Amortizeri
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Amortizeri
Pozovi AutoDisk iz bg-a, oni imaju ruskih, master sportovih amortizera mozda i jos nekih, za aleka sam platio ms amortizer 3500 i ruske opruge nesto oko 3000, zadovozan sam auto stoji i drzi na putu super, ima u zemunu radnja za amortizere, opruge, solji itd mogu i njihov br da ti nadjem ako hoces bilsten ili monro.
imam komplet dobrih polovnih amortizera i opruga ako te zanima
j***** auto bez kardana
Bio sam danas na najlonu, cene su razlicite.Traze mi 50eur za ruski, 45 ako kupim sva cetri.Imaju uloske za prednje ms 2000 kom.Razmisljam se da stavim master sport jer ipak nije mala investicija menjati sve...
Djape koja je marka, koliko su presli I koja je cena?
Djape koja je marka, koliko su presli I koja je cena?
Samara 4ever
Pitao sam kod Maka cisto informativno za cenu amortizera, ulozak je oko 2000 dinara, a ceo amortizer je malo vise od 4000 dinara. Pa eto mozda nekome zatreba... 
Samo Samara Srbina Spasava
Pozdrav.Ja sam nedavno zamenio oba zadnja sa oprugama.Nego ima neka zadnja platna zaobljena (na vrh amortizera)koju sam morao seci kad sam skidao stare jer je sve zapeklo.Posto nigde nisam mogao naci stavio sam obicnu malo siru.Da li ce skoditi?
Jos nesto.Kad sam stavio nove opruge auto mi je dosta visok.Nemoze se vise spustiti.Neki kazu da se moze opruga iseci za 1 korak tacno da ulegne za 1 korak nize.Sta mislite o tome?
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ta gumam ti sluzi kao neki odbojnika, a sto se tice opruga lecice vremenom, ja kad sam menjao na aleku bio je podignut a ti dizalica nije ni trebala kad se radi ispod, sa stoji kako treba.
Znam zasta sluzi guma ali pogledajte sliku i crvenu strelicu.Tu ide zaobljena platna.Mene zabrinjava ta platna zaobljena koju nisam mogao pronaci pa sam stavio obicnu malo siru.Da li ce skoditi?
Neće škoditi samo da pritisne lepo gume i ok je.
Nego imam ja problem sa zadnjim amortizerom, otišla mi ona čaura koja ide u u ova dva gumena prstena na slici koju je postavio Mark. Amortizer se malo ukosio i gornja pločica češe po karoseriji. Danas sam tražio ali nemam ni jednu polovnu, a ni u radnjama nema da se kupi pa ako neko ima nek se javi a za svaki slučaj ću napraviti i post u kupujem.
Nema to nigde da se nadje, ja sam trazio... Raspitao sam se u jednoj radionici i trazili mi 450 din po komadu pa sam odustao... 
Ovu su dimenzije na Samari, merio je elektronicar, a ja posle nacrtao kada sam poslao i pitao za cenu...