Kada pokupim novac, mogu da posaljem firmi koja pravi, ili nekom iz tog grada. Svejedno. Zamolio bih Vas da sacekate dan - dva da prosnjuvaram po Smederevu i vidim ko to radi, kako, i za koje pare. Da li se slazete?
Okviri za tablice
Moderator: BokeYGTi
Razocarao sam se, hteo sam niklovane, zbog toga sto imam dosta nikla na 2102. Sta je tu je...
Kada pokupim novac, mogu da posaljem firmi koja pravi, ili nekom iz tog grada. Svejedno. Zamolio bih Vas da sacekate dan - dva da prosnjuvaram po Smederevu i vidim ko to radi, kako, i za koje pare. Da li se slazete?
Hocete ovako da racunam?deckyNS wrote:Može se ovako odraditi:
kako kaže Marko, po jednom paru okvira da šaljemo po 150din = 100din (okvir) + 18din (PDV) + 32din (troškovi poštarine)
Znaèi:
onaj ko naruèuje 1 par okvira 150din
onaj ko naruèuje 2 para okvira 300din
onaj ko naruèuje 3 para okvira 450din
onaj ko naruèuje 4 para okvira 600din
onaj ko naruèuje 5 pari okvira 750din
Da li je to OK?
Ukoliko preostane novca predlažem da onda Alekre pošalje to Marku, a on uplati za forum (za onol'ko kol'ko može sa tom sumom).
Ok, nije problem. Javi šta si uradio Alekre pa da znamo da li da šaljemo ovu svotu koju je Decky izračunao. Ako nađeš bolje rešenje u Smederevu, preorjentisaćemo se tamo.
Ja odvojio pare, stoje sa strane, pa za dan-dva šaljem - kada javiš rezultate istraživanja po SD-u.
Ja odvojio pare, stoje sa strane, pa za dan-dva šaljem - kada javiš rezultate istraživanja po SD-u.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
Da li ima još nekog ko je zainteresovan za okvire tablica, da naruči?
Pozovite i ostale članova sa foruma... pošaljite im poruke...
Kupite devojci, tašti, svastiki... obradujte najmilije lepim poklonom....ajmo ljudi...još malo...

Pozovite i ostale članova sa foruma... pošaljite im poruke...
Kupite devojci, tašti, svastiki... obradujte najmilije lepim poklonom....ajmo ljudi...još malo...
Last edited by deckyNS on Tue Sep 25, 2007 7:29 pm, edited 1 time in total.
- KamAZ driver
Ја сам данас већ урадио пос'о: 200 кинти је на путу за Смедерево. Дајте људи, додајте још који динар, заокружите суме које шаљете Аленкреу да поред своје добре воље и времена не троши и своје новце на паковање и поштарину. Евентуални вишак новца се неће бацити.
Ja sam danas već uradio pos'o: 200 kinti je na putu za Smederevo. Dajte ljudi, dodajte još koji dinar, zaokružite sume koje šaljete Alenkreu da pored svoje dobre volje i vremena nе troši i svoje novce na pakovanje i poštarinu. Eventualni višak novca se neće baciti.
Ja sam danas već uradio pos'o: 200 kinti je na putu za Smederevo. Dajte ljudi, dodajte još koji dinar, zaokružite sume koje šaljete Alenkreu da pored svoje dobre volje i vremena nе troši i svoje novce na pakovanje i poštarinu. Eventualni višak novca se neće baciti.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!