Skora - 350Boki78 wrote:Aj se zapljunem 321
Ziv covek gresi....ne brini...necu ti zameriti......ali 100% znam da kad se budemo upoznali da ces reci da si me pogresno procenio .....Imre wrote: Ispada da sam stvarno los i nepravedan na tebe,
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Skora - 350Boki78 wrote:Aj se zapljunem 321
Ziv covek gresi....ne brini...necu ti zameriti......ali 100% znam da kad se budemo upoznali da ces reci da si me pogresno procenio .....Imre wrote: Ispada da sam stvarno los i nepravedan na tebe,
Ma bice meni veselo!aleko-2141 wrote:xaxaxa, htedoh reci da se nadmecemo, pazi, lajku hoce drugar a dzep mu je plitak tako da ce da bude veselo
Hoce i tad ce vredeti kao i svaki auto koji je ostavio tako dubok trag na auto industrijuImre wrote:Nema veze,bice raritet za jedno 30 godina,kad ga budem izvukao iz garaze.
Ma samo se zezam,vidim da si OK!Mada kad si se prvi put pojavio na forumu,bas mi je palo srce na onog sirotog studenta...skora wrote:Skora - 350Boki78 wrote:Aj se zapljunem 321
Ziv covek gresi....ne brini...necu ti zameriti......ali 100% znam da kad se budemo upoznali da ces reci da si me pogresno procenio .....Imre wrote:skora wrote: Ispada da sam stvarno los i nepravedan na tebe,
Ma nema on sanse ...veruj mialeko-2141 wrote:pazi, lajku hoce drugar a dzep mu je plitak tako da ce da bude veselo
Pa ti se ozbiljno sirisskora wrote:Skora - 350Boki78 wrote:Aj se zapljunem 321
Pa koliko mu je plitak dzep kad nema za Lajku?!aleko-2141 wrote:xaxaxa, htedoh reci da se nadmecemo, pazi, lajku hoce drugar a dzep mu je plitak tako da ce da bude veselo
Skora - 420Boki78 wrote:
Boki 400
Hm..... jel si zaboravio kako je tekla ta trgovina??? Jel znas nekog ko danas u 2104toj uradi tako nesto i pokloni prodavcu 25% cene auta .....Imre wrote:Mada kad si se prvi put pojavio na forumu,bas mi je palo srce na onog sirotog studenta...
100% .... veruj mialeko-2141 wrote:jes siguran,
PA na volovoa sta si mislioImre wrote:Cakajte ljudi,na sta vi licitirate?
sve je to lepo, al koja korist od toga kad nije keserski raspolozenaleko-2141 wrote:jes siguran, vozio volgu kad je polozi 90 i neke, tavriju malo nabudzenu, samaru do skoro u kojoj si mogao jesti sa poda i da ne pricam, kad sam mu pokazao Imre-ovu lajku za malo nije zaplakao
Skora - 470Boki78 wrote: 450