to sto si uslikao je samo maska, tebi fali fijoka u kompletu
BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Ma kakvi q...c iziBoki78 wrote:tejk it izi![]()
Evo ...posto su nas neki sa novim Volvo-ima zezali za smolu,njima cemo poruciti da alte liebe rostet nicht
....a mi idemo dalje....Kao sto rekoh - rasklapanje

Cim sam skinuo panel.odmah mi je bilo jasno da se neko pre mene igrao sa testericom
Sad je trebalo izmisliti toplu vodu,pa sam ja to uradio ovako.Na ovom limcicu je postojala jedna rupa,ali mi je bila uska pa sam je malo ovo - ono
E onda sam stavio onu sipkicu bas za te limene kutije,ali mi je bila mnogo mekana,pa sam je zamenio slicnom.Onom od centralne brave.Mnogo je cvrsca ....to sve lepo zasrafio,i nasao jednu kao sajbnu koja mi je bas lepo poklopila jedno peraje sa onog limcica,tako da sipkica ne moze da ide levo - desno
E onda sam ta stavio u okvir,limena peraja (malte ne sva) otvorio,a ovu sipkicu koja je sad otisla dole do tunela - savio u GE (na kraju),i munuo jedan srafcic da na trucku ne bezi.
Kad je stavljen kas,to je izgledalo ovako ...

E onda,posto je to bilo sve isprepletano kao na Djerdapu
,ja sam sve to posekao,i sve lepo sklopio po PS-u sa novim delovima.Euro dzekovima musko zenskim i novim kablovima za zvucnike.
Seckao sam i sklapao kao da me je clan @elektronicar ucio zanatu

Radi

E onda sam pocupao stare kablove od zvucnika
.....i sve one plastike po pragovima napolje....pa provlaci nove do police pozadi....

Sve to lepo ususkao,vratio plastike na svoje mesto.....visak kablova smotao i uvezao masnicom pa pod sedalo zadnjeg sedista.....a na zvucnike ,kulturno se zakacio buksnama.....
Zvuk - onako
E onda sam se dovatio onog desnog retrovizora
jer me mnogo nervira,a ne znam kako su to braca Rusi osmislili......i krenem lagano da istrazujem

Onda ceo retrovizor u delice...

Onda skinuo zastitnu gumu preko onog trougla ....mora malo na o-ruk

I tako dolazimo do uzroka problema,odnosno dela koji je polomljen...

Javilo mi se kako bih mogao da ga spasim ,ali nece vise biti sklopiv
...to cemo sutra da se igramo sa tim.
E da.....Ruje su kraljevi kako su smoslili da sljaka dzojstik

- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Kako vidim,epoksi smola ce ipak biti neizostavani deo! 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Samo neka svira, svaka ti cast 
retrovizori su nam slicni, bas sam danas pokazao clanu Gago sta im je biljka tj sta puca.
retrovizori su nam slicni, bas sam danas pokazao clanu Gago sta im je biljka tj sta puca.
@Imre -
@aleko-2141 - Ma ima mesa
u ovoj plastici sto je ostala (od polomljenog dela)......jedna rupa (tanka burgija),i kad ga u*vatim paljenom zicom nema da mrdne......
Iscupacu pre vrata
nego retrovizor ako zakacim u nesto....
@aleko-2141 - Ma ima mesa
Iscupacu pre vrata
- aleko-2141
Tako sam i ja, zica i udri, ako nekog zakacis tom puca retrovizor ko nista 
E da ,da ne zaboravim.....kad sam poceo da vozim lajku,stao ispred trafike ,upalio sva cetri migavca i on radi normalno ...cak-cak...cak - cak.Kad sam se vrato u kola,lampica na tabli od migavaca gori konstantno,a onog caka-caka nema vise......Ja izgasim na taster,u prvu i po gasu.....
Malopre kad sam vracao ove dzekove,pa izmedju ostalog i onaj dzek sto ide na taster za sva cetri,ja se setih da vas pitam.
Gde je problem???.....u ovom tasteru na konzoli ili ima neki automat ,relej ili sta vec ....
Malopre kad sam vracao ove dzekove,pa izmedju ostalog i onaj dzek sto ide na taster za sva cetri,ja se setih da vas pitam.
Gde je problem???.....u ovom tasteru na konzoli ili ima neki automat ,relej ili sta vec ....
Onaj ?????? Koji onajjjjGago wrote:Prodrmaj onaj relej na tabli osiguraca, to se i meni desava
- Imre
skora wrote:Onaj ?????? Koji onajjjjGago wrote:Prodrmaj onaj relej na tabli osiguraca, to se i meni desava![]()
Taj koji klikce.I ne gine zamena,isto je bilo i kod mene.
A sad sam skontao,da pre nisam ni zavirivao nigde gde je bila Samara u pitanju,a sad sam uvek ovde,pratim sta ces sledece da nabavis za sitne pare.
Pa ne klikce ....umro jeImre wrote:Taj koji klikce.
Kako sta??? Pa 112cu sivu metalik sa servom....ZR tableImre wrote:pratim sta ces sledece da nabavis za sitne pare.
Pa imas naslikan na plastici koji je za zmigavce. Ne znam napamet... Ugasi auto, ukljuci sva cetiri i drmaj... Ja sam resio tako sto sam ga skinuo, naprskao WDom kontakte i sada radi...
Samo Samara Srbina Spasava
- Imre
skora wrote: Kako sta??? Pa 112cu sivu metalik sa servom....ZR table![]()
![]()
![]()
Ajde stavi neku sliku kako stojis pored kola.Hocu da znam kako izgledas!
- aleko-2141
A da travel potvrdi posto ga je video