BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2109
Tebi treba dati orden za ludost 
To poveži na duga svetla kao dodatna svetla a ne kao maglenke.
Naravno ...choksi wrote:To poveži na duga svetla kao dodatna svetla a ne kao maglenke.
....nego cenu klime mi ne rece ...bar orjentaciono neku....cisto da me bacis malo u razmisljanje
Idi nadji onog komsiju i otmi mu onu plastikudejca wrote:Lepa maska i meni se svidja, da imam samaru odmah bih je kupio.
Ma cekaj....bice tu jos komeNdijealeko-2141 wrote:Tebi treba dati orden za ludost
Ma nema nista od toga, neverujem da bi on to hteo skinuti. E sad ako mu ponudis pedeset evrica mozda ce i pristatiskora wrote:Idi nadji onog komsiju i otmi mu onu plastiku
bez toga nema nista.Re: BA3 2109
Ja se opet danas malo igrao
..... domaci je bio zameniti migavac,ugraditi masku sa maglenkama i resiti problem cetiri migavca (koje NISAM RESIO).....nije relej u pitanju

Nisam znao
da smo mi radili kutiju sa osiguracima za Ladu

Mislio sam da cu morati samo motore od brisaca za farove da skinem(smetaju maglenkama),ali smetala je i sirena.Morala je i ona da se izmesti....

Posle sam se nekako izborio

Mora i maska i branici u belo da se farbaju ...ovako je
..... domaci je bio zameniti migavac,ugraditi masku sa maglenkama i resiti problem cetiri migavca (koje NISAM RESIO).....nije relej u pitanju

Nisam znao

Mislio sam da cu morati samo motore od brisaca za farove da skinem(smetaju maglenkama),ali smetala je i sirena.Morala je i ona da se izmesti....

Posle sam se nekako izborio

Mora i maska i branici u belo da se farbaju ...ovako je

- aleko-2141
ne farbaj nista, jedino u mat crnu za branike
Ja nebih farbao ništa iako bih farbao to bi bila mat crna ko što i aleko kaže.
Rad kapne pa nikako nevolim još vw uh ....
Skini felne i dobro očisti, imaš metalik email boju i sa njome ih ofarbaj. Ja sam tako uradio. Kad sam bio kupio ladu imala je rad kapne i ja sam ih odmah skinuo i poklonio.
Rad kapne pa nikako nevolim još vw uh ....
Skini felne i dobro očisti, imaš metalik email boju i sa njome ih ofarbaj. Ja sam tako uradio. Kad sam bio kupio ladu imala je rad kapne i ja sam ih odmah skinuo i poklonio.
- aleko-2141
Deluju ruzno, stavi pa vidi kako izgleda al ima da bude ciganski 
-
travelman
Jel smem ja malo da prodiskutujem, nisam odavno.
. Pa i ako odvalim nesto budalasto, nemojte me kritikovati.
. A ti cika skoro znas da sam ja jaci na delima nego na recima...
...
Isti problem sa 4 migavca sam imao i ja, cak sta vise i sa istim simptomima. Ti cika skoro kao da si prepisao moj bivsi problem i prisvojio ga tebi.
Meni je cika elektronicar to resio za 3 minuta, a ja kao dobar streber sam upamtio sta je radio. Prvo skini prekidac sva 4 migavca na konzoli i pogledaj da li na crvenoj debeloj zici imas dovod struje. Kod mene je tu bio problem jer je struja bila negde od osiguraca do prekidaca u prekidu.
Ako ti je plus ok i imas struju na crvenoj zici, onda ce tvoj drug da dodje i skine svoj prekidac pa da probamo sa mojim jer problem moze da bude i u samom prekidacu. Ako i dalje bude zezalo, pitacemo nekoga pametnijeg da nas posavetuje sta i kako dalje.
.
Isti problem sa 4 migavca sam imao i ja, cak sta vise i sa istim simptomima. Ti cika skoro kao da si prepisao moj bivsi problem i prisvojio ga tebi.
Meni je cika elektronicar to resio za 3 minuta, a ja kao dobar streber sam upamtio sta je radio. Prvo skini prekidac sva 4 migavca na konzoli i pogledaj da li na crvenoj debeloj zici imas dovod struje. Kod mene je tu bio problem jer je struja bila negde od osiguraca do prekidaca u prekidu.
Ako ti je plus ok i imas struju na crvenoj zici, onda ce tvoj drug da dodje i skine svoj prekidac pa da probamo sa mojim jer problem moze da bude i u samom prekidacu. Ako i dalje bude zezalo, pitacemo nekoga pametnijeg da nas posavetuje sta i kako dalje.
- aleko-2141