aleko-2141 wrote: ako si strucan obradi da bude ravno
Ma Boki ce to ....tako smo pogodili..... on se kurcio da je strucan ......pa cemo da vidimo ...kad moze mene da obradi i da me pusti kuci golog bez dinara u dzepu,onda moze i mesac da obradi .....
Ova slika koju si postavio je moje autorsko delo
Na njoj je i jedina zamerka koju sam imao na ugradnju plina u moju Nivu. Naime, oko ovih creva bilo je prostora kroz koji je mogao da ulazi neprečišćen vazduh u motor. To sam sredio onom sirovom gumom.
aleko-2141 wrote: ako si strucan obradi da bude ravno
Ma Boki ce to ....tako smo pogodili..... on se kurcio da je strucan ......pa cemo da vidimo ...kad moze mene da obradi i da me pusti kuci golog bez dinara u dzepu,onda moze i mesac da obradi .....
Da da strucan ko Marica za nuklearnu fiziku
Inace nije mi najjasnije sta ovde drzi rasprsivac fiksiranim. Ako bi ovaj metalni okvir isao preko oni brezoni ga ne bi mogli da dohvate, inace je karb oko njih jako osetljiv i hoce da sjebe navoj na svako iole jace stezanje. One rupe oko creva su bas ozbiljna greska, a vredelo bi naci neku gumeni o-ring koji bi to zadihtovao. Ziva guma mi se bas ne dopada kao resenje ....
Živa guma radi već godinama. Nije se pomakla. A slažem se da bi neke gumice bile bolje ali ne znam gde da ih nabavim. Uz to, treba pogoditi spoljašnji i (naročito) unutrašnji prečnik.