http://www.dodaj.rs/?3v/Lc/1spYwa3H/1/090720132758.jpgskora wrote:Pa havarisana je breeee....imam odmah limara i farbara za vratom....znas posto je to breee
![]()
BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Samo Samara Srbina Spasava
Pa kad moze aleko da me krivi sa cenama ,sto ne bih i ja mogao deci da zaradim za banane......dobro ajd sad - banana splitBoki78 wrote: A ovo si mi odgovorio https://www.youtube.com/watch?v=ISyN9jQG2es
Kuuuukuuuu ....pa to mora na panter
-
travelman
Pun si para zaradjenih na forumu ...Zavrti mi struju na akomulatoruuuuuuuuuu///5 dana te molim da ga napunis
![]()
Ne zbog mene nego zbog Bokija da mu malo olaksam muke.
Ima jedna poslovica, kaze da je ucitelj dobar tek ako ucenik bude bolji od njega. Boki je to sproveo u praksi, zato je sad malo tuzan.
Ma znas sta mi je palo na pamettravelman wrote:Boki je to sproveo u praksi, zato je sad malo tuzan..
-
Boki78
Idis isprepadaj neku babu, poceo si da halucinirastravelman wrote:Boki je to sproveo u praksi, zato je sad malo tuzan..
Last edited by Boki78 on Sun Jul 13, 2014 1:19 am, edited 1 time in total.
-
Boki78
Ruke k' sebi ako ti jos trebajuskora wrote:Ma znas sta mi je palo na pamettravelman wrote:Boki je to sproveo u praksi, zato je sad malo tuzan..
....da uzmemo mi njegovu kad je vec sredjena........bolje nego ovaj gagin raspad
Boki78 wrote: Idis isprepadaj neku babu,
Boki78 wrote: Ruke k' sebi ako ti jos trebaju![]()
Last edited by skora on Sun Jul 13, 2014 1:18 am, edited 1 time in total.
Nismo Gago.....
....samo se u ovoj temi opustamo a druge cuvamo kad je ozbiljna prica.......Sad kad udarimo katanac na ovu,idemo kod aleka u njegovu
Jel ste zaboravili sta ste meni radili sa svakim mojim oglasom
Jel ste zaboravili sta ste meni radili sa svakim mojim oglasom
-
Boki78
Naravno, ako obrnem suske u krug jedno 20xskora wrote:![]()
....pa mislio sam suske...ce se nabrojis
![]()
![]()
-
travelman
Bolje gagin raspad, sigurnije je. Njegova Samara se bar doveze do Bg a Bokijeva nesme dalje od Jagodine...Ma znas sta mi je palo na pamet....da uzmemo mi njegovu kad je vec sredjena........bolje nego ovaj gagin raspad
Jaooo daaaatravelman wrote: A i nevalja mu zamajac i menjac..
Kolko si dao u Somboru tolko ti dam ...jel posteno
-
Boki78
Slazem se, + farba se ljusti. Tako sam vi nju zaobidjite, ako treba vam neka baba postavicu oglas po kraju, ali samaru ne pipajtetravelman wrote: A i nevalja mu zamajac i menjac..
Tako je daj mu svih 150e, neka se malo castiskora wrote:Kolko si dao u Somboru tolko ti dam ...jel posteno
Last edited by Boki78 on Sun Jul 13, 2014 1:25 am, edited 1 time in total.
-
travelman
Samo da se pohvalim, vec 16 meseci sam deda tako da mi ni ta kategorija nije strana.Boki78 wrote:
Idis isprepadaj neku babu,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jednu babu sam i veceras isprepadao.
Travelmane, vidis li kako Boki brani svoju Samaru, ipak je voli 
Samo Samara Srbina Spasava