Boki78 wrote:BTW jel nam ti to tvrdis kako su ladurine izuzetna poslovna prilika?
Nije da su IZUZETNA,ali svakako moze lepo da se cimka.......po 1otak ,20 evrica.......pa malo li je????
Evo na primer,jel znas mozda kad skines volan na samari,pa onaj prsten sto stoji na sipci (da ne bi zvrndala po rupama)....jel znas posto je po odpadima?????
Boki78 wrote:BTW jel nam ti to tvrdis kako su ladurine izuzetna poslovna prilika?
Nije da su IZUZETNA,ali svakako moze lepo da se cimka.......po 1otak ,20 evrica.......pa malo li je????
Evo na primer,jel znas mozda kad skines volan na samari,pa onaj prsten sto stoji na sipci (da ne bi zvrndala po rupama)....jel znas posto je po odpadima?????
A jel znas nekog ko ce parce gume da plati 20e? Izmeris spoljni precnik sipke, unutrasnji lagera, odes sa dimenzijama kod strugara i za par stotina dinara ti napravi prsten od teflona ...
yebes mu sve al genijalno! Jedno sto ne mozes da nabijes lager nego skines ceo nosac jer je lager nasadjen u njemu, al svejedno ideja je super Cim ovaj crkne proveravamo
Spustice on jos ako mu ja zakucam na vrata .....deluje mi ok na slikama.....
Deeeejco....da sedlam ja konje za Zrenjanin??? A brate moj ...sta ti kazes???? Kako tebi ova lica??? jel ima tu leba ili da trazimo neku ko travelmanovu......
Ma sad cu da dam moju u oglas .... idem samo da skinem maglenke
Ovu smo vec par puta komentarisali, fora je sto se oglas dosta dugo vrti a slike su uvek iste. Cudi me da tvoje iskusno oko sokolovo koje je smrt za Samare u oglasima, nije zapazilo da su na slikama stare tablice.
Znam ja da si ti nasao i moju i njegovu, znaci ako ti on duguje kocu dugujem ti i ja... ...
Nikome nisam ostao duzan, dobices sa kamatom ... ... 2 x 2 litre ... ...
A skora neka te casti bar tamanicom, razumi ga. Istrosio sa kupovinom ove dve Samare a trgovina delovima mu slabo ide... ... mnogo je skup, Boki ga ubija sa cenama jer ima 7 Samara pa trguje na veliko... ...
Jes vala i to sto kazes.....bolje i koca tamanica tebi,nego opet da kupujem one djuseve sa pulpom i te fore......Ucitelj I jede i pije kao odojce....zato i ima retku stolicu