dejca wrote:A što voliš samaru sa troja vrata, ja pa nikad nebih uzeo vozilo sa tri vrata.
Ma nije da je volim,nego mi je trovratna nekako vise primerenija za igranje nego ova sa 4v.....a i lepsa mi je trovratna.....
dejca wrote:PS, ova je bila ko stvorena za tebe, ti bi je pazario za 100 evrića.

......me jeeeeste - svi samo cekaju mene ......ne moze to stalno kako ja hocu
Pa vidi kako je to islo......Snimio sam oglas negde otprilike kada sam kupio moju pa krenuo da obracam paznje na samare.Onda sam krenuo da istrazujem od kada datira oglas,pa dodjoh do saznanja da je jos 2012te (dok je bila registrovana),pokusao prodavac da je otudji za 670e.
Ja sam se vodio logikom da ove cetri sigure koje su nove na njoj meni zavrsaju posao(za moju belu),i uz sve ono sto je u gepeku od delova sto je naveo u oglasu,zajedno sa celim autom bi me kostalo nista....Na cenu od 230e koliko je napisao,i 200e koliko mi je rekao preko telefona,ja sam mu ponudio 150e (ako je tako sve kao sto kaze) - medjutim on me je odbio sa recima da mu sakupljaci sirovina daju 180e!!!!
Pitao sam ga cak jel mu odgovara (ako vec hoce 200) da mu dajem mesecno po 50e(posto sam siromasan

),pa tek kad mu dam zadnju ratu da mi da onda ugovor za prenos kako bi bio siguran da ga necu prevariti jer se ne znamo......
Ne moze ni to - kaze.....
Ok (rekoh ja)....izvinte na smetnji i srecna vam prodaja.....
Posto sam se vracao juce iz Madjarske,i on mi bio usput,ja ga pozovem i odem da je vidim.
- U gepeku od delova koji su se spominjali u oglasu NEMA nista.
- Gume (4xSigura nove) koje su navedene u oglasu NIJE tacno,vec je na kolima samo 2x sigara ali NE nove ,vec vozene ohoho....Zadnje su za bacanje.....
- Samara NIJE limarski PROSECNA(kao sto je napisano i receno),nego se RASPALA.
- U auto NIJE tacno da NEMA ulaganja(kao sto je napisano),nego je prava istina da se ne isplati uloziti ni jedan dinar u nju jer je u takvom stanju.
- Motor presao 170hiljada,ne otvaran,sav usran od ulja.Pokazuje mi listice sa merenja kopresije iz 2010te
Sve u svemu,zahvalio sam se prodavcu na pokazivanju,pozeleo mu srecu u daljoj prodaji,i NIKAKVU ponudu nisam dao jer je jako losa......a i da mi je poklonio debelo bih razmislio dali mi se isplati......morao bih da zovem slep jer je ne registrovana (odjavljena) ......
Prodavac se zahvalio i ostao u ubedjenju da ce mu sakupljaci sirovina dati za lajku 180e.
Kaze u saobracajnoj pise da ima oko 1000kg a oni placaju 18din po kili.Prevideo je da pola lajke nije od gvozdja,i da ima tu svasta nesto sto cenu otkupa cini manjom odnosno 8din po kg.
No nema veze......svako ima pravo da ceni svoje .....ja sam bio,video,konstatovao da nije za mene,podelio to sa Vama i idemo dalje........
Nacicemo neku za nas ....ne zurimo nigde