Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Tenak
Jebiga ja sam kupio Ladu i odlučio da sina neću slati u školu, ne može da se troši na dva kraja. Još ako uleti kakva specijalka neću ni režije plaćati. Škole i struje će uvjek biti ali dobre lada brzo ode u tuđe ruke 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxaxa, kucu imam auto nemam tako da pare idu za auto 
Kuću imaš ali daj bože da se što pre oženiš i da dodju deca pa da vidiš kako će pare da idu iz džepa samo tako.aleko-2141 wrote:xaxaxaxa, kucu imam auto nemam tako da pare idu za auto
Dejco znaš onu " Dok barabi violina jeca ne treba ba mu ni žena ni djeca, violino najmilije drvo u te sam se zaljubio prvo"
Najprije da završiš škole, onda da se usavršavaš, onda da tražiš posao, e onda se više kita ne diže kad sve to obaviš
zato slaži taj auto jer ćemo ti trovati temu sa savjetima dok god ne bude na cesti 
- aleko-2141
xaxaxaxa
zavrsio sam visu masinsku, radim u struci i imam 27 god i jos bi da zivim bar jedno 3 god
moze da bude sto bi rekli pamela ima da radi tako da ce ako bog da normalno da se zivi
zavrsio sam visu masinsku, radim u struci i imam 27 god i jos bi da zivim bar jedno 3 god
moze da bude sto bi rekli pamela ima da radi tako da ce ako bog da normalno da se zivi
- aleko-2141
Dobar si ti covek cim slusas, goci bend, bracu vuletic i ostalu kompaniju 
- aleko-2141
Jos malo, jos malo 
ostala jos hauba unutrasnji deo da se ocisti ( na to sam skroooz bio zaboravio), krila takodje ociscena, ona crna farba sto je bila na njima kad dodju nova drzi ko cicak za ogledalo
ostala jos hauba unutrasnji deo da se ocisti ( na to sam skroooz bio zaboravio), krila takodje ociscena, ona crna farba sto je bila na njima kad dodju nova drzi ko cicak za ogledalo
- aleko-2141
znam sve znamveco wrote:Zoka Kulina i slaja band
- aleko-2141
Ja kroz selo i nosim gitaru, selo misli stigo elvis prisli :PPPPPskora wrote:Jaaaa kroooz seeelo ,garaaa vice,dje si do sad nesretnice....veco wrote:Zoka Kulina i slaja band
Al je vama veselo
http://www.youtube.com/watch?v=BR1TlXuFpk4