Polica za Samaru

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
turbo dvigatelj

Polica za Samaru

Post by turbo dvigatelj »

Braćo "Ladaši" pomagajte!Nedavno su mi N.N. lica poharala Samaru.Drpili su mi brisače,policu i punu kutiju alata!Alat sam počeo da skupljam ali policu ne mogu nigde da nađem.Takođe,treba mi i ploča sa sijalicama za desno STOP svetlo,pa ako neko ima ili zna gde može da se nabavi neka mi javne.Unapred se zahvaljujem svima,koji se jave. :evil:

Pera

Post by Pera »

Policu dobru polovnu neces naci nigde,novu bi trebalo da imas u Mako-u,u kragujevcu,ja sam moju uzeo na Bubanj potoku,bila je 2000.
Plocu mozes da uzmes i polovnu i novu.

turbo dvigatelj

Ma zvao sam Mako i u KG i u KV i kažu" trebalo bi ovog meseca da dobijemo"."Vlado Rus" na pijacu u KV kaže da je original 3000,00,a neka koja se savija može da se nabavi za 2000,00.U Mako-u kažu da je 1300,00 ali je nemaju trenutno.Sve ploče koje sam gledao su krševi,a u prodavnici uglavnom imaju samo štampanu vezu-bez ploče.

Dimce
Automobil: Lada Samara

Post by Dimce »

Ja sam kupio samo stampanu vezu bez ploce to mozes sam da zamenis nije neka nauka skines staru i ubacis novu :)
Kad drzis Cekic u rukama,sve ti nekako,lici na Ekser.

nikola036

Post by nikola036 »

Kupi samo štampanu vezu, nema potrebe da kupuješ celu ploču. Ja sam menjao vezu na levoj i desnoj strani, vrlo lako se menja. U Auto Vrbasu je oko 350din.

turbo dvigatelj

Moram da kupim ploču jer mi je pukao držač za jednu sijalicu.

zlatko83vr

Post by zlatko83vr »

turbo dvigatelj wrote:Ma zvao sam Mako i u KG i u KV i kažu" trebalo bi ovog meseca da dobijemo"."Vlado Rus" na pijacu u KV kaže da je original 3000,00,a neka koja se savija može da se nabavi za 2000,00.U Mako-u kažu da je 1300,00 ali je nemaju trenutno..
Jesi kupio policu i koliko si je platio?
Planiram da sredjujem policu ne znam da li da kupim novu, posto se ova moja iskrivila i popucala na nekim mestima ili da je tapaciram.

Dimce
Automobil: Lada Samara

Post by Dimce »

Ludi ovde se radi o stampanoj ploci zadnjih svetala ili o polici koja prekriva prtljazni prostor ? :lol:
Kad drzis Cekic u rukama,sve ti nekako,lici na Ekser.

Post Reply