Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ara_1300s/

RASPALA SE koliko je trula !!!! ..... a troje vrata :(

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

A što voliš samaru sa troja vrata, ja pa nikad nebih uzeo vozilo sa tri vrata.
PS, ova je bila ko stvorena za tebe, ti bi je pazario za 100 evrića.

skora

Post by skora »

dejca wrote:A što voliš samaru sa troja vrata, ja pa nikad nebih uzeo vozilo sa tri vrata.
Ma nije da je volim,nego mi je trovratna nekako vise primerenija za igranje nego ova sa 4v.....a i lepsa mi je trovratna..... :oops:
dejca wrote:PS, ova je bila ko stvorena za tebe, ti bi je pazario za 100 evrića.
:D :D ......me jeeeeste - svi samo cekaju mene ......ne moze to stalno kako ja hocu :(

Pa vidi kako je to islo......Snimio sam oglas negde otprilike kada sam kupio moju pa krenuo da obracam paznje na samare.Onda sam krenuo da istrazujem od kada datira oglas,pa dodjoh do saznanja da je jos 2012te (dok je bila registrovana),pokusao prodavac da je otudji za 670e.
Ja sam se vodio logikom da ove cetri sigure koje su nove na njoj meni zavrsaju posao(za moju belu),i uz sve ono sto je u gepeku od delova sto je naveo u oglasu,zajedno sa celim autom bi me kostalo nista....Na cenu od 230e koliko je napisao,i 200e koliko mi je rekao preko telefona,ja sam mu ponudio 150e (ako je tako sve kao sto kaze) - medjutim on me je odbio sa recima da mu sakupljaci sirovina daju 180e!!!!

Pitao sam ga cak jel mu odgovara (ako vec hoce 200) da mu dajem mesecno po 50e(posto sam siromasan :oops: ),pa tek kad mu dam zadnju ratu da mi da onda ugovor za prenos kako bi bio siguran da ga necu prevariti jer se ne znamo......
Ne moze ni to - kaze..... :-x
Ok (rekoh ja)....izvinte na smetnji i srecna vam prodaja..... ;)

Posto sam se vracao juce iz Madjarske,i on mi bio usput,ja ga pozovem i odem da je vidim.
- U gepeku od delova koji su se spominjali u oglasu NEMA nista.
- Gume (4xSigura nove) koje su navedene u oglasu NIJE tacno,vec je na kolima samo 2x sigara ali NE nove ,vec vozene ohoho....Zadnje su za bacanje.....
- Samara NIJE limarski PROSECNA(kao sto je napisano i receno),nego se RASPALA.
- U auto NIJE tacno da NEMA ulaganja(kao sto je napisano),nego je prava istina da se ne isplati uloziti ni jedan dinar u nju jer je u takvom stanju.
- Motor presao 170hiljada,ne otvaran,sav usran od ulja.Pokazuje mi listice sa merenja kopresije iz 2010te

Sve u svemu,zahvalio sam se prodavcu na pokazivanju,pozeleo mu srecu u daljoj prodaji,i NIKAKVU ponudu nisam dao jer je jako losa......a i da mi je poklonio debelo bih razmislio dali mi se isplati......morao bih da zovem slep jer je ne registrovana (odjavljena) ......
Prodavac se zahvalio i ostao u ubedjenju da ce mu sakupljaci sirovina dati za lajku 180e.
Kaze u saobracajnoj pise da ima oko 1000kg a oni placaju 18din po kili.Prevideo je da pola lajke nije od gvozdja,i da ima tu svasta nesto sto cenu otkupa cini manjom odnosno 8din po kg.
No nema veze......svako ima pravo da ceni svoje .....ja sam bio,video,konstatovao da nije za mene,podelio to sa Vama i idemo dalje........

Nacicemo neku za nas ....ne zurimo nigde ;)

dejca

Post by dejca »

Čoveče a ja sam tek sad obratio pažnju na ove slike gore koje si ti postavio. Pa to nisu slike iz oglasa nego si ih ti slikao i na njima se stvarno vidi da od nje nažalost nema ništa. Zadnji koševi već krpljeni i nanovo skapali.
Skoro je šurakov sin prodavao 101 na odpad i koliko se sećam nije ni 100 e. izvuko.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Samo Samara Srbina Spasava

travelman

Post by travelman »

Ova trovratna samara je ko moja ... :D :D :D :D ... cak je i u istoj boji... :D ...

