P: UKRASNA MASKA SA MAGLENKAMA (za samaru)
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
-
Boki78
Re: P: UKRASNA MASKA SA MAGLENKAMA (za samaru)
Osecam da si jako uporan covek, jer ces to cekati ovaj i narednih nekoliko zivota 
-
travelman
E moj Boki, kada bi samo znao koliko mi je udatih dama reklo isto to sto i ti ...
...
A ja to doceka, i ispuni sve svoje zelje jos u ovom zivotu ...
...
A ja to doceka, i ispuni sve svoje zelje jos u ovom zivotu ...
-
Boki78
Ako ti zena cita forum onda im je broj upravo postao konacantravelman wrote:E moj Boki, kada bi samo znao koliko mi je udatih dama reklo isto to sto i ti ......
Pa ovi su niski sto sam uzeodejca wrote:Ja nevolim te kupovne visoke nosače na krovu.
Mislim da preterujes.....po meni bas skladno upada,nije napadna i skroz je odgovarajuceg kvaliteta.....Boki78 wrote:U samari jeste, u vektri nije
travelman wrote:Deco, ne znate vi jos ko je skora..
........sto ce se i desiti na kraju Boki78 wrote:Ako ti zena cita forum onda im je broj upravo postao konacan
-
Boki78
Da je boljeg kvaliteta jeste, da nije napadna nije, ali da je u samari uberseljanija svakako jeste. Cistokrvni wannabe-izam, od punog pogodka ga deli jos samo mercedesov znak na haubi i "pobesneo maks" na vratimaskora wrote:Mislim da preterujes.....po meni bas skladno upada,nije napadna i skroz je odgovarajuceg kvaliteta.....Boki78 wrote:U samari jeste, u vektri nije
Znas kako dodjem ja danas do Wu Shu Sifu-a da pazarim unimer za auto, on meni kaze petsto dinali, ja njemu fala i vozdra, ako ista mrzim to je cenjkanje u bilo kom od oba smera, kad on jel u ledu za cetilisto (isti na buvljaku i po prodavnicama je 500). Ja ga gledam pa kad vec insistirasskora wrote:![]()
![]()
zeza se travelman.......on samo navija da Boki plati klopu
........sto ce se i desiti na kraju
![]()
Zakljucak vecera je pisi propalo
I posle sam ja najgori ....jelBoki78 wrote:Ja ga gledam pa kad vec insistiras
-
Boki78
Jesi, da si ti bio na mom mestu jadnicak bi pobegao i ostavio ti celu tezgu samo da prestanes sa cenjkanjemskora wrote:I posle sam ja najgori ....jelBoki78 wrote:Ja ga gledam pa kad vec insistiras
Eeee ...lako je tebi da se podsmevas sirotinjiBoki78 wrote:da si ti bio na mom mestu jadnicak bi pobegao
Muka je tio velika
Last edited by skora on Sat Jun 28, 2014 6:14 pm, edited 1 time in total.
-
Boki78
Ne daj boze da se ikad cenjkam, inace rado bih se menjao za tvoje sirotisteskora wrote:Eeee ...lako je tebi da se podsmevas sirotinjiBoki78 wrote:da si ti bio na mom mestu jadnicak bi pobegao![]()
Muka je tio velika.... ne daj boze da osetis to na svojoj kozi
Jesi bio nekad u Turskoj????? ......pa ti nemas pojma sta je to ako nisi doziveo...... ja ih obozavam.... ubijem kilo ratluka u radnji dok se dogovorimo oko ceneBoki78 wrote:Ne daj boze da se ikad cenjkam,
I ja za tvoje....znas da volim sa troje vrataBoki78 wrote:inace rado bih se menjao za tvoje sirotiste![]()
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ovu tablu ubacuju u aleka, ja sam vise za original.
I ja sam uvek za original, riva 2107 ima odličnu tablu i ja je nikad nebih menjao, jedino bih je promenio ako pronadjem istu ali koja nije ispucala.
-
Boki78
Iskreno radio bih se obesio nego cenjako sat vremenaskora wrote:ubijem kilo ratluka u radnji dok se dogovorimo oko ceneBoki78 wrote:Ne daj boze da se ikad cenjkam,
Samo ti voli sta zelis, al ruke sto dalje od moje. Radije bih je stvaio pod presu nego tebi na tretman poseljacivanja
C,c,c .......Boki78 wrote:Radije bih je stvaio pod presu nego tebi na tretman poseljacivanja![]()