Neverovatno kakve kvarove imaju drugi brendovi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Neverovatno kakve kvarove imaju drugi brendovi
Samo sto sam doso iz Soko banje i tamo je bila Toyota-Nis, neka kao mini izlozba. Odusevio sam se novim Avensisom, pa sam pogledao malo na Youtube reklame, testove, hvale na sve strane... Kad na njihovom forumu i TOYOTE prave sranja, i to velika-za velike pare. Nisam mogo da se nacudim da mozes da kupis auto od 20000+evra i da imas problema sa farovima i da ti to ne mogu rese ni u ovlascenom servisu!?! Evo linkahttp://forumsrbija.toyotaadria.com/viewtopic.php?t=144
Sledeci auto Priora coupe.
Re: Neverovatno kakve kvarove imaju drugi brendovi
ali ne! srbi smatraju da su pametniji od japanaca! hteli bi da im xenoni bacaju jedno 300m. cela prica je tezak bullshitE sad to sto bi Vi hteli da vozite 100km/h i da Vam kratka svetla budu dovoljno mislim da ste propustili deo u propisima kada ste polagali da kratka svetla osvetljavaju 40-80 m ispred vozila a dugacka preko 100 m . Sto znaci kada se krecete 100 km/h to je nesto manje od 28m/S . Kada tih 28 oduzmete od onih 40-80m koliko bi trebalo da osvetljavaju kratka svetla naravno da Vam to nije dovoljno i da bi trebali da predjete na duga. A sto se tice vozila iz suprotnog smera van naselja ispod 200m a u naselju i pri smanjenoj visdljivosti 100m razdaljine morate skratiti svetla.
j***** auto bez kardana
-
samara1500
Ma Srbi vole da sanjaju o automobilu koji se nikad ne kvari i na kome je sve onako kako su oni zamislili da treba da bude. A forumi samo pokazuju kakvih tu sve nebuloznih situacija ima, kada ljudi krenu sami da čačkuljaju po svojim automobilima i da filozofiraju u stilu "ovo bi trebalo da je ovako, a ne onako" umesto da izdvoje malo svog vremena pa da se prvo informišu o nekim stvarima. Nije ni ovaj forum izuzetak, eto npr. sigurno trećina "hroničnih" problema od kojih navodno boluju sve Samare meni je bila potpuno nepoznata dok nisam došao ovde...

"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."