Ako je neko bas zainteresovan dajem je za 150 e,ja sam je platio vise od toga,ali smatram da to u danasnje vreme nije realno

Treba da se zavari jedna cev i da se ubaci termostat na unutrasnjem hladnjaku (isparivacu),meni su to rekli da se ugradi termostat od zamrzivaca i da nije nikakav problem,zato sto se desavalo da toliko jako hladi i zamrzne se unutrasnji hladnjak.Kompletna creva su zamenjena,montirani su prikljucci za R 134A freon,jedino sto kod mene nema potenciometar da regulise temperaturu,vec ima prekidac ukljuceno-iskljuceno i jos jedan prekidac za zatvaranje dotoka spoljasnjeg vazduha.Uz nju imam jos nekih delova sto se elektrike tice,takodje i jos jedan rezervni unutrasnji hladnjak (isparivac).Ako nekome odgovara neka se javi,ali da znate da je to ubaciti bio jedan ludacki posao,skida se kompletna komandna tabla,menja se ona plastika cela gde se nalazi grejac kabine,ide uz nju i druga slavina za grejanje i drugi grejac kabine (kuler),nosac alternatora,sto znaci da uz nju dajem sve sto je potrebno da bi se sa mog auta prebacila na drugi.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.