Polica za Samaru
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
turbo dvigatelj
Polica za Samaru
Braćo "Ladaši" pomagajte!Nedavno su mi N.N. lica poharala Samaru.Drpili su mi brisače,policu i punu kutiju alata!Alat sam počeo da skupljam ali policu ne mogu nigde da nađem.Takođe,treba mi i ploča sa sijalicama za desno STOP svetlo,pa ako neko ima ili zna gde može da se nabavi neka mi javne.Unapred se zahvaljujem svima,koji se jave. 
-
turbo dvigatelj
Ma zvao sam Mako i u KG i u KV i kažu" trebalo bi ovog meseca da dobijemo"."Vlado Rus" na pijacu u KV kaže da je original 3000,00,a neka koja se savija može da se nabavi za 2000,00.U Mako-u kažu da je 1300,00 ali je nemaju trenutno.Sve ploče koje sam gledao su krševi,a u prodavnici uglavnom imaju samo štampanu vezu-bez ploče.
-
turbo dvigatelj
- zlatko83vr
Jesi kupio policu i koliko si je platio?turbo dvigatelj wrote:Ma zvao sam Mako i u KG i u KV i kažu" trebalo bi ovog meseca da dobijemo"."Vlado Rus" na pijacu u KV kaže da je original 3000,00,a neka koja se savija može da se nabavi za 2000,00.U Mako-u kažu da je 1300,00 ali je nemaju trenutno..
Planiram da sredjujem policu ne znam da li da kupim novu, posto se ova moja iskrivila i popucala na nekim mestima ili da je tapaciram.