Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
Koliko vidim vec ti se smesi kutija napolitanki 
Last edited by Boki78 on Sun Jul 13, 2014 11:23 am, edited 2 times in total.
Imre wrote: Ti da budes miran tamo!![]()
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Boki78 wrote:Koliko vidim vec ti se smesi kutija napolitanki
Kad budem video nekog sa polu raspadnutom Lajkom,taj je ili preprodavac sa pricom kako nema para a ima 5 bolesnih kod kuce ili ce to biti Skora!
-
Boki78
Evo predlog oglasa

Munja 112 na prodaju.
Ostvarite svoj travelmanov san, budite prvi u svom selu. San snova, ful fulova. Da ti snajka bude ponosna, da ti deca zezaju komsijku dok ti se zivina i lubenice voze sa klimu na ajnspric motor, a ti vrtis auto sa mali prs'. Samo 3500evri, prvi ozbiljan kupac dobija popus' 5e i casu kisele![]()
Ili dekintirani Skora sa coporom deceImre wrote:Boki78 wrote:Koliko vidim vec ti se smesi kutija napolitanki![]()
Kad budem video nekog sa polu raspadnutom Lajkom,taj je ili preprodavac sa pricom kako nema para a ima 5 bolesnih kod kuce ili ce to biti Skora!
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
e ja sam lajku osacovao jos pre tako da polako :p
Dooobro drugariii...onda nista ..... 
- aleko-2141
auto se kupuje za evropske a napolitanke mogu kad se pruzi ruka 
Ja nisam ni spomenuo napolitanke
...to je Boki rekao......ja sam imao i nameru da ponudim evropske......cak bih prodavcu i pomogao da ustedi za trejler tih 300nak evrica,jer bi preuzeo vozLo u Dojce.....ali kad si se ti pisao ranije,ja svakako postujem red....
-
Boki78
Da mi lepo organizujemo aukciju, pa ko da vise ide u dojciju po kola? Zivo me interesuje hoce li preci 300e u zestini nametanja 
Boki78 wrote:Da mi lepo organizujemo aukciju,:
Skora - 320Boki78 wrote: Zivo me interesuje hoce li preci 300e u zestini nametanja
- Imre
Ma ti si cenkaros svetkih razmera!skora wrote:Ja nisam ni spomenuo napolitanke...to je Boki rekao......ja sam imao i nameru da ponudim evropske......cak bih prodavcu i pomogao da ustedi za trejler tih 300nak evrica,jer bi preuzeo vozLo u Dojce.....ali kad si se ti pisao ranije,ja svakako postujem red....
Stvarno,ja sam radio na pijaci,ali opasnijeg od tebe jos nisam video,svaka cast!
Ispada da sam stvarno los i nepravedan na tebe,a sa druge strane,imam neki predosecaj da je i ovo pokusaj cenkanja!

- aleko-2141
xaxaxa, htedoh reci da se nadmecemo, pazi, lajku hoce drugar a dzep mu je plitak tako da ce da bude veselo 
- Imre
Al' si zapljucnuo!Boki78 wrote:Aj se zapljunem 321