Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

aleko-2141 wrote: E da lada moze da se uveze.
Koja???? Ova narandzasta???

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

Za tu ladu nagovaram jednog kolegu da ju kupi ako je stvarno takva kako piše u oglasu, makar me iskreno čudi da ju već netko nije kupio. prodaje se već par mjeseci a i gazda cijenu spušta svako toliko

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora wrote:Koja???? Ova narandzasta???
Da ta naradžasta specijalka.
I u mom komšiluku ima jedna slična ali crvena specijalka, vlasnik je više nevozi (godine pa više nemože dobiti vozačku) ali je povremeno njegov rodjak provoza i registruje se svake godine. Mene strah da ga pitam dali je prodaje, šta ako kaže povoljnu cenu :x :evil: :( :(

dejca

Post by dejca »

Evo jedne specijalke i kod nas ali duplo skuplje.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 0_special/

skora

Post by skora »

Pala cena juce za 100e ;) http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... mara_1300/
dejca wrote: šta ako kaže povoljnu cenu
Samo pusti poruku :)..... jedna zelena je tvoja - ja mislim da je to ok ;)
dejca wrote:Evo jedne specijalke i kod nas ali duplo skuplje.
Ma nije ova nista narocito..... godinu dana se provlaci kroz oglase.....Osim one bele Pancevacke sto je uzeta za par stotkica a sad joj cena preko dva soma..... nije bilo interesantnih
veco wrote:Za tu ladu nagovaram jednog kolegu da ju kupi
Veco odakle si ??...da nisi slucajno iz ZG da te zamolim nesto da pogledas

veco

Post by veco »

Iz Karlovca sam, ako mogu pomoći samo reci

veco

Post by veco »

Lade u Hr nemaju nikakvu cijenu zbog mentaliteta, pogledajte cijene u oglasima ovih novijih pa će te vidjeti. Nive još drže cijenu, ovo ostalo katastrofu. Pred 10 god. sam gledao jednu 2107, sa malo km i neće deda da proda. Stoji Lajka u garaži a deda voza astru i neki dan sam bio kod njega samo se smije i kaže da će to ovi njegovi ( mislio na unuke ) prodat u staro željezo kad on umre , ali sam otišao na pićence s unukom i objasnio da je fleksibilnost ključ obostranog uspjeha, pa možda i završi lajka kod mene jednog danahttp://lada-klub.com/posting.php?mode=reply&f=17&t=4869#

veco

Post by veco »

[quote="veco"]Lade u Hr nemaju nikakvu cijenu zbog mentaliteta, pogledajte cijene u oglasima ovih novijih pa će te vidjeti. Nive još drže cijenu, ovo ostalo katastrofu. Pred 10 god. sam gledao jednu 2107, sa malo km i neće deda da proda. Stoji Lajka u garaži a deda voza astru i neki dan sam bio kod njega samo se smije i kaže da će to ovi njegovi ( mislio na unuke ) prodat u staro željezo kad on umre , ali sam otišao na pićence s unukom i objasnio da je fleksibilnost ključ obostranog uspjeha, pa možda i završi lajka kod mene jednog dana :D

skora

Post by skora »

veco wrote:Iz Karlovca sam, ako mogu pomoći samo reci
Saljem ti PP ...da ne kvarimo ovde ;)

dejca

Post by dejca »

Ovde u Srbiji cene lada su tu negde iste kao pre 14 godina. Kada sam ja 2000 godine kupio sadašnju ladu platio sam je 3200 DM. Što je danas oko 1600 e. Bila je stara 10 godina sa 85,000 km. na satu i u extra stanju.
Danas takvu ladu 2107 nemožeš naći bez 1400-1500 e. Znači tu je negde. Ima i ovde onih koji podcenjuju ladu, koliko puta sam i ja to doživeo ali ja nemarim za to. Neka ona mene služi i ja sam sretan.
Današnja omladina mašta o vw, audi, itd. Da sam ja na njihovom mestu kupio bih specijalku, izglancao je da sija i bio bi drugačiji sigurno od ostalih.

skora

Post by skora »

dejca wrote:Danas takvu ladu 2107 nemožeš naći bez 1400-1500 e.
Ne preteruj.....Image

veco

Post by veco »

dejca wrote:
I u mom komšiluku ima jedna slična ali crvena specijalka, vlasnik je više nevozi (godine pa više nemože dobiti vozačku) ali je povremeno njegov rodjak provoza i registruje se svake godine. Mene strah da ga pitam dali je prodaje, šta ako kaže povoljnu cenu :x :evil: :( :(

veco

Post by veco »

dejca wrote:

dejca

Post by dejca »

skora wrote:Ma nije ova nista narocito..... godinu dana se provlaci kroz oglase.....Osim one bele Pancevacke sto je uzeta za par stotkica a sad joj cena preko dva soma..... nije bilo interesantnih
Evo je
Image Image
Cenio je 2300.
skora wrote:
dejca wrote:Danas takvu ladu 2107 nemožeš naći bez 1400-1500 e.
Ne preteruj.....Image
Evo ti dokaz.

Image Image Image Image Image Image

Kostala je 1600. e. a prodala se za 1500 e. 2003 godiste. To je jedna od boljih lada unazad dve godine koja je bila na oglasima. Prodala se za desetak dana.

veco

Post by veco »

Dejco kupuj onu specijalku od komšije i ne kompliciraj. Odreši tu kesu i kupuj pravi auto :xixi

Post Reply