BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Sta preporucujete od ponudjenih sijalica
- Osram Silverstar,
- Philips VisionPlus,
- Narva RangePower+50
- Tungsram Megalight+50
- Osram Silverstar,
- Philips VisionPlus,
- Narva RangePower+50
- Tungsram Megalight+50
Uzput ,jos par pitanja....
Dali se slucajno nekad neko igrao pa mu ostalo u nekom cosku kuciste za filter za vazduh.Ovako neko

Drugo pitanje je za clana sa crvenim alekom (ili za sve ako znaju)
- Jel aleko nosi isti karburator kao samara i jel ovo njegovo kucicte nadogradjeno pa ubacena ova cev fi50

...i trece pitanje za sve.....koju od ove dve opcije da stampamo

Dali se slucajno nekad neko igrao pa mu ostalo u nekom cosku kuciste za filter za vazduh.Ovako neko

Drugo pitanje je za clana sa crvenim alekom (ili za sve ako znaju)
- Jel aleko nosi isti karburator kao samara i jel ovo njegovo kucicte nadogradjeno pa ubacena ova cev fi50

...i trece pitanje za sve.....koju od ove dve opcije da stampamo

-
Boki78
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
levu, za poklopac filtera ti javljam kad sednem za komp posto ga na tel ne vidim dobro ili pogledaj sam mora da ima slika sa motorom, aleko je isao sa starim ladinim karburatorom a ljudi su posle stavljali samarin zato sto nema vakum, novije nive sa karburatorom su isle sa samarinim.
Jaap......to je taj ....faala

Sad nesto mozgam sta bi mi sve trebalo za prvi servis i setih se benzinske pumpe.Fiksirao sam u glavi da to mora biti pertlovana a ne ove sto im se menja membrana.
Ne nalazim veliki izbor moje zelje,ali krenuh od Ladinog broja rezervnog dela (LADA 2108-1106010).
Kompatibilnost dobijam kod
QUINTON HAZELL Number - QFP164
VALEO Number - 247135 (PIERBURG Number 7.21772.50.0 ).....medjutim kod njih je ova gornja solja plasticna (kao i lulice za creva)

i
Interesantna jos moze da bude i MASTER-SPORT Number 7-21772-50-PR-PCS-MS ,zbog ove drukalice iako je dvodelna

Pitanje glasi
- jel ste trosili ovakve pumpe ili uzimate ove

standardne po sistemu - nista im ne fali.
Ne nalazim veliki izbor moje zelje,ali krenuh od Ladinog broja rezervnog dela (LADA 2108-1106010).
Kompatibilnost dobijam kod
QUINTON HAZELL Number - QFP164
VALEO Number - 247135 (PIERBURG Number 7.21772.50.0 ).....medjutim kod njih je ova gornja solja plasticna (kao i lulice za creva)

i
Interesantna jos moze da bude i MASTER-SPORT Number 7-21772-50-PR-PCS-MS ,zbog ove drukalice iako je dvodelna

Pitanje glasi
- jel ste trosili ovakve pumpe ili uzimate ove

standardne po sistemu - nista im ne fali.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Pumpa sa poslednje slike meni radi već 128 000 km.
ps.: Jel može za mene jedna sličica, ali da je Niva u glavnoj ulozi?

ps.: Jel može za mene jedna sličica, ali da je Niva u glavnoj ulozi?

Ja imam BCD pumpu sa membranom, traje mi vec 5, 6 godina iako auto maltene nisam vozio na benzin i sada kada sam poceo da palim na benzin, radi i dalje bez problema. Samo sto nigde ne mogu da nadjem membrane da joj zamenim, a u dosta sam prodavnica trazio...
LM, pade mi na pamet, jesu li one cene sto si postavio za pumpe za vodu tvoje misljenje koliko kostaju, posto sam skontao da nisi zvao nijednu od onih prodavnica da se raspitas...
LM, pade mi na pamet, jesu li one cene sto si postavio za pumpe za vodu tvoje misljenje koliko kostaju, posto sam skontao da nisi zvao nijednu od onih prodavnica da se raspitas...
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
BCD meni nikad nije radila tako da ili si ti nasao dobru ili ja losu
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Radi ga i LPR, imam ga nešto preko tri, ili 4, godine i i dalje radi. Pitaj u gazeli verovatno mora da se čeka.
Što se membrani tiče ima tip u BG na Vidikovcu koji pravi membrane, pravio sam za motor kod njega. Cena? Sića u poređenu koliko delta i centar s cene membranu za babu.
-
Boki78
Mislim da je sa tom srecom zavrseno, vise ga nema u katalogu a kad sam pokusao da ga narucim bilo je nema & ne mozebruyoni wrote: Radi ga i LPR, imam ga nešto preko tri, ili 4, godine i i dalje radi. Pitaj u gazeli verovatno mora da se čeka.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
kucaj u LPR katalogu: 9918