skora wrote:
Hm..... jel si zaboravio kako je tekla ta trgovina??? Jel znas nekog ko danas u 2104toj uradi tako nesto i pokloni prodavcu 25% cene auta .....
Budi realan
Znam,posle sam video u sta si se upleo!
Ali to ti je opsti fanatizam koji hara medju vecinom ovde na forumu,ukljucujuci i mene.
A sad iskreno,ste mislite,koliko bih trazio za Lajku?
1500e pa ce da dodje na neku stotku manje tj blize skori pogledaj oglase kako se krecu pa vidi malo vise od neke kao tvoja, tvoja je bas u dobrom stanju ovako po slikama
aleko-2141 wrote:1500e pa ce da dodje na neku stotku manje tj blize skori pogledaj oglase kako se krecu pa vidi malo vise od neke kao tvoja, tvoja je bas u dobrom stanju ovako po slikama
Od toga oduzmi troskove prevoza u startu i uracunaj fakat da se zelje obicno ne ostvaruju, tj to koliko kosta u oglasu je obicno cena koja ima mesta za pregovor ...
Sad imas par komada sa cenama 2400e, da li bi ti dao 2400e za nju u kakvom god da je stanju?
Boki78 wrote:Osecam da se trenutno ozbiljno premislja da li da ponudi 322 ili 321.5e?
Imre wrote:Nema veze,bice raritet za jedno 30 godina,kad ga budem izvukao iz garaze.
Hoce i tad ce vredeti kao i svaki auto koji je ostavio tako dubok trag na auto industriju
Ma ovde dede odu u penziju i od ustedjevine uzmu Porsea ili jos gore-Lamordzinija pa se vozikaju.A ja bih izvukao iz garaze Lajku,pa nek me poljube ostali u zadnjicu!
Boki78 wrote:Kad budes video svoje trziste za lajku, ni pakao ti nece tesko pasti
Ma znam,ne samo za Lajku nego uopste.Mada koliko je bilo Lajki pre godinu dana po 500-700,sad nije ni tako lose!
Bilo je njih, ali realno ni te pare nisu vredele. Koliko se njih secam uglavnom su bile krsevite u meri da ukupni troask na kraju prevazidje vrednost auta koji je u startu daleko bolji ...
Sada je trziste 11x lada veoma kljosavo. Malo ih ima dobrih, a cene su im nerealno visoke, ili ih ima sa klimetrazama i mukom sa manjim cenama. Lajka 11x koliko god bila musicav auto i dalje je mnogo manje izazovna za odrzavanje od auta poput alekovog finansijskog izazova, a zavrsava posao. One koje su jos uvek upotrebno isplative uglavnom i nisu na prodaju jer se postavi logicno pitanje sta uzeti sledece i za koje pare ...
Imre wrote:
Ma ovde dede odu u penziju i od ustedjevine uzmu Porsea ili jos gore-Lamordzinija pa se vozikaju.A ja bih izvukao iz garaze Lajku,pa nek me poljube ostali u zadnjicu!
A kod nas godisnju markicu za 400 dinara pa se odvale od gradskog prevoza.
Zamisli nemackog penzosa sa lambom u Srbiji. Niko ne bi smeo da mu pisne, mislili bi da je deda sef mafije i sl.
Last edited by Boki78 on Sun Jul 13, 2014 12:39 pm, edited 1 time in total.
aleko-2141 wrote:1500e pa ce da dodje na neku stotku manje tj blize skori pogledaj oglase kako se krecu pa vidi malo vise od neke kao tvoja, tvoja je bas u dobrom stanju ovako po slikama
Od toga oduzmi troskove prevoza u startu i uracunaj fakat da se zelje obicno ne ostvaruju, tj to koliko kosta u oglasu je obicno cena koja ima mesta za pregovor ...
Sad imas par komada sa cenama 2400e, da li bi ti dao 2400e za nju u kakvom god da je stanju?
Cena koju sam zamislio je daleko od 2400.
Vec mi se sve vrti u glavi...slepovanje je 400,ako bi neko dosao po Lajku to je 200 (50+najvise 150),tako da bi Lajka bila 200 jeftinija.Ali to je neizvodljivo bez punomoca,koji pre septembra tesko da bih mogao dati...Znam da sam odmah na startu na gubitku,ali drugacije ne moze.Za dve nedelje stizu kola,pa cu tad smisliti sta i kako dalje.
1. jel ima potrebe za zurbom?
2. ako mozda nema sto ne sacekas pa se dovezes njome u srbiju ostavis je ovde pa nek je porodaje neko drugi ...
Doduse da sam na tvom mestu nasao bih nekog ko mi je drag iz blize okoline i poklonio bih mu auto Ona je fantastican primerak svoje vrste, ulozeno je u nju preko iole razumne granice vracanja sredstava, tako da ce kako god obrnes ispasti finansiranje kupca. Kad je tako zasto nekog tvog kome je potrebna ne obradovati u potpunosti, nego potpunog nenzanca delimicno