Auspuh servis
Moderator: BokeYGTi
Re: Auspuh servis
pa jesi li reklamirao? oni rade i za vazduhoplove sumnjam da ne mogu da urade za aleksu... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Auspuh servis Djukic-ALTINA,sve preporuke zaista!!
http://www.portal-srbija.com/auspuh-servis-djukic
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sta da reklamiram kad sam tad imao 18god i gledao da imam auspuh, sad cu opet da odem kad sklopim auto da napravim drugi, sad znam sta treba da trazim. 
e pa onda nije na njima greska... mogao si i u prvom razredu osnovne da odes kod onih teta sto se bave najstarijim zanatom ali sumnjam da bi ti zavrsile posao
eventualno ako imaju neku pitu ili palacineke sa eurokremom
. sad je vec druga situacija... 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sad znam sta treba da pitam i trazim 
to se zove napredak kroz edukaciju i sazrevanje... 
Posto idem u subotu do Bokija u Z.Polje.......a svakim danom mi sve vise i vise prkce srednji lonac...setih se da ste spominjali ovaj servis pa reko da se najavim za subotu.....altinjanin wrote:Auspuh servis Djukic-ALTINA,sve preporuke zaista!!
Posto sam u onoj prvoj nabavci delova dovatio i malte ne nov srednji lonac http://postimg.org/image/qcokucu93/ ,okrenem ih i pitam posto je samo cista zamena po selnama.Kazu 500din......Onda okrenem jedan od boljih auspuh servisa ovde na mojoj strani,i pitam ih isto.Kazu 1000din.....
...e da...pitao sam Djukica dali bi mogli da mi naprave izduvnu granu 4-2-1.....kazu NE
j***** auto bez kardana
skora, nemo se brukas, legni i zameni to sam i casti se nesto za 500 din. plus usteda u benzinu i vremenu.
@Djape - fala za info
@Dejca -Prolazim pored njih svakako.....dva sendvica pojedem uzput dok dodjem do Bokija
.... mislim da tamo i nisu Bg tablice
......ko na ekskurziju da sam krenuo
Elem ..... 13icu imam jednu.....treba mi dve da bi drzao kontru......ako su zapekli i ako ih ocvikam - mogu da placem.......a ako je slucajno selna u qrcu, ili onaj sesiric sto stoji ispod nje (onaj prsten),STA radim kad ga skinem?? ......jel idem do servisa samo na izduvnu granu??
......pa ORICE se grad od brujanja !!
.......a da ne pricamo ako je slucajno varen na spoju ili tako neka triper varijanta.......
Kad vec prolazim tuda a ne kidaju sa cenom,nek ga zamene........usput cu ja dok je na dizalici da snimim lezajeve tockova i jos neke detalje sa pajserom malo da napnem i protresem.... i da je prvi put vidim ko covek dignutu odozdo......Znas da nikad nije isla na dizalicu od kad je kod mene...
Ustvari.....Evo gledaj to ovako ....
Npr.....ja i Djukic ortaci,i on mi rekao dodji kad zatvorim pa se penji na dizalicu i menjaj sam lonac.Evo ti alat,brener i cepaj.....
Ja dosao,zamenio lonac ,sve islo glatko na sraf.....spustio auto i pitao sta kosta.On recimo rekao NISTA!!!!.....a ja (kakav je red valjda).... presao u radnju preko puta i kupio pivo ,koka kolu i 100g kafe.......ipak neide da mu kazem samo OK AJ CAO!!!
JESMO OPET na 500din dosli i kad je za DZABE
@Dejca -Prolazim pored njih svakako.....dva sendvica pojedem uzput dok dodjem do Bokija
.... mislim da tamo i nisu Bg tablice
Elem ..... 13icu imam jednu.....treba mi dve da bi drzao kontru......ako su zapekli i ako ih ocvikam - mogu da placem.......a ako je slucajno selna u qrcu, ili onaj sesiric sto stoji ispod nje (onaj prsten),STA radim kad ga skinem?? ......jel idem do servisa samo na izduvnu granu??
......pa ORICE se grad od brujanja !!
.......a da ne pricamo ako je slucajno varen na spoju ili tako neka triper varijanta.......
Kad vec prolazim tuda a ne kidaju sa cenom,nek ga zamene........usput cu ja dok je na dizalici da snimim lezajeve tockova i jos neke detalje sa pajserom malo da napnem i protresem.... i da je prvi put vidim ko covek dignutu odozdo......Znas da nikad nije isla na dizalicu od kad je kod mene...
Ustvari.....Evo gledaj to ovako ....
Npr.....ja i Djukic ortaci,i on mi rekao dodji kad zatvorim pa se penji na dizalicu i menjaj sam lonac.Evo ti alat,brener i cepaj.....
Ja dosao,zamenio lonac ,sve islo glatko na sraf.....spustio auto i pitao sta kosta.On recimo rekao NISTA!!!!.....a ja (kakav je red valjda).... presao u radnju preko puta i kupio pivo ,koka kolu i 100g kafe.......ipak neide da mu kazem samo OK AJ CAO!!!
JESMO OPET na 500din dosli i kad je za DZABE
Ja sam misleo da neides nigde nego tu ispred kuce ili zgrade gde vec zivis da tu zalegnes ispod auta i zamenis. Nego ako si u oskudici sa slobodnim vremenom zbog posla normalno je bolje da odes u servis i platis 500 din.
To nikako, imam ja dobro iskustvo u tome da nece ni 100 grama kafe da ti donesu a popravim im peglu, mikser ili im zavarim motiku, ašov itd.skora wrote:Npr.....ja i Djukic ortaci,i on mi rekao dodji kad zatvorim pa se penji na dizalicu i menjaj sam lonac.Evo ti alat,brener i cepaj.....
dejca wrote:To nikako