BA3 2109

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: BA3 2109

Post by dejca »

A sta planiras sa limarijom i uopste kakvi su ti planovi za nadalje sa ladom. Da je iskrpis i sredis komplet i taras na duze staze ili ces je terati tako pa dokle ide.
Za predstavljanje lade ti je trebalo vremena i za slikanje pa upolad i za pisanje, sve si opisao detaljno i svaka ti cast. Ja farbao felne na moju i jos nestigo da je slikam i postavim slike. :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Prvo da ti cestitam na kupovini a drugo da ti odmah i priznam da ti zavidim na takvom primerku Samare jer tebi nikada sa njom nece biti dosadno ... :) ... svaki slobodan tren ces provoditi pored nje, bices i u njoj ali najvise ces biti ispod nje ... :P ...

Sala mala ... :P ... a sad nesto i pametmo da kazem ... :twisted: ...

Obzirom da si Samaru kupio sa namerom da ti bude radno vozilo i slicno, ulozene pare ces jako brzo povratiti ali pod uslovom da u nju ne ulozis nista. Naravno, potrosni materijal se ne racuna ... :) ... a sve ostalo bi bilo bacanje para.... :evil: ...

Prosle godine su neki Romi kupili Samaru slicnu tvojoj za 10000 dinara, nisu je nista pipnuli vec samo registrovali i cele godine sa njom vukli lubenice, kupus, krompir i druge namirnice sa kvantasa a po isteku registracije je prodali onako raspadnutu za 20e i jos se hvalilil koliko su zaradili sa njom i kako ih ni jedan auto do tada nije sluzio kao Samara. Dakle za Samaru ... :prvi ... a tebi zelim da u druzenju sa njom ... :cool ...

A da ubuduce ne bi u shoping slao lepsu polovinu, drugarski ti savetujem da stupis u kontakt sa nasim kolegom @elektronicar. Poslovacete na obostrano zadovoljstvo a i mnogo je lepse da onaj rostilj raspalis za drugare iz Lada kluba nego da podmicujes predsednika kucnog saveta ... :kez ...

Ziv bio ... :hello ...

skora

Post by skora »

dejca wrote:A sta planiras sa limarijom i uopste kakvi su ti planovi za nadalje sa ladom. Da je iskrpis i sredis komplet i taras na duze staze ili ces je terati tako pa dokle ide.
:D :D ma icice ona stalno,ako treba napravice mo je i da leti :D :D .... do god nema plivajuci zamajac da nam treba vise stotina evra za set kvacila, nema razloga da stoji dugo u pit stop-u...sve radimo u letu.....
Jel lada ili nije Image

Sta planiram?
......Uuuuhh.....Pa svasta planiram http://postimg.org/image/qdq0v6ioh/ :D
.........nego me hebe sto je sa 4 vrata..... nikako mi se ne uklapa u moje sumanute ideje ..... :twisted:

- Sto se tice limarije ....pa sta znam......
Ko se razume video je da je smesno odradjena (sa dosta propusta i preskakanja),a ko se ne razume i ko nije nikad drzao brener u ruci,recice WOOW MNOGO JE!!........
Nije mnogo nego je "šusterski" odradjeno ,pa i sve ono sto je zdravo i flekovano tackastim varovima,GARANTUJEM ZIVOTOM da predhodno nije ociseno do zdravog i odseceno staro,nego je samo ovo preko toga nabaceno.
Dakle ako hoces kako treba i kako se radi,ogoli se skoljka pa sve izpocetka ponovo .....a ako hoces ofrlje krpacinu,onda tri cetri te fleke gde je pokazao i kao uredu je....
Gde sam ja u celoj toj prici,najiskrenije nemam pojma za sada .....pravo da ti kazem i ne razmisljam puno sad o tome.Ima vremena......nije drama sad oko toga.Da izflekuje ove rupe ovako kao sto je radjena predhodno - moze malte ne bilo ko.....ali ....Ukoliko odlucim da je sredim po PS-u,jedino resenje vidim u kupovini boca pa to sam da uradim......ne vidim drugo resenje.......Dobri limari(ali bas dobri ) su skupi,a to matematicki nije prihvatljivo jer je u pitanju samara koja kosta malte ne koliko kosta punjenje boca.
Limar sajtnu menja po istoj ceni i na Stilu i na Samari ....bez obzira sto samara kosta 200e a stilo dva soma....zato kazem da se matematicki to ne isplati i upravo zato su 90% samara koje su radjene - odradjene ovako kao ova moja..... :roll:
Kad bi platio samo limariju i farbanje ali uradjeno FULL,za te pare mozes da kupis ozbiljan auto ....a gde je sve ostalo ako bi placao zanatske usluge......uostalom ....Ima jedan jako dobar limar na ovom forumu (ako se ne varam),pa nam moze dati informacije iz prve ruke ukoliko cita ovu temu.

