Preporuka za elektricara
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Preporuka za elektricara
Stade mi nesrecna lajka u sred voznje. Dal sam ja nesto zeznuo dok sam menjao brzine ili se ugasila zbog neceg drugog ne znam vise ni sam. U svakom slucaju problem je sto vise ne mogu da je upalim. Kad okrenem kljuc cuje se samo "klik", izgleda kao da je automat startera zaribao. Inace i pre ovoga je tesko palio kad je hladan oko 10 sekundi verglanja.Probao sam i na gurku medjutim nista ali se sada, posle pokusaja na gurku, ne cuje samo jedan klik vec niz kliktanja. Elem ostao mi auto u topcideru pa ako neko zna nekog elektricara u tom kraju ili nekog ko dolazi na teren a nije bezobrazno skup nek javi. U suprotnom ne gine mi slepanje 
Re: Preporuka za elektricara
propustio si da pomenes kljucne detalje.
bilo bi glupo da ti preporucim elektricara iz zemuna a ti zivis recimo u vranju
bilo bi glupo da ti preporucim elektricara iz zemuna a ti zivis recimo u vranju
j***** auto bez kardana
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
imas nase telefone u phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=695
Board index » Lada klub Srbija » Predstavljanja » Kontakt telefoni
svi smo mi na neki nacin majstori za svoj auto i sigurno bi se nasao neko da ti pomogne ako ga pozoves
samo nemoj da licitiras sa cenom, nije ovo pijaca, a nije ni neko vreme da se po ovom snegu popravlja na ulici pored toliko servisa u gradu
naravno da od clanova kluba mozes ocekivati pomoc ako ti treba anlaser, relej ili neki drugi deo, cak i drugarska pomoc pri zameni delova je moguca, verovatno bi neko upalio svoj auto, doneo polovne delove i pomogao ti da pokrenes auto, ali nikako ne bih voleo da se ovo pretvori u nesto sto na bilo koji nacin narusava bilo clanove kluba bilo sam klub, tj. nisi trebao da na ovakav nacin pokreces novu temu nego da probas da pozoves nekog od clanova kluba pa da vidis dal neko moze da dodje da ti pomogne
osim toga, moguce je da imas vise problema jer ih i sam opisujes u trenutnom problemu, nepoznato nam je u kakvom stanju je tvoj auto, nikada nam ga nisi predstavio u Board index » Lada klub Srbija » Vozila clanova, pa sve i da zelimo da ti pomognemo ne mozemo predvideti sta nam je sve potrebno da ponesemo da bi ti na licu mesta pomogli (osim rezervnog akumulatora, anlasera, releja anlasera, osiguraca, ... )
Board index » Lada klub Srbija » Predstavljanja » Kontakt telefoni
svi smo mi na neki nacin majstori za svoj auto i sigurno bi se nasao neko da ti pomogne ako ga pozoves
samo nemoj da licitiras sa cenom, nije ovo pijaca, a nije ni neko vreme da se po ovom snegu popravlja na ulici pored toliko servisa u gradu
naravno da od clanova kluba mozes ocekivati pomoc ako ti treba anlaser, relej ili neki drugi deo, cak i drugarska pomoc pri zameni delova je moguca, verovatno bi neko upalio svoj auto, doneo polovne delove i pomogao ti da pokrenes auto, ali nikako ne bih voleo da se ovo pretvori u nesto sto na bilo koji nacin narusava bilo clanove kluba bilo sam klub, tj. nisi trebao da na ovakav nacin pokreces novu temu nego da probas da pozoves nekog od clanova kluba pa da vidis dal neko moze da dodje da ti pomogne
osim toga, moguce je da imas vise problema jer ih i sam opisujes u trenutnom problemu, nepoznato nam je u kakvom stanju je tvoj auto, nikada nam ga nisi predstavio u Board index » Lada klub Srbija » Vozila clanova, pa sve i da zelimo da ti pomognemo ne mozemo predvideti sta nam je sve potrebno da ponesemo da bi ti na licu mesta pomogli (osim rezervnog akumulatora, anlasera, releja anlasera, osiguraca, ... )
-
samara1500
Meni ovaj opis liči na ono najgore - da je pukao kaiš i motor prezubio. Anlaser ne može da okrene radilicu, a kliktanje pri pokušaju paljenja na gurku moglo bi biti sudaranje klipova i ventila. Ako je to, onda nema pomoći na licu mesta... daj Bože da nije.
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
Hm,ovo zadnje se meni desilo.Isto tako nisam mogao da upalim nikako,a ni da zavergla motor nije bilo moguće.Odgovor je bio da je kaiš otišao do vraga,a i klipovi i ventili.
Prvo izvinjavam se svima posto vidim da ste me mozda pogresno shvatili. Dakle nisam imao nameru da cimam preko foruma nikog od vas da mi popravlja nesrecnu lajku po ovom vremenu a jos manje da licitiram cenom eventualne popravke sa vama.
Kao sto sam i objasnio stala je u Topcideru a u tom kraju ne znam ni za jednog auto-elektricara, pa sam jednostavno pitao da li neko od vas zna jer mi se u prvi mah ucinilo da je nesto naivno i da bi moglo lako da se sredi, a ako je elektricar blizu onda ni njegov dolazak ne bi bio veliki problem a i moj trosak bi bio manji... Eto jednostavno sam pokusao da smislim resenje svog problema na sto jednostavniji i bezbolniji nacin bez ikakve zle namere...
U svakom slucaju ipak sam je odslepovao do elektricara u mojoj blizini na Novom Beogradu, jer ako je problem veci, kao sto slutite, bar ce mi biti blizu. Elektricar je konstatovao da je anlaser otiso na neko bolje i nadasve toplije mesto
, pregoreo je. Ponudio mi da mu nadjem stator, rotor, i jos nesto ili da mi on proda neki polovni, na sta sam i pristao. To je za sad moja tuzna prica i nadam se da ce se i na tome zavrsiti tj. stanje motora (zupcastog kaisa, ventila i klipova) mi je za sada nepoznato...
Kao sto sam i objasnio stala je u Topcideru a u tom kraju ne znam ni za jednog auto-elektricara, pa sam jednostavno pitao da li neko od vas zna jer mi se u prvi mah ucinilo da je nesto naivno i da bi moglo lako da se sredi, a ako je elektricar blizu onda ni njegov dolazak ne bi bio veliki problem a i moj trosak bi bio manji... Eto jednostavno sam pokusao da smislim resenje svog problema na sto jednostavniji i bezbolniji nacin bez ikakve zle namere...
U svakom slucaju ipak sam je odslepovao do elektricara u mojoj blizini na Novom Beogradu, jer ako je problem veci, kao sto slutite, bar ce mi biti blizu. Elektricar je konstatovao da je anlaser otiso na neko bolje i nadasve toplije mesto