Biser je kad napisu nema ulaganja, nije mi jasno sta podrazumevaju pod tim. Pa ova samara je ko Kremenkov kamenobil, dizes noge u vis da ne skvasis carape a on mrtav ladan kaze nema ulaganja.

Kakva je logika kada nesto prodajes za 200e a onda cepidlacis za 10 ili 20e gore dole. Ja kad nesto kupujem uvek pretplatim a kad prodajem, dam ispod cene.Stari ljudi kazu da covek nije bogat onoliko koliko ima, nego je bogat onoliko koliko daje.

dejca

Post by dejca »

travelman ja sam kao ti, niti umem da se pogadjam kad kupujem niti kad prodajem bilo sta. Kad sam prodavao stojadina hteo sam da ga prodam što pre, zbog lepih uspomena hteo sam da ga udomim što pre da ga negledam na ulici na kiši i suncu.
Kad sam kupovao ladu pitam koja je cena i ako mi odgovara razgovaramo ako ne idem dalje.

Da oglas o kome pišemo je više nego nerealan. Mene isto zbunjuje kada postave nerealnu dvocifrenu kilometražu, a po stanju vozila se vidi da je već okrenula brojčanik ili kada napišu nešto ovako http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_1993_god

travelman

Post by travelman »

Kada sam kupovao ovu moju u Somboru, platio bih je i vise da je covek trazio jer mi je zapala za oko. Ja godiste auta nikada ne gledam vec stanje u kojem se nalazi.

A kada sam prodavao crvenu, dogovorismo se za jednu cenu a posle kad videh da kupac, koji mi je poznanik nema ni toliko, ja spusti cenu.

Nisam nikakav trgovac, ja sam biciklu vise platio nego skora njegovu Samaru ... :D :D :D ...

dejca

Post by dejca »

Presla 279.000 km. a odlicno izgleda, svaka mu cast kako je ocuvao.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... da_samara/

dejca

Post by dejca »

skora

Post by skora »

Ko voli,dobra osnova za rad .... :)
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_2101/

Opis

ekstra, ekstra ,ekstra...sipaj ,sedi pali ,vozi za Berlin..

Image Image Image Image

Image Image Image

Kosovskih junaka
18310 Bela Palanka, Pirotski okrug
Srbija
0649823098
dejca wrote:A uva je ko stvorena za skoru.
http://www.njuskalo.hr/auti/lada-samara ... s-11867374
Dzabe kad ne moze da se carini.....jedino za delove.....ali da bi je doterao mora se tamo registrovati a to onda ode cena u nebesa...neisplati se
:sad:

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Ili tablice u džep......

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

dejca wrote:Liii, specijalka 2000 godište. U Srbiji teško da ima još jedna takva. A cena tri iljadarke.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 6_special/

Bila je pre par godina jedna identicna ovoj ako ne i ova, prodavala se za 900e i dugo stojala na oglasima. Ovo je verovatno taj covek kupio ili odustao od prodaje pa kroz par godina kada je video kako specijalke pocinju da budu trazene i sve redje kod nas pokusao da je proda i da zgrabi "velike pare". Mada od toga nema nista! Ako je ne prodaje zato sto mu treba novac, vec u pokusaju da zaradi nikada je i nece prodati, ali ako je prodaje jer mu novac treba dace je on posle nekog vremena za 1000e ako ne i za manje jer ta nova stvarno ne vredi toliko.
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

dejca

Post by dejca »

Ma nemože ni hiljadu da dobije i on to i zna. Auto mu se ne prodaje i zato je i stavio tu cenu. Sličnih 2107 lada ima stalno na P.A. sa cenom oko 1000 e. i meni su one i lepše od ove verzije specijalke.

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

Ova verzija ti je izgledom ista kao i stara, ako promenis branike i stavis hromirane detalje umesto plasticnih dobijes isto, ali nije to to... Odmah se na oko vidi da nije to kvalitet koji je nekad bio... Moja lada je mozda poslednja serija kvalitetnih jer je 90. godiste i stvarno je super a posle toga sam cuo da ne valjaju... To mu dodje nesto kao nasa zastava...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

Post Reply