zapuštenom stanju u tehničkom smislu (spolja gladac a unutra jadac), ali OK svesno sam ušao u celu priču. Krenuo sam od zamene svećica, kablova, ulja, filtera jednog, drugog, prešao na doboše, cilindre paknove, ručnu... Kada god se pojavim kod majstora da bi dogovorio termin za zamenu dela koji sam nabavio, konstatuje još neku anomaliju. Već me je postalo strah da se pojavljujem kod njega

Poslednje šta je konstatovano su oba prednja ležaja i propali držač menjača. Ležajeve za samaru nisam našao pa su naravno legli Golfovi. Dok ovo kucam Lajka je na kanalu. Jedini kvar koji sam primetio pri kupovini su propali selen blokovi na zadnjoj gredi (balans štangli, traverzi, gibnju) ili već kako, jel svaki prodavac izgleda ima svoj naziv za ovaj čudesan deo koji nemogu da nađem u Vrnjačkoj Banji, Kraljevu, Trsteniku. A točak lupa kao da će da otpadne. Moraću da jurim nekog da mi nađe dva komada u Kragujevcu, Beogradu... Ako još neko ima problema da se objasni sa prodavcima ovo je ta čudna sprava:

[/img]