Grejanje, slavina grejača kabine
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
turbo dvigatelj
Grejanje, slavina grejača kabine
Pozdrav sa sve "Ladaše"! Takodje,imam problem sa "radijatorom" u kabini jer mi izlazi tečnost.Moram da ga menjam pre zime,pa me interesuje cena.Znam kako se menja .Uf,uf...
Treba da menjam prednje amortizere ali mi je problem kako da skinem opruge.Na "Zastavinim "vozilima sam skidao,na "Rivi" takodje ali na "Samari"nemam ideju kako da odvrnem navrtku i da držim "kontru".
Raspravu o amortizerima nastavite ovde
Promenio Goxxy
Treba da menjam prednje amortizere ali mi je problem kako da skinem opruge.Na "Zastavinim "vozilima sam skidao,na "Rivi" takodje ali na "Samari"nemam ideju kako da odvrnem navrtku i da držim "kontru".
Raspravu o amortizerima nastavite ovde
Promenio Goxxy
- josif visarionovic
- Site Admin

-
SinisaKrisan
Meni se cini da je covek rekao radijator, a ne slavina
Radijator u BG-u kosta 2500-3000 din i mora da se skine kompletna instrument tabla, radio jednom i ne daj boze ponovo. Opruge mogu da se zamene i bez tog alata, ali JAKO TESKO, radili ja i drugar, i namucili se ko crnci tako da definitivno ne preporucujem. A i taj alat za opruge nije tesko napraviti,aparat za varenje, par profilnih cevi i dva beskonacna navoja sa jednom slobodnom maticom i jednom zavarenom i radi opasno :idea:
-
turbo dvigatelj