BA3 2109

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Boki78

Re: BA3 2109

Post by Boki78 »

skora wrote: Booookiiiiii ....moramo se videti do nedelje da pokupim skalameriju.... :twisted:
Zavisi sta pod time podrazumevas. Ako hoces da dodjes, skines i nosis to se da nategnuti, ako pak planiras da u vazduh odletimo obojica u Zemun Polju onda ce to da saceka dok napisem testament :mrgreen:

skora

Post by skora »

Ma ne bre....gde da te maltretiram i uzurpiram ...... ;) .....samo pokupim i bezim.....dan/noc ne bitno....kad ti kazes.......minimum racunaj sat vremena....dok je podignem da skinem cevi i zabice odozdo otelicu se....oduzece dosta vremena ako je zapeklo......Sve znas ,nisi mali ...

P.S.

Kad si se stiso za rostilj,koj ces mi q...c u zivotu :P :kez

:D

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Ma ne bre....gde da te maltretiram i uzurpiram ...... ;) .....samo pokupim i bezim.....dan/noc ne bitno....kad ti kazes.......minimum racunaj sat vremena....dok je podignem da skinem cevi i zabice odozdo otelicu se....oduzece dosta vremena ako je zapeklo......Sve znas ,nisi mali ...
Sto se mene tice onda planiraj subotu, ja cerecim amrotizere (nekim cudom novi novcijati) :D ti bocu i svi sretni :)
skora wrote: Kad si se stiso za rostilj,koj ces mi q...c u zivotu :P :kez

:D
Pa da degustiram tvoj rostilj :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: :D :D :D Ko bude *ranio Bokija i tebe,iz mesta je nahebo :mrgreen:...ali ja sam ipak ZA.....stacu kad voolem da umacem u salatu a pride jos neka vesalica i cevap...mmmmm
Ako dovedes neku interesantnu udatu zensku mozes troskove da srezes na pola na kontu toga sto travelman ima drugaciji pogled na umakanje :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Sto se mene tice onda planiraj subotu
Image
Boki78 wrote:Pa da degustiram tvoj rostilj :mrgreen:
Pa jesam ja uzeo pare ili ti??????
Aj da si rekao ja *leb da kupim ili da donesem letvice za potpalu....ali brate meeesoooo!!!!! Pa mos da pojedes vola jeeee...ko ce te na*raniti

:D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:.ko ce te na*raniti

:D :D :D
Onaj ko pita. Verujem da si sposoban hranitelj :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Verujem da si sposoban hranitelj :mrgreen:
http://youtu.be/P3XTh0iwJWY :!:

travelman

Post by travelman »

Pa kakav ti je to drug Boki kada ti ne da kljuc od neke majkale rage da sam poskidas sta ti treba. :D .

Jos treba da ga molis za spojku a on se femka ko francuska sobarica, te nema vremena pa videce subota ili nedelja ... :D ...

Aj da je neki lipicaner u pitanju pa da razumem, ali u pitanju je kljuse ... :D ...

A ja ti dade kljuc na lepe oci.

skora

Post by skora »

Eeeee ....muke moje niko ne zna.......aj da pricam.....

Jutros oko 10 je bio zbor kod Bokija.Otisao sam da kupim plin iz JEDNE od njegovih samara,kako bi ugradio u svoju.Sad ukupno imam TRI seta uredjaja,od kojih cu dva oglasiti na prodaju......

Posto sam u neobaveznom razgovoru lepsoj polovini rekao da idem put Z.Polja,sam sam sebi stavio omcu oko vrata,jer sam dobio saputnika ali je pre bokija prvo odrediste bila robna kuca KIKA.......

:roll: Vec predpostavljate sta mi se tamo desilo......treba ovo,treba ono i vec znate kako to ide.... :roll:

E onda sam dosao kod Bokija,i shvatio da sam zaboravio da ponesem srednji lonac koji sam planirao danas da zamenim kod Djukica.
Hteo sam da izgorim od besa :evil:

Brzo smo poskidali plinsku instalaciju zahvaljujici Bokijevoj vispernosti ....... Dok sam ja krckao gidoricama,on je lomio gajbicu za potpalu rostilja..... :D :D :D

Kad smo dosli do malte ne do kraja,i kad smo trebali da prebacimo bocu u moj auto,posto nisam mogao sam da je dignem,pozvao sam ga da mi pomogne.
Da ste mu samo videli facu kad je shvatio da je boca puna plina :mrgreen: .... hteo je da umre od muke :P ....ja sam mu se samo zahvalio i rekao da se nekad bas isplati kad boca ima veliku zapreminu :D :D :D

Valjda ga je to najvise iznerviralo pa je spas potrazio u hrani :D :D :D ....... ako nije sabio jedno 3kg mesa nije ni parce :mrgreen:

Posle sam morao jedno dva put da idem da dokupljujem neki specijalni sok koji pije ..... pa mu je onda pao secer pa je trazio nesto slatko.......i tako.Dok nije pojeo sladoled na kraju nije se smirio.....

Kao rezime,ako ne racunam ceh u robnoj kuci....plin koji sam kupio danas kao povoljan,kostao me je na kraju kao najskuplji sekvent :!:

Uzas :( ....... muke moje niko ne zna :cry:

travelman

Post by travelman »

Jel mislis na muke sa Bokijem ili na muke sa mladom ... :D ...

A jel prodaje Boki i rezervoar od goriva ... :) ... treba da idem na neki put pa da ucarim bar pola rezervoara benzina, kao ti plina ... :D ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:Jel mislis na muke sa Bokijem ili na muke sa mladom ... :D ...
Vaaaalaaa......ne zna se ko je gori od njih dvoje .... :evil:
travelman wrote:A jel prodaje Boki i rezervoar od goriva ... :) ... treba da idem na neki put pa da ucarim bar pola rezervoara benzina, kao ti plina ... :D ...
:D :D :D :D ....ma samo da si mu video facu kad smo podigli bocu :D :D :D :D .....ja ni ne znam kolika je boca ,ali je neka od onih vecih...ide od kosa do kosa na samari.........ima u njoj minimum 30L plina.....ako se ne varam to je u parama oko 2.5 soma dindzi.......

:D :D :D :D ma plakao sam od smeha......na svakih deset minuta sam mu se zahvaljivao za to i podcecao ga :D :D :D :D ....a on samo kako ja to spomenem,nabode po sniclu :D :D :D :D

Ma sou zivi danas....... :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Znaci bilo je ko u onoj reklami, ZARADITE KUPUJUCI ... :mrgreen: ...

I posle ti Boki kaze kako nije isplativo trgovati Ladama ... :D :D :D ...

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Travelmane, moracemo mi da ti opeljesimo Skoru, previse je navikao on da peljesi druge Samare :D
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Jesi mi obilazio auto ....jel stoji tamo??.....trebalo bi ga preterati.......mozda bih to moga i sutra da uradim..... 8)
Last edited by skora on Sun Jul 06, 2014 1:58 am, edited 1 time in total.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Pokazivao sam devojci nova vrata malopre 8)
Samo Samara Srbina Spasava

Post Reply