Pa rece mi ona zenturaca da imaju sve, pa pomenu i koseve. Mada, na mojoj nikada nisu istruleli. Cale ih je odradio kada je tresnuo voz, od korozije nista.
Sasvim slucajno sam naleteo,i naravno kupio,bele plastike za prednje migavce.Ako nekoga iz Beograda interesuje mogu da se nadju na Galenici na samoj okretnici busa 84 i kostaju 180 dinara po komadu.
Moram jos sa Goxxyem da se nadjem da mi da i bele bocne,obecao covek na skupu u Pancevu.Narandzaste sijalice sam takodje uzeo da dozivljaj bude kompletan
Naravno, samo mi pošalji ime, prezime i adresu na PM pa ću ti poslati poštom. A narandžaste sijalice nemoj... baci jedno 800 dinara za par hrom sijalica koje svetle narandžasto kao ja Eh, idiota, za šta sam ja bacio pare
Ne moras da saljes postom.Ja cu od oktobra dolaziti barem jednom nedeljno u Pancevo poslom pa cemo se naci negde u gradu.Posalji ti meni na PM broj svog mobilnog pa cu ja tebe zvati dan ranije da se dogovorimo oko preuzimanja.Hvala unapred!!!
Goxxy wrote:Nema frke, evo šaljem odmah. I staviću danas migavce u gepek, pa kada se nađemo da ne bude "joj, pa ja zaboravio..."
Izvini druze za te migavce,trebao sam da radim i Pancevo ali su mi dodelili drugi teren.Cuvaj mi te migavce,pokupicu ih jednom prilikom ili cu reci ovom mom drugaru koji radi Pancevo da se vidi sa tobom jedan dan i da ih uzme.Najavicu ti se ja u svakom slucaju.Pozdrav
smanji rezoluciju na 640x480 uz pomoc photoshopa, paint shop pro-a il tako nekog programa... onda obichno slika ima oko 40-80kb pa to mozesh da okachish za cca 5-15 sekundi
Znam ja to sve.Smanjim ja velicinu fotografije ali opet ide sporo.Stavljao sam do sada dosta fotografija na forum i vecih dimenzija ali sada jednostavno nece.Ubija me ovaj dial up konekcija.