motor podizaca stakla 111

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Post Reply
belipotok2
Automobil: lada111 1.5 8v

motor podizaca stakla 111

Post by belipotok2 »

Imali neko visak motoric za podizanje stakla /zadnja desna vrata,neznam dali su svi isti motori/ ili gde ima da se kupi i posto je
simptomi su:kada pritisnem prekidac cuje se samo da klikne ali neotvara pendzer,predpostavljam da je crko..a mozda i nije al neznam u cemu je kvaka..skidao sam tapacirung i sve je na oko dobro :roll:
neusudjujem se da skidam sam za mene komplikovano :evil:

hvala unapred
Šta da ti kažem,kad ništa neznam

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Re: motor podizaca stakla 111

Post by altinjanin »

To sto si skinuo tapacir,ne znaci ti nista.Ako''cakne'',nije crko,moras sve skinuti,otvoriti ,podmazati i vratiti.Sto bi placao nov motor ako ovaj radi...?Inace,cena novog jw bila oko 4000.Imas temu o tome,sve lepo pise,slike,i ja sam kacio.Nije tesko veruj mi,kad jednom skines,posle ces zatvorenih ociju skidati i vracati. ;)
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

belipotok2

Post by belipotok2 »

altinjanin wrote:To sto si skinuo tapacir,ne znaci ti nista.Ako''cakne'',nije crko,moras sve skinuti,otvoriti ,podmazati i vratiti.Sto bi placao nov motor ako ovaj radi...?Inace,cena novog jw bila oko 4000.Imas temu o tome,sve lepo pise,slike,i ja sam kacio.Nije tesko veruj mi,kad jednom skines,posle ces zatvorenih ociju skidati i vracati. ;)
ma odustao sam imao sam neki problem da odvrnem,i nisam mogao,tako da sam vratio sve i odustao sam,treba da narucim prekidac podizaca pendzera iz beolade cena oko 1200din.ipak cu kod auto -elektricara..

kad me drpi zivac nemogu nista da radim :evil:

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Da li si siguran da je prekidac?Moras sva 4 da kupis,znaci cela ona plastika sa 4 prekidaca koja se stavi na ono mesto.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

belipotok2

Post by belipotok2 »

altinjanin wrote:Da li si siguran da je prekidac?Moras sva 4 da kupis,znaci cela ona plastika sa 4 prekidaca koja se stavi na ono mesto.
dva prekidaca su zveknula,probao sam pojedinacno da ih prikljucim jedan po jedan,prednji rade ali zadnji nijedan.
videcu kod elektricara sta se desava,a prekidac za podizanje stakla moram da kupim u sv
akom slucaju..da znam sa cetri u 1 ,menjao sam ih pre dve godine:(

Post Reply