Nova osiguracka tabal - koji proizvodjac?
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Nova osiguracka tabal - koji proizvodjac?
Zrela je za zamenu zbog osiguraca koji sam slikao i postavio na forumu, pa me zanimaju vasa iskustva, koji je proizvodjac najbolji, da li ima nesto posebno na sta da se obrati paznja ili moze i polovna? HVALA
Sledeci auto Priora coupe.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
- zlatkodesign
Pa ne mora da znaci, ja sam stavio glanc novu
21 Oktobar i crkla mi posle par meseci. Prvo sam izgubio svetla pa kad sam njih resio izgubim grejac , tako da sam budzio neku staru kod koje se sve gubllo a posto mi je i ona skorije pocela da obara napon i sisti sad sam izgubio zivceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

21 Oktobar i crkla mi posle par meseci. Prvo sam izgubio svetla pa kad sam njih resio izgubim grejac , tako da sam budzio neku staru kod koje se sve gubllo a posto mi je i ona skorije pocela da obara napon i sisti sad sam izgubio zivceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Сделано в СССР
- zlatko83vr
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
zato sam ja prestao da gubim vreme sa tablama osiguraca i odradio modifikaciju po svome i od tada vise nemam problema. Jeste problem i jeste dosta ulozenog vremena ali se isplati; lemilica, termo-buzir, osiguracnki sklop sa nekog starog nissana, elektro dokumentacija samare i dosta zaista doooosta utrosenog vremena.
vidi se na slikama:
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=3737
vidi se na slikama:
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=3737
-
samara1500
- zlatkodesign
EL. da ti posaljem moju pa je modifikuj
, salim se nemam znanja za takve stvari, tako da mi ostaju majstori, novi delovi ili neki vas savet koji mogu i sam da uradim. SAMARA1500 imas li neke slike na sta to tacno treba obratiti paznju, jer ako ja odem kod elektricara i dam mu novu tablu ima bez problema da je namontira na i na lose dzekove ako su losi, pa te zbog toga pitam za neke slike ili podrobnija uputstva.
Sledeci auto Priora coupe.
-
samara1500
Loše spojeve najlakše je prepoznati po otvrdnutim krajevima žica na ulazu u džekove, po tragovima topljenja crne plastike table i promene boje plastike džeka okolo pina koji pravi problem. Kad se naleti na takvu pojavu na nekom mestu, mora buksna napolje iz džeka na pregled, ako je ona ok nikom ništa, malo se stegne i vrati nazad, ali ako je izrazito promenila boju a žica ukrtila do pucanja onda mora nova. Jgb, to jeste malo dosadan posao, ali ako se jednom uradi kako treba onda dugo dugo neće biti problema s novom tablom.

"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
- zlatkodesign
-
samara1500