Neverovatno kakve kvarove imaju drugi brendovi

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Neverovatno kakve kvarove imaju drugi brendovi

Post by zlatkodesign »

Samo sto sam doso iz Soko banje i tamo je bila Toyota-Nis, neka kao mini izlozba. Odusevio sam se novim Avensisom, pa sam pogledao malo na Youtube reklame, testove, hvale na sve strane... Kad na njihovom forumu i TOYOTE prave sranja, i to velika-za velike pare. Nisam mogo da se nacudim da mozes da kupis auto od 20000+evra i da imas problema sa farovima i da ti to ne mogu rese ni u ovlascenom servisu!?! Evo linkahttp://forumsrbija.toyotaadria.com/viewtopic.php?t=144
Sledeci auto Priora coupe.

djape1977

Re: Neverovatno kakve kvarove imaju drugi brendovi

Post by djape1977 »

E sad to sto bi Vi hteli da vozite 100km/h i da Vam kratka svetla budu dovoljno mislim da ste propustili deo u propisima kada ste polagali da kratka svetla osvetljavaju 40-80 m ispred vozila a dugacka preko 100 m . Sto znaci kada se krecete 100 km/h to je nesto manje od 28m/S . Kada tih 28 oduzmete od onih 40-80m koliko bi trebalo da osvetljavaju kratka svetla naravno da Vam to nije dovoljno i da bi trebali da predjete na duga. A sto se tice vozila iz suprotnog smera van naselja ispod 200m a u naselju i pri smanjenoj visdljivosti 100m razdaljine morate skratiti svetla.
ali ne! srbi smatraju da su pametniji od japanaca! hteli bi da im xenoni bacaju jedno 300m. cela prica je tezak bullshit
j***** auto bez kardana

samara1500

Post by samara1500 »

Ma Srbi vole da sanjaju o automobilu koji se nikad ne kvari i na kome je sve onako kako su oni zamislili da treba da bude. A forumi samo pokazuju kakvih tu sve nebuloznih situacija ima, kada ljudi krenu sami da čačkuljaju po svojim automobilima i da filozofiraju u stilu "ovo bi trebalo da je ovako, a ne onako" umesto da izdvoje malo svog vremena pa da se prvo informišu o nekim stvarima. Nije ni ovaj forum izuzetak, eto npr. sigurno trećina "hroničnih" problema od kojih navodno boluju sve Samare meni je bila potpuno nepoznata dok nisam došao ovde...
:roll:
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

ilija90
Automobil: Samara

Post by ilija90 »

Cuj onaj lik tamo rece "Pri nocnoj voznji ne mogu da vozim preko 100km/h",

a sta ce ti vise od 100km/h :!:

Aksentije

Post by Aksentije »

A sto maltene svi ucesnici imaju jednocifren broj postova... :?

Post Reply