skora wrote:.ipak je duze u toj prici....Icicu da kupim vakum za 4300din jer mi je riknuo, a ovaj novi na ovoj TRULOJ nek vakumira neko drugi.Jbes i glavni kocioni koji je tamo nov.Kupicemo mi jos noviji..........posle cu da svrnem u metro da platim wintere 15500din jer ove sa DOT-om su bajate vec 6ti mesec....i onda idem po dogovoru kod njega.Ovaj plin iz ove TRULE sto moze da se atestira jos 5god je naravno bulja i mogu da ga bacim.....to ne vredi nista.
Naravno wufer sto zauzima skoro ceo gepek pored boce,elipse na polici i pionire sa USBima cemo da se pravimo da nismo videli ,i icicemo da kupimo to na limundu za 100nak evra.......itd....na nabrajam kad se ne razumem toliko u amortizere i te neke stvarcice....
No sve je to zivot...sve ce to on da me nauci kad se budemo druzili

......
Cujemo se mi sutra svakako AKO budem svracao u tvoje krajeve

........jer "i izvini salio sam se (kad kazem ljudima)" kosta nesto valjda???.......Moram odneti ljudima bar flasu viskija kad sam ih slagao i kad sam neozbiljan.........jbes 20e za pice ako bi ovako izgoreo 200e.....

Boz sacuvaj da sam duze u prici, kao i daleko bilo da u njoj ikad i budem, jbg nije za mene, al ... koliko vidim opet ne gledas dalje od stumfovskog nosa
Zasto?
Kojim resursima raspolazes kao average homo sapiens? Generalno lovom koju ovom prilikom worship-ujes, znanjem i vremenom. Koliko god ucario neku sicu sa parama toliko lepo razbacujes vreme da je to cudo. Zasto? Pa koji ti je primarni fokus, projekat ili preprodaja?
Ako je projekat ovo je cisto bacanje vremena i novca iz potpuno ociglednih razloga...
Preprodaja, jos gore bacanje i vremena i novca jer za vreme gde ovde valjas silne desetine eura, na drugoj strani sa isplativijim vozilima bi valjao verovatno stotine.
Daklem either way mlatis djoletom po povetarcu
Sto se ostalog tice wintere su stare ukupno 6 mesci ili sta? Ako su stare 6 meseci ukupno onda si super ubo, ako su stare vise to znaci da ih je domacin vozio po lepo zgrejanom asfaltu leti sto ce reci da qrtzu vise ne sluze zimi. Sto se kocionog tice, jes' siguran da vlasnik ovako domacinskog auta nije sipao dot 3 stedeci koji dinar preko? Jeste u samaru ide fabricki dot 3, ali u nove cilindre ide dot 4, sitnica koja se malo cesce previdi

Servo od 4300 je i nov u radnji lutrija, kamoli polovan sem toga sa vremena na vreme i po limundu imas za po par stotina dinara. Pionire sa usbima mozes nove uzeti za ~60e u radnji, polovne za duplo manje na aukcijama i jos manje .... uglavnom sve to deluje primamljivo ali nista posebno, i na krsevima od 150e imas toga koliko zelis ...
Ova jedna rastur lajka sto vredi za 7

sa polupanim motorom koju zdrav covek ne bi platio preko 100e je meni do sad dala citave agregate, nov hladnjak, sutra ce poloziti amortizere presle ne vise od par hiljada km, nov servo, pionir sa usb-om, karburator, novi tip table osiguraca, odlican akumulator malo veci od samarinog, dve odlicne sigure, zadnje staklo sa kompletnim grejacima, tebi ce za skromnu naknadu nov lovato isparivac elektroniku filter i kantu od boce itd da ne nabrajam. Ona kao takva je sve sem retkosti

Obaska sto je do sada rasprodata za 8600 (ovo pobrojano je ili u/na mom autu ili u rezervama) od sutra i 1000 vise a jos ima za prodaju

Inace rastura se skoro godinu dana jer slabo uvidjam kako je to odlicna poslovna prilika