u četvratk bezveze nađem neku ladu a oglasima i ponudim smijuriju od cijene. kaže tip auto je registitriran do sutra-- donesi pare i vozi se kući.

ispostavilo i se da bi auto išao direkt na odpad jel su ga se morali riješiti ... a šta sam ja dobio ?
dobio sam ladu 1.2, 1977., od prvog vlasnika s orginal 125 000km. novi kablovi bosch, svjećice, auspuh, amortizeri, i svašta još. auto je malo izvana "priređen" za tehnički i treba malo pažnje oko lima ali iznutra je fantastičan.
to je praktički prva lada u kojoj sam se vozio, .. tanki volan, lagani gas na 60km/h i kruzzing- mjenjač fantastičan, precizan i kratak. kako mi se čini da i nije nešto puno potrošila. otprilike 10 litara na stotku ... ali to je neprecizno mjerenje.
a sad idu nedostatci. autu se izgleda čuje druk lager, getriba je masna sva, diferencijal je isto mastan. prednji lijevi kotač bruji a i ima lufta na volanu. mislim da ima čak lufta na zubnoj letvi ..... pa me zanima šta od djelova mogu iskoristiti s lade nive ? ima ih na odpadu kod mene par komada pa sam mislio možda do odpada po djelove.
eto, kad nabavim fotoaparat pošaljem još slika .
pozdrav,