Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
ovo je zemlja srbija, sve sto nije golf, audi i mecka to ne valja i ako njih 90% jos vozi juga, da imam jos para volgu bi sredio 
Nato se ja neobazirem, kakve komentare slušam od prijatelja i preporuke šta da kupim. Naravno u kombinaciju uvek ubaciju i golfa2 ali ja se samo nasmejem i ignorišem njihove gluposti.
Buraz moj me je prošle godine ubedjivao da kupim jednog odličnog golfa2 za 1400 e. Naravno toliko pameti imam pa o tome nisam ni razmišljao. Taj golf još mije ni prodat jer vlasnik neželi da spusti cenu.
Buraz moj me je prošle godine ubedjivao da kupim jednog odličnog golfa2 za 1400 e. Naravno toliko pameti imam pa o tome nisam ni razmišljao. Taj golf još mije ni prodat jer vlasnik neželi da spusti cenu.
- aleko-2141
Eno sad na "mojoj garazi" ojadise mi post, a verujem da vecina od njih dalje od juga i golfa nije videla, ja sam dete policajca u penziji, kroz dvoriste je proslo sluzbenih auta sto obelezenih sto ne obelezenih, od zastave, golfa 2,3,4, dzete 2, audija. . . , najbolje od njih se pokazao pezo 306 sto bih sad bez razmisljanja uzeo da ima dobar, presli smo za 4 godine 120 000 samo je gorivo sipano, ja sam auto mesecno pregledao i nikad nista na njemu nije zameljeno a kad smo ga predali imao je 198 000, kazu ljudi baci aleka kupi nesto novije, ja kupih fiestu pa napravi sr*** sto mi se da 8 god voznje ni blizu nije desilo, u aleka kad sednem sednem kako bi rekao iz duse, fiestu vozim skoro svaki dan predjem po 70 km na dan i nemam ni trunke osecaja prema njoj i onaj osecaj kad ljudi kazu kako se sad osecas posto imas "novije" auto ja ga vala gledam ko da je komsijin.
-
travelman
U Aleku sam se vozio jedanput i to daleke 98. godine, od Beograda do Valjeva i nazad. Jedva me drugar ubedio da idemo sa njim a ne sa mojim Golfom 3. Bilo nas je troje i sedeo sam pozadi, mesta koliko hoces a auto udoban kao ladja. Secam se da ja prvi nisam mogao da verujem da je tako udoban i tih jer smo ga do tada svi zezali kako ga nije sramota da vozi Aleka.
Kazu, Aleko nece daleko ... ali komsija koji je bio trgovacki putnik u ona srecna vremena, kaze da se najsladje naputovao sa Alekom i nikada ga nigde nije izneverio.
Oba Aleka su karijeru zavrsila brzo jer su brzo i istrulili ali su i imali solidnu kilometrazu bez kvarova. A imali su i dusu.
Kazu, Aleko nece daleko ... ali komsija koji je bio trgovacki putnik u ona srecna vremena, kaze da se najsladje naputovao sa Alekom i nikada ga nigde nije izneverio.
Oba Aleka su karijeru zavrsila brzo jer su brzo i istrulili ali su i imali solidnu kilometrazu bez kvarova. A imali su i dusu.
- aleko-2141
Moj i nije tih posto sam mu dusu izvadio pa vristi na sav glas al da se ugasi nikako nije hteo, za mene taj auto ima dusu i neko secanje iz detinstva, ne secam se u opste perioda kad su moji imali yuga, secam se samo dana kada su ga prodali 91-ve, posle nekog vremena kupili su aleka, kada su ga podigli dosli su po mene u vrtic ( imao sam 4 god ), secam se trenutka kada sam izasao na ulicu i gledao gde je tata tj gde je yugo, kad je mama uperila prstom u aleka i rekla eno ga tata u novom autu mene je obuzela tolika sreca koja me i danas drzi kad se vozim u njemu, secam se svih putovanja, bosna-more, skoro citava srbija, bilo sretno vreme, citavo detinstvo mi je proslo sa njim, kad god tata podigne haubu ja trcim da vidim sta radi, jeste da mi je hauba bila iznad glave al na stomaku sam visio na krilu, auto sam dobio da vozim oko 2000 godine ( po dvoristu ), na njemu sam se ucio da vozim, posle sam ga sam rasklopio i sklopio posle farabanja 2003 godine, 2005-te dodje i ta dozvola, prvi vikend auto i za bosnu, nikad vece srece, izlasci, devojke i jos mnogo toga, moze da prica ko sta hoce al za mene taj auto ima toplu dusu ( ne mislim na grejanje
), koliko god budem mogao ja cu da ga cuvam, par puta sam se posvadjao sa mojima oko auta al cim kazu da ce da prodaju ili nesto urade sa autom ja izvadim dozvolu i kazem cepam dozvolu jer ako nema aleka nema ni dozvole
, i tako zakljucili ljudi da sam lud i hocu taj auto tako da su me podrzavali u svim popravkama koliko god da su bile, mogao sam da kupim drugi auto imam i sad novije auto i kupicu jos jedan ako bog da do kraja godine al aleko je svetinja za sve koliko god ga narod pljuvao. DOSTA SAM REKAO 
A BRAVO TI GA BRAVO
Imam slicnu prci al da ne bi duzio mislim da ce ovo biti dovoljno:

Ljudi se menjaju ali uspomene nikad!
Skripanje kocnica,zvuk kvacila,miris enterijera i mnoge druge stvari nikad necu zaboraviti,ne dok sam ziv !
Imam slicnu prci al da ne bi duzio mislim da ce ovo biti dovoljno:

Ljudi se menjaju ali uspomene nikad!
Skripanje kocnica,zvuk kvacila,miris enterijera i mnoge druge stvari nikad necu zaboraviti,ne dok sam ziv !
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
Ja slika nemam posto sam bio mnogo dobar pa pokvario aparat a i ova tvoja slika je iz ovog veka 
meni je miris novog enterjera jos u secanju a i kad se opere auto nekad isupusti taj miris
meni je miris novog enterjera jos u secanju a i kad se opere auto nekad isupusti taj miris
Nije iz ovog,ja imam sad 17,za koji mesec 18
A ovde sam imao oko 2 godine
A ovde sam imao oko 2 godine
Stay cool
- aleko-2141
tu je to :p
- aleko-2141
Pa ti se potrudi da tvoj izgleda tako 
Stay cool
- aleko-2141
gde u zemlji srbiji da iskopam novijeg tj da nadjem prednji kraj, ja nisam video ni jednog ovakvog kod nas al drugar jeste i to bg table.
- aleko-2141