BA3 2109

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Post Reply
skora

Re: BA3 2109

Post by skora »

Jel ima na u Bubanj potoku da se kupe ove plastike za samaru

Image
imagur

Boki78

Post by Boki78 »

Tako nesto zelim i ja mojoj da priredim, ali ce cekati da prodje moje srednje doba jer sam trenutno u fazi u kojoj moram da se bavim drugim problemima.

Inace na forumu nema niti jednog jedinog coveka aktivnog ucesnika koji samaru operativno zna na nacin koji tebi treba, tako da ti je savet literaturu i eventualno ruske forume u ruke i postani prvi. Na nesrecu nemas nikoga ko samaru kvalitetno i do detalja zna i bez ovoga, ali to je druga prica. Krpzes samoukih "if this than that" samaricana imas, ali ti to ne treba za "sumanute ideje" sem toga taj nizo znanja samare mozes imati za par nedelja igranja sa njom ...

Daklem use i u svoje kljuse i postani nam Sensei :)

U svakom slucaju ja cekam ko zapeta puska da vidim sta ce od ovog da ispadne :)

skora

Post by skora »

@ Boki ;)

Ljubitelji niva - natrcah na jednu lepu sliku ,pa ako neko ima sumanute ideje,evo ideja

Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Ovaj je nakacio sve sto ima :D

travelman

Post by travelman »

Imas stila, svaka ti cast a i svaka ti dala ... :D ...

A i za krizu srednjih godina te razumem, mozda zato sto sam i ja neke svoje zelje tako ispunio pa sad kuliram kad drugi misle da sam odlepio... :roll: ... Obzirom da si to sve lepo priznao, verujem da ce tvoja Samara biti jednog dana kao sto si i zamislio. Za pocetak okaci nove tablice pa dobijas nesto stimulativno od mene... :P ... ali nije bona, nemoj se radovati preterano... :kez ...

Na forumu imas coveka koji operativno poznaje Samaru u mali sraf, meni je pomogao par puta tako da ti govorim iz licnog iskustva mada verujem da ima jos voljnih kolega koji ce ti pomoci savetima ili na neki drugi nacin... :hello ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:Imas stila, svaka ti cast a i svaka ti dala ... :D ...
Image
travelman wrote: Za pocetak okaci nove tablice pa dobijas nesto stimulativno od mene... :P ... ali nije bona, nemoj se radovati preterano...
Sta god da je u pitanje,pa makar bila i lepa rec,naravno puno hvala :oops: ......inace prodavac javio danas da je odjavio tablice,tako da je sledeca stanica kupoprodajni ugovor i placanje poreza.Tehnicki je vec uradjen ako si pratio.....
travelman wrote:Na forumu imas coveka koji operativno poznaje Samaru u mali sraf,
.....a odaziva se na ime ???????? :)

travelman

Post by travelman »

Sedi, 1... :-x ... Nisi pazio na casu...

Znas onu pesmu, vrati se Neno vrati ... koji je to hit bio u euridici, sigurno pamtis ta vremena... :) ...

... a ti se vrati stranicu dve unazad pa procitaj njegovo ime u jednom mom topicu ...

Skoro sam preveo moju prethodnu Samaru, kupoprodajni ugovor je bio 500 din, overa potpisa u opstini, mislim, 1600 din a porez je bio oko 1000 din. Radili smo prenos u opstini Zvezdara, predas zahtev za placanje poreza danas a po njega dodjes tek sutra posle 2.

skora

Post by skora »

Ugovor sam skinuo odavde http://www.polovniautomobili.com/docs/k ... ugovor.pdf ..... posto je prodavac sa opstine novi beograd,tamo moram platiti porez,pa sam mislio tamo u toj opstini i da overim ugovor.....stanica milicije je pored,pa tamo odmah po tablice

P.S. - jel na elektronicara mislis
travelman wrote:Znas onu pesmu, vrati se Neno vrati ...
Ma znam i Nenu :D :D :D ........ :kez
Last edited by skora on Sat May 17, 2014 12:19 am, edited 1 time in total.

travelman

Post by travelman »

... :prvi ...

skora

Post by skora »

Pa vidis da stiso i nece da se oglasi....moracu da kontaktiram s njim preko njegovog PiAra Bokija :D :D :D

travelman

Post by travelman »

... :D :D :D ...

