Kugle prednjeg trapa

Moderators: dejo, elektronicar, choksi

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Kugle prednjeg trapa

Post by dejca »

Menjao sam ih iz prebentive, čim čujem da malo lupka ja odmah mslim otišla kugla i odmah je menjam. Mnogo me strah od ispadanja točka u krivini zbog loše kugle. Ladu i čim sam bio kupio 2000 god. odmah sam skinuo ruske original kugle sa mazalicom i namestio fadove. Te ruske su ispravne i čuvam ih.

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

te ne ispadaju, nego one iz male privrede(pa i fenox) meni su ruske na skoro 200 000... :D
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

djape1977

Post by djape1977 »

to sa ispadanjem je problem na 2101-07, nisam jos video da je nekom ispala na samari, nivi ili 110/112
j***** auto bez kardana

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

drugaru ispala na hondi akord 2004 na kruznom putu. bio kod majstora da mu zameni. ovaj mu zamenio pola a ostale kaze da ne menja jer su ORIGINAL japanske :D sutra ujutro ispala ta original kugla i covek me zove da pita sta da radi . rekoh sad idi kod njega i gadjaj ga sa tim originalom u glavu jer je sreca sto si isao 30 na sat (stajao na semafor) inace bi nekog drugog bolela glava(mnogo voli da je navlaci)....generalno to zavisi od konstrukcije kugle i materijala ...
sad kad se u drustvu pomene trap ja odmah:" a kojim ono krsevima bese ispadaju kugle iz trap-a" :mrgreen:
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

vladairon
Automobil: Lada VAZ 1200

Post by vladairon »

Ja imam 2 nove kugle i 2 nova silen bloka kupljena pre 15 i vise godina, stoje spakovani u kesi, ostalo mi je kada sam prodao Ladu. Sigurno je kvalitetnije nego ovo sada, pa ako nekoga zanima nek se javi. Imaju srafove za mazalicu i zastitna gimica je zaseban deo. Ja sam na mom Sciroccu sve novo stavio pre dve godine i svuda su mi ispucale gumice i cekam da upadne pesak i razjebe sve, a homokineticki je poceo da krcka vec tako da toliko o kvalitetu delova danas

Post Reply