- Sto se tice uopsteno sta planiram.....Prvo planiram da je stavim u opticaj (pocnem da je vozim).
Mislim da mi je uradjen vec tehnicki (provericu danas),pa da odnesem ovom momku (prodavcu) tablice da odjavi,da zavrsim te prenose i registraciju,da izmenjam ta creva po motoru (video si da su sva u qrcu),da uradim servis(ulje filter zupcasti - da ne zakuca ili prezupci) i da vidim u voznji taj motor jel ima zivota.
Tad cu videti jel dize temperaturu,jel ti termostati,ventilatori, davaci itd. rade.....jel taj karburator valja...i tako te neke osnovne stvari da bih znao bar malo vise s cime raspolazem.
Sta sam ja presao sa njom......25km auto puta (malte ne)......zabo je u petu,vozio lagano 80,video da koci i da ne lupa po rupama i lezecim.....cuo jedan lezaj da place .....i to je sve sto znam.
Video si na slikama da ima dosta nelogicnosti u predhodnom odrzavanju.....neko mu stavio nov filter za vazduh,a pored tog filtera SKROZ ispucalo crevo i on ga ostavi tako......Slozices se da nema logike......ili dole ispod kola...nova sajla od rucne,a tik pored sajle SKROZ ispucalo crevo od benzina i on ga video i ostavio tako da slini i kaplje.......a ono na 3cm od auspuha......Image
Tako da u principu po meni treba SVE iako mozda pola od toga SVE nije hitno....Recimo creva do tockova od kocnica nisu propala,ali treba to ulje zameniti,ceo sistem izluftirati,i naravno otici do Boban-sajle ili Hidraulik-a i uzeti nova krstena creva,a ne ove "igracke" sto prodaju po prodavnicama.....

