Koja???? Ova narandzasta???aleko-2141 wrote: E da lada moze da se uveze.
Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Za tu ladu nagovaram jednog kolegu da ju kupi ako je stvarno takva kako piše u oglasu, makar me iskreno čudi da ju već netko nije kupio. prodaje se već par mjeseci a i gazda cijenu spušta svako toliko
Da ta naradžasta specijalka.skora wrote:Koja???? Ova narandzasta???
I u mom komšiluku ima jedna slična ali crvena specijalka, vlasnik je više nevozi (godine pa više nemože dobiti vozačku) ali je povremeno njegov rodjak provoza i registruje se svake godine. Mene strah da ga pitam dali je prodaje, šta ako kaže povoljnu cenu
Evo jedne specijalke i kod nas ali duplo skuplje.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 0_special/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 0_special/
Pala cena juce za 100e
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... mara_1300/
..... jedna zelena je tvoja - ja mislim da je to ok
Samo pusti porukudejca wrote: šta ako kaže povoljnu cenu
Ma nije ova nista narocito..... godinu dana se provlaci kroz oglase.....Osim one bele Pancevacke sto je uzeta za par stotkica a sad joj cena preko dva soma..... nije bilo interesantnihdejca wrote:Evo jedne specijalke i kod nas ali duplo skuplje.
Veco odakle si ??...da nisi slucajno iz ZG da te zamolim nesto da pogledasveco wrote:Za tu ladu nagovaram jednog kolegu da ju kupi
Iz Karlovca sam, ako mogu pomoći samo reci
Lade u Hr nemaju nikakvu cijenu zbog mentaliteta, pogledajte cijene u oglasima ovih novijih pa će te vidjeti. Nive još drže cijenu, ovo ostalo katastrofu. Pred 10 god. sam gledao jednu 2107, sa malo km i neće deda da proda. Stoji Lajka u garaži a deda voza astru i neki dan sam bio kod njega samo se smije i kaže da će to ovi njegovi ( mislio na unuke ) prodat u staro željezo kad on umre , ali sam otišao na pićence s unukom i objasnio da je fleksibilnost ključ obostranog uspjeha, pa možda i završi lajka kod mene jednog danahttp://lada-klub.com/posting.php?mode=reply&f=17&t=4869#
[quote="veco"]Lade u Hr nemaju nikakvu cijenu zbog mentaliteta, pogledajte cijene u oglasima ovih novijih pa će te vidjeti. Nive još drže cijenu, ovo ostalo katastrofu. Pred 10 god. sam gledao jednu 2107, sa malo km i neće deda da proda. Stoji Lajka u garaži a deda voza astru i neki dan sam bio kod njega samo se smije i kaže da će to ovi njegovi ( mislio na unuke ) prodat u staro željezo kad on umre , ali sam otišao na pićence s unukom i objasnio da je fleksibilnost ključ obostranog uspjeha, pa možda i završi lajka kod mene jednog dana 
Saljem ti PP ...da ne kvarimo ovdeveco wrote:Iz Karlovca sam, ako mogu pomoći samo reci
Ovde u Srbiji cene lada su tu negde iste kao pre 14 godina. Kada sam ja 2000 godine kupio sadašnju ladu platio sam je 3200 DM. Što je danas oko 1600 e. Bila je stara 10 godina sa 85,000 km. na satu i u extra stanju.
Danas takvu ladu 2107 nemožeš naći bez 1400-1500 e. Znači tu je negde. Ima i ovde onih koji podcenjuju ladu, koliko puta sam i ja to doživeo ali ja nemarim za to. Neka ona mene služi i ja sam sretan.
Današnja omladina mašta o vw, audi, itd. Da sam ja na njihovom mestu kupio bih specijalku, izglancao je da sija i bio bi drugačiji sigurno od ostalih.
Danas takvu ladu 2107 nemožeš naći bez 1400-1500 e. Znači tu je negde. Ima i ovde onih koji podcenjuju ladu, koliko puta sam i ja to doživeo ali ja nemarim za to. Neka ona mene služi i ja sam sretan.
Današnja omladina mašta o vw, audi, itd. Da sam ja na njihovom mestu kupio bih specijalku, izglancao je da sija i bio bi drugačiji sigurno od ostalih.
dejca wrote:Da ta naradžasta specijalka.skora wrote:Koja???? Ova narandzasta???
I u mom komšiluku ima jedna slična ali crvena specijalka, vlasnik je više nevozi (godine pa više nemože dobiti vozačku) ali je povremeno njegov rodjak provoza i registruje se svake godine. Mene strah da ga pitam dali je prodaje, šta ako kaže povoljnu cenu![]()
![]()
![]()
dejca wrote:Da ta naradžasta specijalka.skora wrote:Koja???? Ova narandzasta???
I u mom komšiluku ima jedna slična ali crvena specijalka, vlasnik je više nevozi (godine pa više nemože dobiti vozačku) ali je povremeno njegov rodjak provoza i registruje se svake godine. Mene strah da ga pitam dali je prodaje, šta ako kaže povoljnu cenu![]()
![]()
![]()
Evo jeskora wrote:Ma nije ova nista narocito..... godinu dana se provlaci kroz oglase.....Osim one bele Pancevacke sto je uzeta za par stotkica a sad joj cena preko dva soma..... nije bilo interesantnih

Cenio je 2300.
Evo ti dokaz.

Kostala je 1600. e. a prodala se za 1500 e. 2003 godiste. To je jedna od boljih lada unazad dve godine koja je bila na oglasima. Prodala se za desetak dana.
Dejco kupuj onu specijalku od komšije i ne kompliciraj. Odreši tu kesu i kupuj pravi auto