Auspuh servis

Moderator: BokeYGTi

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Re: Auspuh servis

Post by jeronimo »

pa jesi li reklamirao? oni rade i za vazduhoplove sumnjam da ne mogu da urade za aleksu... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Auspuh servis Djukic-ALTINA,sve preporuke zaista!!

http://www.portal-srbija.com/auspuh-servis-djukic
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

sta da reklamiram kad sam tad imao 18god i gledao da imam auspuh, sad cu opet da odem kad sklopim auto da napravim drugi, sad znam sta treba da trazim. :)

jeronimo

Post by jeronimo »

e pa onda nije na njima greska... mogao si i u prvom razredu osnovne da odes kod onih teta sto se bave najstarijim zanatom ali sumnjam da bi ti zavrsile posao ;) eventualno ako imaju neku pitu ili palacineke sa eurokremom :mrgreen: . sad je vec druga situacija... :D

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

sad znam sta treba da pitam i trazim :D

jeronimo

Post by jeronimo »

to se zove napredak kroz edukaciju i sazrevanje... ;)

skora

Post by skora »

altinjanin wrote:Auspuh servis Djukic-ALTINA,sve preporuke zaista!!

http://www.portal-srbija.com/auspuh-servis-djukic
Posto idem u subotu do Bokija u Z.Polje.......a svakim danom mi sve vise i vise prkce srednji lonac...setih se da ste spominjali ovaj servis pa reko da se najavim za subotu.....

Posto sam u onoj prvoj nabavci delova dovatio i malte ne nov srednji lonac http://postimg.org/image/qcokucu93/ ,okrenem ih i pitam posto je samo cista zamena po selnama.Kazu 500din......Onda okrenem jedan od boljih auspuh servisa ovde na mojoj strani,i pitam ih isto.Kazu 1000din.....

:kez Djukic pobedio za duplo :D :D

...e da...pitao sam Djukica dali bi mogli da mi naprave izduvnu granu 4-2-1.....kazu NE :sad:

djape1977

Post by djape1977 »

za to ides u auspuh servis "strava" na NBGD, kod buvljaka

http://www.auspuhservisbeograd.rs/
j***** auto bez kardana

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora, nemo se brukas, legni i zameni to sam i casti se nesto za 500 din. plus usteda u benzinu i vremenu.

skora

Post by skora »

@Djape - fala za info

@Dejca -Prolazim pored njih svakako.....dva sendvica pojedem uzput dok dodjem do Bokija :mrgreen:
.... mislim da tamo i nisu Bg tablice :D :D :D :D ......ko na ekskurziju da sam krenuo :P

Elem ..... 13icu imam jednu.....treba mi dve da bi drzao kontru......ako su zapekli i ako ih ocvikam - mogu da placem.......a ako je slucajno selna u qrcu, ili onaj sesiric sto stoji ispod nje (onaj prsten),STA radim kad ga skinem?? ......jel idem do servisa samo na izduvnu granu??
......pa ORICE se grad od brujanja !! :mrgreen:
.......a da ne pricamo ako je slucajno varen na spoju ili tako neka triper varijanta....... :roll:

Kad vec prolazim tuda a ne kidaju sa cenom,nek ga zamene........usput cu ja dok je na dizalici da snimim lezajeve tockova i jos neke detalje sa pajserom malo da napnem i protresem.... i da je prvi put vidim ko covek dignutu odozdo......Znas da nikad nije isla na dizalicu od kad je kod mene...

Ustvari.....Evo gledaj to ovako ....
Npr.....ja i Djukic ortaci,i on mi rekao dodji kad zatvorim pa se penji na dizalicu i menjaj sam lonac.Evo ti alat,brener i cepaj.....
Ja dosao,zamenio lonac ,sve islo glatko na sraf.....spustio auto i pitao sta kosta.On recimo rekao NISTA!!!!.....a ja (kakav je red valjda).... presao u radnju preko puta i kupio pivo ,koka kolu i 100g kafe.......ipak neide da mu kazem samo OK AJ CAO!!!

JESMO OPET na 500din dosli i kad je za DZABE ;)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ja sam misleo da neides nigde nego tu ispred kuce ili zgrade gde vec zivis da tu zalegnes ispod auta i zamenis. Nego ako si u oskudici sa slobodnim vremenom zbog posla normalno je bolje da odes u servis i platis 500 din.
skora wrote:Npr.....ja i Djukic ortaci,i on mi rekao dodji kad zatvorim pa se penji na dizalicu i menjaj sam lonac.Evo ti alat,brener i cepaj.....
Ja dosao,zamenio lonac ,sve islo glatko na sraf.....spustio auto i pitao sta kosta.On recimo rekao NISTA!!!!.....a ja (kakav je red valjda).... presao u radnju preko puta i kupio pivo ,koka kolu i 100g kafe.......ipak neide da mu kazem samo OK AJ CAO!!!
To nikako, imam ja dobro iskustvo u tome da nece ni 100 grama kafe da ti donesu a popravim im peglu, mikser ili im zavarim motiku, ašov itd.

skora

Post by skora »

dejca wrote:To nikako
:D :D :D :D

Post Reply