- Sto se tice pratecih stvari.......za pocetak sam uzeo novu kvaku :D (da se nebi glupirao sa onim konopcima- video si)....a onda prvo sledi jedno ozbiljno pranje svega (da bude medicinski cist),pa onda IAKO svaki prekidac i lampica radi - sve to prekontrolisati jer znas da su im to slabe tacke...te table sa osiguracima itd....
Sto se tice samog enterijera,sedista i tapacirunzi mogu da prodju za prvo vreme,ali tablu (prednji panel) i policu pozadi,moj zeludac nikako ne moze da svari. :roll: Sobzirom da je ona plastika sto nosi zadnju policu tako smrdljiva i odvratna (a ja to treba da gledam svaki dan),jedno od resenja koje po meni zadovoljava je ovo - http://postimg.org/image/qsfnpxb4b/
Cenim da ce mi za izradu tako neke opcije trebati malo vremena (citaj para), ali ce bar liciti na POLICU !!!!
Za instrumen tablu (celu),ja ne vidim trajno resenje osim da popije kontejner.I kad je nova ona je sugava i skripava,pritom je ocajnog kvaliteta tako da tu bez puno mozganja mora neko drugo resenje,ali da to sve LICI,da nema luftova sa strane,da bude kolko tolko kvalitetna i funkcionalana,i da se sto je moguce vise iskoriste fabricka mesta za kacenje.Moje sumanute ideje,dovele su me do zakljucka da bi kokpit (od Vectre A), bilo ono sto bi me zadovoljilo estetski i finansiski a uzgred (gornje tacke za srafljenje se jasu,donje se prave nove) i to bi u praksi igledalo ovako http://postimg.org/gallery/8cgac3ds/ Seda ko budali samar,nije mnogo upadljiva i ne odudara,ima sve sto treba,ne puca na suncu,skaj je ok(postojan je),ima ih po otpadima pun qrac za DZ, i kao konacno resenje je trajno.Ima malo zezanja oko malog hladnjaka,polugica za grejanje.....malo mora i lemilica da se upali.........ali za jedan vikend se sve spakuje kao "guza na nosu" .Sa nekim lepim volanom i rucicom za menjac, sedeci u serijskom sedistu od recimo nekog npr. svifta,prosto izgubis osecaj da vozis samaru.....a pritom nije ivesticija neka od koje ti se vrti u glavi.Da,i one rucice za migavce i brisace su isto smesne ......orjentir je nova tabla za samaru u prodavnici (sarita)koja kosta 7400din.Na pijaci verovatno koji dinar manje.Po mom skromnom misljenju.......Ovo se spakuje za duplo manje para ko voli da se zeza sa tim stvarima....
Tako i za sve ostalo...... Evo ti jos jedan primer ovako na brzaka.
Kada sam zvao za kvaku (prodavnicu sarita),pitam ih usput cisto informativno koja je cena fara za samaru.Kaze prodavac 3700din italijanski......(dakle krs - znas koji samo valjaju).....Sad vidi ovo ....ovaj kit http://postimg.org/gallery/1xepgrfq/ kod nas u maloprodaji kosta 35e (dakle kao far za samaru).Ako bi se pomucio malo - nasao bi ga i za manje,ali neka bude za sada ovoliko.Sad mi reci ....da vozis samaru.....sta bi vise voleo da imas na njoj .....Italijanski nov far iz sarite,ili malo da se poigras sa svojim starim farom i ovim kitom i onda da usrafis na kola ovo http://postimg.org/image/m39vkhzib/ ..... a priton naravno o istim se parama radi.
itd...itd.....da vas ne davim vise.....ali u sustini si me razumeo kakvi su mi planovi. ;)
Krecem hronoloskim redom po prioritetima,bez ikakve zurbe i panike,stavljamo je u rad i prikupljamo usput sve sto nam je potrebno za one sumanute ideje koje spomenuh.....pa mozda jednog dana ispadne nesto interesantno......
dejca wrote:Za predstavljanje lade ti je trebalo vremena i za slikanje pa upolad i za pisanje, sve si opisao detaljno i svaka ti cast.
Image
dejca wrote:Ja farbao felne na moju i jos nestigo da je slikam i postavim slike. :mrgreen:
Nadam se da su ispale lepo ....... jesi ih samo spricnuo preko stare boje u neku novu ili si se malo poigrao pa da ispadnu lepe ..... ovako neki fazon http://postimg.org/image/q07pe3nvr/
Ja bas sinoc malo bacio pogled na oglase posto su mi gume u maleru (imaju saru ali su truleks),da nadjem set celicnih felni ,pa da ih ispeskiram i sredim,i obujem sa nekim tigrusama a da za svo to vreme ne stoji auto na klocnama..........Mozda me i neko spasi da ne bacam pare ako mi nadje one samarine ratkapne (stavio sam oglas na forum u rubrici kupujem).......mozda ih neko ima .... :(

skora

Post by skora »

travelman wrote:Prvo da ti cestitam na kupovini
:D :D hebes takvu kupovinu,ali svakako Image
travelman wrote:a drugo ..... ali najvise ces biti ispod nje ... :P ...
:D :D :D pa sto bas ispod nje.....vec sam bio .....nema ispod nista vise osim Remus kad budem montirao :D :D
travelman wrote:Prosle godine su neki Romi kupili Samaru slicnu tvojoj
:( :( :( neka te neka ....bice ti zao jednog dana sto si ovo napisao Image

travelman

Post by travelman »

Nema nista lepse nego biti ispod nje ceo dan ... :) ... a da li ce to biti u stilu ili Samari, najmanje je bitno... :D ... a i pre ces turiti remus ispod Samare nego zameniti sijalicu fara na stilu... :) ...

A kad vec pomenu stila, ima ih jedno 10ak u mojoj ulici i ni za jednim se nisam okrenuo ali je se zato svako ko prodje pored moje Samare okrenuo za njom i krajickom oka je odmerio od "glave do pete"... ;) ...

