Problem sa Motorolom V3

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Alekre

Problem sa Motorolom V3

Post by Alekre »

Pre mesec dana kupio sam novu Motorolu V3 i imam niz problema sa pomenutim telefon. U pocetku nisam mogao da saljem SMS poruke, za dva dana se samo od sebe popravilo :? , pocela je da zuji tastatura, imam osecaj kao da umesto telefona, razgovaram kasetnom bombom, i zadnji, najveci problem je taj sto je poceo sam da se ukljucuje i iskljucuje :evil: Ne mogu normalno da koristim telefon. Nije padao, nije kvasen, maximalno ga cuvam a opet govno ne radi. Da li imam pravo da dobijem natrag novac i vratim im budjavi telefon?

Alekre

Post by Alekre »

Odneo sam im u usta ih je*em mrtva. Bice za par dana.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Купи нпр. SE K750i

Kupi npr. SE K750i
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Jedini lek je da je flash-uju u servisu, ja sam imao dve V3x i obe sam flesh-ovao po jednom i posle flash-a su najnormalnije radile! :D

Alekre

Post by Alekre »

@Kamaz
Vec sam pljusnuo novac.

@Letnji
To ga i ceka. Meni treba telefon, a ne multimedijalni uredjaj. M V3 sam kupio samo zato sto mi svidja kako izgleda. Mada sam trebao da nastavim tradiciju i kupim Nokiu. Imao sam 3310 staru oko 5 godina koja je radila kao sat, pa sam je prodao ciganima za 20 eura, potom sam kupio novu 6030. Na tom telefonu mi je baterijala trajala 9 dana. Fantastican telefon.

letnjikovac

Post by letnjikovac »

@Alek
Prodas tu kantu od V3 i kupis Nokiu 7610 ili 6630!

Alekre

Post by Alekre »

Ne isplati mi se, gotovo sad.

Letnji, jel ti svidja ovo

Image

Osam gigabajta memorije :o :shock:

letnjikovac

Post by letnjikovac »

E pa sine za to kupis Ladu 2103 i u nju stavis kolko oces HD sa kolko oces memorije :D :D :D

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Alekre wrote:potom sam kupio novu 6030. Na tom telefonu mi je baterijala trajala 9 dana. Fantastican telefon.
Ćale ima 6030, stvarno dobar telefon, i tačno, baterija traje 9-10 dana :D zaboraviš kad si ga punio.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

letnjikovac wrote:E pa sine za to kupis Ladu 2103 i u nju stavis kolko oces HD sa kolko oces memorije :D :D :D
Ne nego za te novce kupis ladu 110 pa za ostatak popravljas fantomske kvarove. :lol: :lol: :lol:

Alekre

Post by Alekre »

Hm... Na krovu hangara fabrike ''VAZ'' u Toljatiju nacrtan Staljin kako drzi tablu Chek engine!

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Alekre wrote:Hm... Na krovu hangara fabrike ''VAZ'' u Toljatiju nacrtan Staljin kako drzi tablu Chek engine!
Check engine - aко смеш. :lol:

Check engine - аko smeš. :lol:
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Goxxy

Post by Goxxy »

KamAZ driver wrote:Kupi npr. SE K750i
Moram da podržim - trenutno prilično jeftino rešenje a fenomenalan telefon sa pregršt opcija.

Motorola? Nikada u životu, ne znam što si je kupio, kada i SE i Nokia daju više opcija za manje para.

I čim je sve u garanciji, pravac servis. Neka se oni je***aju sa tim. Čim ti ga vrate, prodaj i uzmi drugi.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

letnjikovac

Post by letnjikovac »

josif visarionovic wrote:
letnjikovac wrote:E pa sine za to kupis Ladu 2103 i u nju stavis kolko oces HD sa kolko oces memorije :D :D :D
Ne nego za te novce kupis ladu 110 pa za ostatak popravljas fantomske kvarove. :lol: :lol: :lol:
Josife ako ima negde lada 110 za 500 eur ja sam rad da je kupim! :D

zoxs1

Post by zoxs1 »

pazi V3 je realno govno od telefona,ali mi nije jasno zasto ti ne radi posle mesec dana koriscenja.... :roll:
LADA NIVA

Post Reply