bombina za lada
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
bombina za lada
imam problem so bombona a moze da se stavi od opel od koj opel je ista bombina so lada 1.5i 99 god
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Re: bombina za lada
mozes od golfa 2 sa elektronskim palenjem ili od nekog kadeta sa elektronskim palenjem
najbolje bi bilo da nam slikas tu tvoju bobinu kako bi ti dali tacnije preporuke, ovako napamet mogu samo da nagadjam
najbolje bi bilo da nam slikas tu tvoju bobinu kako bi ti dali tacnije preporuke, ovako napamet mogu samo da nagadjam
Ako je ona mala, ja sam stavio mislim od floride.
http://static.kupindoslike.com/BOBINA-n ... 317901.jpg
http://static.kupindoslike.com/BOBINA-n ... 317901.jpg
-
Boki78
Od tog sam ja kupio, kod mene je bila na 1.5 sa karburatorom, tako da može.
-
Boki78
Carski. Hvala!
Vidim da ima 4 konektora, cemu 4, pretpostavljam da je po par za svaki pol, ali zasto?
Vidim da ima 4 konektora, cemu 4, pretpostavljam da je po par za svaki pol, ali zasto?
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Dolazni +, + za komutator, - za komutator i - za obrtomer.
-
Boki78
Hvala!
Dolazni + i komutator + su na samari spojeni na na jednu zicu i dovedeni do bobine, pa verujem da to moze slobodno da se spoji. E sad da li minus koji dolazi sa komutatora sme da se spoji sa izvodom za obrtomer?
Dolazni + i komutator + su na samari spojeni na na jednu zicu i dovedeni do bobine, pa verujem da to moze slobodno da se spoji. E sad da li minus koji dolazi sa komutatora sme da se spoji sa izvodom za obrtomer?
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Onda spajas na + samo tu jednu zicu, a na - ako dolaze dve, mozes i te dve da spojis u jednu, a mozes i svaku posebno na ta dva - izvoda, jer su oni unutar bobine kratkospojeni.
-
Boki78
E to je ono sto me zanima, samo mi nije palo na pamet kako da precizno pitamMiljan wrote: jer su oni unutar bobine kratkospojeni.
Hvala!