Spojler

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
Zile
Automobil: LADA 112 1.6 16V

Spojler

Post by Zile »

Zna li neko gde mogu da nabavim spojlere za samaru sa 5 vrata i po kojoj ceni.

Goxxy

Post by Goxxy »

Eh, kada bi to bilo tako lako i jednostavno, pa ja bih prvi "turio" spojlere na mog Sputnika. Čisto sumnjam da možeš naći igde ikakve nove spojlere (nebitno da li su to spojleri za pragove, branike ili zadnja vrata), jedino da tražiš po otpadima neku razdrndanu pa da je rašerupaš. To ti je moje mišljenje. :cry:
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Zile

Post by Zile »

Dali od nekog drugog modela odgovara spojler.

vigmir

Post by vigmir »

Ako imas nekoga kamiondziju koji vozi ture za Rusiju onda mozes da nabavis.Meni je drugar nedavno doneo farove u kompletu sa migavcima za Samaru za 50e. Ovde Rus na Bubanj potoku trazi samo za far 35e.Moze svasta da se donese samo da se sakrije od carine.

vigmir

Post by vigmir »

Da li si ti to uradio na Samari bocna poziciona svetla u branicima?Ja sam mislio da uzmem ta svetla od Yuga GVX i da ih stavim.Meni bas izgleda smekerski.Kao za americko trziste.

Zile

Post by Zile »

Jesam prednja bocna pozicija je od bocnih samaranih migavaca a zadnja su od jugica.Vodi racna ako budes radi ovo isto kao ja,sijalice nesmeju da budu jace od 3w.Imam u planu kad uradim limariju da pravim poziciona svetla od led dioda.Osvetljenje unutasnjih pekidaca sam uradio od led dioda i exta izgleda.Osvetljenje kasete sam uradi sa neonkom od kompjutera mnogo dobro izgleda,prakticno je i nesmeta nocu u voznji.Dve neonke sa elektronikom kostaju 300dinara u Lazarevcu.

Post Reply