Kupoprodajni ugovor napravi samo u 3 primerka a ne u 5 kao sto tamo videh da pise. Cena od oko 1600 je za 3 primerka jer ti toliko i treba a overa svakog sledeceg primerka je JOS PLUS OKO 1000 DIN. Nama su tako rekli u opstini, posle overe fotokopiraj primerak za tebe i to je to.

skora

Post by skora »

Kad sam uzimao papir od tehnickoh,pade mi na pamet i ja ih stidljivo priupitah gde mi je pametnije da overim ugovor - u opstini ili u sudu.....Kaze ovaj baja sto radi tamo...ako bi isao u sud definitivno je skuplje od opstine....i ja ga tad pitah posto je overa a on mi rece 650din

P.S.
Ako te izvalim da si me palio za ovih 1600 sto spominjes,necu uzeti poklon od tebe koji si mi namenio :D :D :D :D

:P

djape1977

Post by djape1977 »

od modifikacija na trapu - napravi da sve bude ispravno i stavi krstene amortizere
kocnice - sve fabrika, kvalitetne plocice i paknovi, servo od nekog starijeg auta, da ujeda
najbolji odnos ulozeno/dobijeno od svih modifikacija koje mozes da napravis na autu su gume i felne. stavi felne koje ce maksimalno da isteraju tockove napolje i kupi sto kvalitetnije i skuplje gume. falken 185 drze bolje od goodyear 205 a kako god okrenes 100% su bolje od tigar 165 sto svi voze ne samarama. jes da ce da te kosa, ali nisani neke 185/60/13. to je dimenzija u kojoj vise nema losih guma, svi proizvodjaci koji ih rade su ozbiljni i to su sve high end gume. da mi je neko pricao koliko dobro auto moze da koci i skrece po ovoj vodurini poslednjih nekoliko dana ne bih verovao da nisam sam probao. drzanje na suvom je vise nego dovoljno svakom pametnom...
j***** auto bez kardana

travelman

Post by travelman »

Mozda je 650 ali po komadu, na vise je jeftinije... :P ... tebi treba 3 komada.

Licno sam bio prisutan kada je novi vlasnik u opstini Zvezdara platio oko 1600 din.

skora

Post by skora »

djape1977 wrote:od modifikacija na trapu - napravi da sve bude ispravno i stavi krstene amortizere
kocnice - sve fabrika, kvalitetne plocice i paknovi, servo od nekog starijeg auta, da ujeda
najbolji odnos ulozeno/dobijeno od svih modifikacija koje mozes da napravis na autu su gume i felne. stavi felne koje ce maksimalno da isteraju tockove napolje i kupi sto kvalitetnije i skuplje gume. falken 185 drze bolje od goodyear 205 a kako god okrenes 100% su bolje od tigar 165 sto svi voze ne samarama. jes da ce da te kosa, ali nisani neke 185/60/13. to je dimenzija u kojoj vise nema losih guma, svi proizvodjaci koji ih rade su ozbiljni i to su sve high end gume. da mi je neko pricao koliko dobro auto moze da koci i skrece po ovoj vodurini poslednjih nekoliko dana ne bih verovao da nisam sam probao. drzanje na suvom je vise nego dovoljno svakom pametnom...
Image ....hvala za info
travelman wrote:Licno sam bio prisutan kada je novi vlasnik u opstini Zvezdara platio oko 1600 din.
Onda ipak uzimam poklon :P :kez

Post Reply