Takodje kad je zagrejana dugo vergla.. Uvek ona upali ali dugo vergla.. A hladna i sa sauhom i bez njega pali isto.. BAM i radi..
Jedan problem
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Jedan problem
Kad se zagreje, uzbrdo gubi snagu i gas... Kad razdvojim na kvacilu i isturiram prima gas normalno... Sta bi to moglo da bude? Paljenje mozda? Karburator je nov... Kablovi, svecice sve ispravno.. Proverio sam.
Takodje kad je zagrejana dugo vergla.. Uvek ona upali ali dugo vergla.. A hladna i sa sauhom i bez njega pali isto.. BAM i radi..
Moze mi neko pomoci? 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: Jedan problem
Moguće da sauh nije lepo naštelovan. Recimo, leptir sauha mora da bude potpuno otvoren kada je sauh vraćen.
To što hladan pali bez sauha ide u prilog sumnji da je sauh loše podešen, jer ni nov auto ne pali hladan bez sauha (ili pali jedva i loše radi). Provereno na moja dva vozila koja su kupljena nova.
To što hladan pali bez sauha ide u prilog sumnji da je sauh loše podešen, jer ni nov auto ne pali hladan bez sauha (ili pali jedva i loše radi). Provereno na moja dva vozila koja su kupljena nova.
Hvala Dare na odgovoru. Sutra cu bas to probati da prestelujem...
Inace Samara je na cist benzin...
Inace Samara je na cist benzin...
Takav.. Bas takav.. Licence Solex, Made in Russia.. Samo je bez te nalepnice