Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

KardanPower
Automobil: Lada 2107

Re: Ладе у огласима

Post by KardanPower »

Nikad nisam video nista slicno u rivama.

djape1977

Post by djape1977 »

presvlake su na sedistima
j***** auto bez kardana

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Steta sto vlasnik nije slike postavio, po opisu je odlicna samara. Ceni je 500 e.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... samara_13/

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

po opisu mogla bi biti ocuvana kao i ona sto ju je skoro kupio Travelman.
Sto se slika tice mozda je tu i udica. Zainteresovani ce nazvati telefonom i najverovatnije otici da pogledaju auto. S obzirom da tih koji ce da odu da ga pogledaju nema mnogo onda ne verujem da ce cena biti fiksna, mada za ocuvan primerak 500 eur nije mnogo.
Na tu cenu dodati 100 eur za registraciju, nesto sitno za porez i transport do mesta boravka novog vlasnika.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Od kada je poceo da se ugradjuje Pezoov motor u Juga? Stric razmislja da uzme Yuga ili Fiat Pandu, a ja ga odgovaram od Pande jer su sve iz uvoza bile sluzbene i ko zna u kakvom su stanju... Hoce nesto mladje, otprilike 2002+ i ima za 1000 i malo vise evra solidnih primeraka, ali ne znam koji su sa Pezoovim motorom, verovatno je skuplji po pitanju kvarova pa je za izbegavanje...
Samo Samara Srbina Spasava

dejca

Post by dejca »

elektronicar wrote:po opisu mogla bi biti ocuvana kao i ona sto ju je skoro kupio Travelman.
Sto se slika tice mozda je tu i udica.
Ja neznam sta ih sprecava da detaljno slikaju auto i postave slike, danas skoro svako ima telefon i socivo kamere sa minimalno 3 mgp. i uz dnevno svetlo mogu se snimiti lepe slike.
A sto ti kazes "Sto se slika tice mozda je tu i udica" upravu si. Ja da se sad zadignem cak iz LE po nju i predjem toliki put i dam jednu petinu vozila sigurno nece mi biti pravo da se i vratim kuci bez nje.

I jos nesto, na nekim oglasima stave kilometrazu 1.111.111 ili neke slicne brojke. I te prodavce nerazumem sta hoce postici time, eto mene ti oglasi bas odbijaju. Neverujem da neznaju kilometrazu.

Gago

Post by Gago »

dejca wrote:Steta sto vlasnik nije slike postavio, po opisu je odlicna samara. Ceni je 500 e.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... samara_13/
Evo je ta Lajka http://www.kupujemprodajem.com/lada-sam ... _id=188826

Vec je bila na forumu jednom, farbana je.

dejca

Post by dejca »

Gago wrote: Evo je ta Lajka http://www.kupujemprodajem.com/lada-sam ... _id=188826

Vec je bila na forumu jednom, farbana je.
A to li je ta samara, pa ona se odavno prodaje. Secam se pisali smo o toj cudnoj mat sivoj boji.

Gago

Post by Gago »

Nije Lada, ali dokaz sta se radi sa polovnjacima...

http://www.dodaj.rs/?1z/YQ/F71xWwU/cimg6993-1.jpg

A u oglasu : http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... privilege/
U opisu, auto je u perfektnom stanju...

Image

dejca

Post by dejca »

Al si ga upecao svaka ti cast. Kako oni strance teretnjake pretvaraju i prepravljaju u putnička gledam svaki dan u komšuluku. Kad vidim i čujem šta se tu radi nikad i da ne pomisli čovek da kupi stranca.

Boki78

Post by Boki78 »

Ako ga kupujes pametno uz bar malo srece prodjes ok. Ovo sa slika je na zalost trend u srbiji gde se na posteno zaradjen dinar vise ni ne pomislja, uveke neka jajarija ...

Gago

Post by Gago »

Nisam ga ja upecao, nasao sam na netu ovo... Ko zna po kojoj ceni kupuju ostecena vozila, imaju dobre limare i mehanicare, sve se to zamaskira izvanredno :)

Ima i onih koji posluju posteno, ali u moru nepostenih oni su statisticka greska po mom misljenju...

Boki78

Post by Boki78 »

Gago wrote:Nisam ga ja upecao, nasao sam na netu ovo... Ko zna po kojoj ceni kupuju ostecena vozila, imaju dobre limare i mehanicare, sve se to zamaskira izvanredno
Peglanje onoga tako da se ne primeti nije bas dzaba, kao ni dobro pranje enterijera, motornog prostora i sredjivanje kvarova koji su lako uocljivi :) U prevodu ovakva kola se kupuju mozda na nesto vecu cenu od sekundara i sam bog zna koliko su raubovana ...

Inace cena ove kante je impozantna :shock:

Gago

Post by Gago »

Naci ce se neko i ovo da kupi. Spusti se cena 100- 200 evra i kupac misli kako je uspeo u zivotu :)

dejca

Post by dejca »

Taj moj komšija sredjuje limariju autima za jednu auto kuću, tu stižu teretnjaci bez zadnjih stakala i sedišta. On im ubacuje sve ro što im hvali i naravno poliranje, zatim idu kod drugog komšije a on je zadužen za mehaniku. Nakraju idu na dubinsko pranje i na plac. Vozila su stara od 10 do 2 godine i kad se odrade izgledaju ko nova a kilometraza je od 130,000 do 170,00 jer takva se i traži.
Kupovali su moji poznanici vozila od njega ali oni znaju o čemu se radi pa su i prihvatali to ali je velika većina kupaca koji neznaju istoriju tih vozila.

Post Reply