Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Gume deluju prilicno dobro, sad ne znam koje su godiste...
Nije mi delovala ovoliko trulo, mada i mnogo losijih ima...
Na prvi pogled iz daljine auto deluje dobro, ali eto sta se vidi kada mu se priblizis...
Nije mi delovala ovoliko trulo, mada i mnogo losijih ima...
Na prvi pogled iz daljine auto deluje dobro, ali eto sta se vidi kada mu se priblizis...
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
a sta mislis od nje da napravis, kad je rasturis i pocnes da cackas limariju kostace te ko obe lade
Nebih se ja upustao da joj radim limariju i dzabe da mi je dao. Covece kad je pokazala rdju u gredicama gore podprag mogu misliti kakav je. I pozadi u kosevima srafciger sigurno pravi rupu pri pritisku.
Ti kako hoces ali ja ovo nebih.
Ti kako hoces ali ja ovo nebih.
-
travelman
Gledajuci slike, mislim da je i 200e puno za ovo. Priznajem, trba imati m..a pa kupiti ovo i zapoceti neki projekat.
Kad zapocnes rasturanje i avanturu, racunaj na mene da ti dodajem alat.
.
A sto ima maglenke, to niko ni da prokomentarise...
...
P.S. Videh na jednoj slici da stoji pored kontejnera. Mozda je bacena u djubre. Da te nije mali zahebo za 200e, mozda je toliki trulex pa cak ni braca Romi nisu hteli da mu kesiraju ni onih 8400 din ...
..
Kad zapocnes rasturanje i avanturu, racunaj na mene da ti dodajem alat.
A sto ima maglenke, to niko ni da prokomentarise...
P.S. Videh na jednoj slici da stoji pored kontejnera. Mozda je bacena u djubre. Da te nije mali zahebo za 200e, mozda je toliki trulex pa cak ni braca Romi nisu hteli da mu kesiraju ni onih 8400 din ...
Sve sve ali mi nije jasno zasto se samare ovde raskisnu

Vidjao sam ih na oglasima i druge koje su tu pokazale i ovo iskrpiti je znanje.

Vidjao sam ih na oglasima i druge koje su tu pokazale i ovo iskrpiti je znanje.
-
Boki78
Skoro jesi se trovao necim pre trgovine?
Ovo ni ja ne bih dao cent preko 150e koliko god vlasnik slinavio za njom, da budem posten ne bih je ni kupovao ...
Jbg realno auto je isuvise trulex za bolju cenu ...
Jbg realno auto je isuvise trulex za bolju cenu ...
Ja sad dosao pa citam sta ste mi pisali.......Pa sta predlazete na kraju.....da kazem momku da ide na more i da necu kupovati????
Jel to???
.....slazem se da bolje vide vise ociju od moja dva......ipak sam ja tek mesec dana u samarama.....
Jel to???
-
Boki78
Pa e'bo kevu ti rece da si odrastao uz limara. Valjda ti je jasno da ti ova samara u najavi nosi posao slican onom fiatu iz djapeovog posla. Jel bas toliko zelis da umires oko nje?
Ako insistiras onda mozes i jeftinije da prodjes u nabavci, samo se strpi. Proletos sam bio u samari u boljem stanju od ove, sa menjacem koji je bolji i od mog
a pazarena za 150e ...
Ako insistiras onda mozes i jeftinije da prodjes u nabavci, samo se strpi. Proletos sam bio u samari u boljem stanju od ove, sa menjacem koji je bolji i od mog
Pa morace dobro da se strpi s' obzirom za koliko novca zeli da kupi auto...
Za 150 evra, verovatno moze da kupi leseve koji su zreli za otpad... Ne desavaju se bas svaki put prilike da kupuje od osobe koja nema pojma sta prodaje, kao proslu Samaru sto je uzeo...
Za 150 evra, verovatno moze da kupi leseve koji su zreli za otpad... Ne desavaju se bas svaki put prilike da kupuje od osobe koja nema pojma sta prodaje, kao proslu Samaru sto je uzeo...
Aha...pa tako mi recite konkretno....dakle smatrate da je realna cena 150 a ne 200 koliko sam ja pogodio.....ok sad mi je jasnije.......
@Boki....pa znas kolko ima ljudi koji su zavrsili medicinsku skolu a neumeju da ukljuce infuziju
@Gago....kolko ti ono bese trazili za vrata___
@Boki....pa znas kolko ima ljudi koji su zavrsili medicinsku skolu a neumeju da ukljuce infuziju
@Gago....kolko ti ono bese trazili za vrata___
Pa znam da si rekao neku cifru ali se ne secam kolika je bila....pokusavam na brzaka PONOVO da se preslisam dali stvarno toliko nemam pojma o kolima

E jbg-a ....ne mogu bas sve javno da pisem.....kad se vidimo reci cu tialeko-2141 wrote:a sta mislis od nje da napravis
Last edited by skora on Fri Jul 04, 2014 3:23 am, edited 1 time in total.
Ja mislio nasao mi neka vrata povoljno
LM moracu uskoro da ih porucim
LM moracu uskoro da ih porucim
Nema potrebe.......sutra su ti na kucnoj adresi ......ja sam BEXGago wrote: moracu uskoro da ih porucim
Hahahahaha
Vise preferiram AKS
Sta ces sad da radis za auto?
Vise preferiram AKS
Sta ces sad da radis za auto?