I zato, bice mi jednog dana zao ako je ne budes doveo u tip top stanje kao sto si planirao. Iskreno, mislim da ti je Samara bila pritajena ljubav iz mladjih dana ali to neces da priznas pa se "foliras" da si je kupio sa namenom da ti bude radni auto... :kez ...

Pratimo radove, provozaces nas valjda jedan krug po komsiluku... :hello ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:... a i pre ces turiti remus ispod Samare nego zameniti sijalicu fara na stilu... :) ...
Hehe.....nisu obe strane problematicne ;)
travelman wrote:....ali to neces da priznas pa se "foliras" da si je kupio sa namenom da ti bude radni auto... :kez
Image
travelman wrote: provozaces nas valjda jedan krug po komsiluku.
Mislis sad da se vozimo ili kasnije ....kad je malo "ovo - ono" Image

djape1977

Post by djape1977 »

dovedi je u mehanicki ispravno stanje, ugradi sva 4 plasticna podkrila i zaboravi limariju. posluzice te par godina a za to vreme, ako bas oces samaru, kupi neku od ovih koje se pojavljuju po oglsima za 700-1000e, tu ima jako dobrih primeraka.
j***** auto bez kardana

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

djape1977 wrote:dovedi je u mehanicki ispravno stanje, ugradi sva 4 plasticna podkrila i zaboravi limariju. posluzice te par godina
Pametan savet.
djape1977 wrote: ako bas oces samaru, kupi neku od ovih koje se pojavljuju po oglsima za 700-1000e, tu ima jako dobrih primeraka.
Ako bude strpljiv ima i za manje odlicnih samara. http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_1989_god
Ako pa hoce exkluzive http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... samara_15/

skora

Post by skora »

!!!!!! UPOMOOOC !!!!! Image

JEL IMA NEKO OVAKVE PAPAGAJKE SUTRA PREDVECE NA 5 minuta da otpustim jednu maticu
(Keva kupila nov bojler i jedno crevo kao da je ZAVARENO za cev do zida :roll: - ne mogu mu nista sa onim malim http://www.dodaj.rs/f/3A/Pb/xVVrboV/kle ... agajke.jpg )

Image

Image

skora

Post by skora »

djape1977 wrote:dovedi je u mehanicki ispravno stanje, ugradi sva 4 plasticna podkrila i zaboravi limariju.
Eto me kod tebe cim okacim tablice .... ;)
dejca wrote:Ako bude strpljiv ima i za manje odlicnih samara. http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_1989_god
Doooooobraaaaa :prvi :prvi :prvi

djape1977

Post by djape1977 »

da, svrati obavezno, imam negde i te amortizere gepek vrata
j***** auto bez kardana

skora

Post by skora »

djape1977 wrote:da, svrati obavezno, imam negde i te amortizere gepek vrata
Ocu matori....Image....hvala ti......

skora

Post by skora »

Image

URADJEN TEHNICKI !!!....donesose mi jedno parce bele *artije i kazu to ti je to....Image....Utrcim ja u kola (ovo pljusti ko ludo :roll: ) i kako sam spustio fasciklu na sediste
(ona providna),citam ja one podatke i sravnjujem sa saobracajnom da ne bi bilo na salteru u murji - OSTAV !!!! :-x
OP!!! - dodjem ja do godine proizvodnje,pise 90ta.Ja u saobracajnu ,tamo prva registracija 91. http://www.dodaj.rs/f/28/UD/LmosaE0/screenshot2028.png
.....U jeeee (mislim se u sebi) ,zahebo me momcina (prodavac)....aj reko da ga budimo.... :twisted:
Okrenem ga....cao - cao,jel spavas.....nema veze (kaze)......reko - ja uradio tehnicki pa idem dalje po polise i uplatnice,a ti bi mogao da odjavis tablice ako te ne mrzi pa da pisemo i overavamo one uguvore.Kaze on vazi ,gde treba da dodjem......ja reko jel imas kola ,kaze on ne......e reko do qurca onda ,iskisnuces kao mis,a mrzi me da dolazim sad po tebe....aj donecu ti ja table veceras pa se ti sutra zaleti do murje......Kaze on vazi kako Vi kazete.....i taman da prekine vezu ,ja se setim i pitam ga :
- Jeli ,koje je godiste samara ???
- Pa 91vo ....sto???
- Pa kako citac saobracajne onda izbacuje 90to ako je 91vo???
- Paaaaa neeemam pojma.....
- I sta cemo sad ???? Znas da 90to i 91vo ne kostaju isto ....ova je starija pa samim tim i jeftinija :mrgreen: .Prevario si me :!:
- Pa dooobro....koliko treba da dam novca......??? :oops:
- :D :D ........ nista ne trebas sinak ....aj spavaj i lepo sanjaj.....pa se vidimo veceras....... Cao - cao.........
(rekoh vam ja da su dobrice i on i keva :prvi ).....nemaju oni pojma nista oko tog auta...... :mrgreen:

Okrenem agenciju da mi urade te polise i te zahebancije.....svratim po vruc *leba,i pun gas kuci.
Dodjem do lajke,pocupam, tablice na brzaka (ovo mi pljusti sve za vrat),preparkiram je,bacim pogled jel curi negde voda (NE :prvi ),pipnem tapisone (SUVI :prvi )......i trk u kucu.

Image Image Image

E onda.....okrenem kameru ka njoj zbog lokalnog stanovnistva Image (jos ne znaju cija je pa da se ne zalete na one smrdljive zvucnike kad je vide bez tablica),napunim i repetiram lako naoruzanje :D ,podesim opticki nisan :D ,i prebacim TV na kanal nula ;) ........ Dobro je - sve radi :prvi

Image :shoot :shoot

E sad da vam pricam dogodovstine od sinoc........(cek to cemo u sledecu poruku).

skora

Post by skora »

Elem......zove me keva juce i zapeva,riknuo joj bojler pa isla da kupi nov,pa da dodjem da joj prevezem iz prodavnice i da ga namontiram......
(vidim ne hebete me 2% za papagajke ..... doooobroooo).... :( :(

Odem ja po taj bojler,i kad sam se vracao,cek reko da svratim da ja vidim tu famoznu prodavnicu SARITA
(posto je preko puta keve).

Image Image Image Image

Ja tamo.....dvojica nekih cikica stoje kod vrata i nesto cantraju.

- Dobar dan,dobar dan ...ko je gazda ovoga (kazem ja),....ovaj jedan digne dva prsta,...i ja reko JEL NA PRODAJU !!!!! :lol:

Tu se mi kao nasmejemo :kez i sad ja i taj (valjda gazda),ulazimo u radnju.Nema nikog ...skoro pred zatvaranje neko vreme.Bacam ja pogled po prodavnici ....onako ....solidno popunjena.
Kazem ja cikici da me je poslao cale da mu popisem cene nekih delova,ali posto su mu kao stalno uvaljivali krs delove,neko mu je kao rekao za ovu prodavnicu da je strava i on me sad kao poslao u izvidnicu.

Cikica normalno bog zna kako vice JESTE :prvi ,mi samo sa kvalitetnom robom radimo,direktni smo uvoznici i bla bla.... :roll:
Kazem ja PA BAS STRAVA....onda ce kao cale resiti sve probleme sto se tice njegove samare i kvalitetnih delova.
Kaze cikica TAKO JE !!! .
Ok kazem ja .....mora da si exstra sa Putinom :D :D cim si toliko jak,tu se mi kao smejemo :kez ......i pitam ja njega sta imas u radnji za samaru od Авто ВАЗ-a.
Kaze on pa imam svasta jbg-a,sta ti treba.
Kako sam stajao,gledam u neke dobose od NIVE (na tu policu),i kazem mu ja JEL IMAS DOBOSE !!!
Kaze on IMAM !!!
Daj da vidim ..... :twisted:

Sad ja ocekujem da mi doda ovakvu kutiju sa hologramskom markicom http://www.dodaj.rs/f/A/TY/3N4mrUtY/102 ... 451137.jpg medjutim dobijem nesto drugo.
Pitam ja, OVAKO znaci izgleda oridjinale.
Kaze on MA DA ,NEMAS BRIGE OKO TOGA !!!!
......Super kazem ja ,aj mi daj carinsku dekleraciju da vidim jel imam ili nemam brige. ;)
Pogleda me cikica .....dramska pauza par sekundi.....i iskusno se snadje - E JEE kaze KOD KNJIGOVODJE MI JE !!!! :?
Ma opusteno (kazem ja),ako kazete da nemam brige onda sta ima i da gledam......daj da popisem cene svega sto mi padne na pamet,da javim to kao caletu da me vise ne smara,pa da bezim da vas ne zadrzavam vise....Kaze on ajde.....i krenemo mi...ja onako iz glave i sarajuci pogledom po radnji:

- Filter ulja (sampion) - 400din
- Ulje (pitam ga ja koje preporucuje)...kaze ovo - OPTIMA 20/60 ...4L 1780din
- Zupcasti kais BOSCH (kao) - 1000din
- Spaner zupcastog - 1100din
- Svecice BRISK - 4kom 560din (kaze Ceske su ,strava su)
- Razvodna ruka (drzao sam je u ruci) - 300din (kaze Ruska org)
- Razvodna kapa (crna) - 450din
- Ceo razvodnok (komplet) - 4850din
- Kablovi - 1200din ...Pitam jel su i oni original.Kaze DA !!! ...ja kazem da vidim i za telefon se drpim - http://www.dodaj.rs/f/3P/St/4gWaFUQr/im ... 8afce2.jpg
- Kociono crevo do tocka - 350din
- Sajla kvacila - 800din
- Sajla sauha - 500din
- Termostat - 950din
- Termodavac - 450din
- Posuda za antifriz - 850din
- Posuda za soferku - 1200din
- Tabla sa osiguracima (komplet popunjena) - 12.299din
- Lezaj tocka - 800din
- Homo zglob do menjaca - 2600din .... ovaj drugi - 1900din
- Manzetna za h.zglob - 300din
- Set kvacila - 5960din
.....ja podignem glavu kako sam pisao za kvacilo i pogledam ga,a on sam kaze (kad mi je video facu :roll: ).....RUSKO JE ALI NIJE Авто ВАЗ :oops:

Ove druge cene tipa gume ,akomulatori,malo kvalitetnija ulja (npr Selenija).....su mu po menu ozbiljne......klasicne po prodavnicama .....recimo Sigura 165/70/13 - 4950din ......nit valja cena ,niti valja guma......ali ajde.....ima ih.
Krenem da ga davim za one moje ratkapne (org za samaru),ali on mi uvaljuje ove sa buvljaka sa ladinim stikerima.....Tu ja snimim na polici one centralne niklovane soljice sto idu po sredini felne ,uzmem ih u ruku ,ali mi "Fi" veci nego kod samare....Pitam ga od cega je ovo.....kaze on ZA RIVU....
EEee steta pomislih.......VRH SU !!!!! Hrom ,a Ladin znak izliven u crnoj plastici u sredini.....mislim da mi rece 250din komad......Slikacu ih bas veceras ako bude radila radnja .Mnogo su mi dobri...... Sa tim soljicama i ovakvim http://postimg.org/image/4et9d50yn/ niklovanim rozetnama,znate kako izgleda tocak ????

.....BRUKAAA Image

Aj odo da vrtim Image neke drugare da nadjemo mi neke krstene delove (bar ove bitne - tipa zupcasti itd)....da nam ne uvaljuju ove krseve......Image

Javljam kad saznam nesto novo ;)

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

skora wrote: - Jeli ,koje je godiste samara ???
- Pa 91vo ....sto???
- Pa kako citac saobracajne onda izbacuje 90to ako je 91vo???
- Paaaaa neeemam pojma.....
- I sta cemo sad ???? Znas da 90to i 91vo ne kostaju isto ....ova je starija pa samim tim i jeftinija :mrgreen: .Prevario si me :!:
- Pa dooobro....koliko treba da dam novca......??? :oops:
Ma dobrica sam i ja,ali ako bi mene tako cimao,cekao bih te sa motikom! :!: :-x
A mozda ga i potrazim da mu dam vecu papagajku,pa da ti pokaze na koji sekund velicinu i za sta se jos moze koristiti! :mrgreen:
A bas mi je cudno,sto medju omladinom postoje ovolike ovce i pustaju ovako da se voze...jos da pusti bradu i kosu i da stavi mindjuse...
Ili si ti neki king-kong grmalj,pa se usere cim pomisli na tebe,ili se samo od tvog stava usro.Mada je i onda glup mali.

Post Reply