Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
Ona generlno ima gde da se odrzava, ali egzoticni sklopovi na njoj kakav je za nju u Srbiji servo volana mogu da ispadnu glavobolja ...
Pa onda se ja stvarno ne razumem....ja sam nosio da je taj sistem sacinjen od letve,pumpe i cantre za ulje.....
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Mnogi samo koriste izraz "profesionalac",bilo je da sam se vracao 5-6 puta da bi nesto popravio,na kraju popravio komsija u penziji.Boki78 wrote: Imas eksperte koji popravljaju sve od rovokopaca, preko industrijskih ventilacionih sistema do televizora. A imas profi ljude koji rade jednu stvar ali je obavezno odrade.
A stvarno,sta bi popravljao na servu?A ako je bas tolika muka,mozes voziti i bez nje.Boki78 wrote:Ona generlno ima gde da se odrzava, ali egzoticni sklopovi na njoj kakav je za nju u Srbiji servo volana mogu da ispadnu glavobolja ...
Moze da iscuri ulje...skora wrote:Pa onda se ja stvarno ne razumem....ja sam nosio da je taj sistem sacinjen od letve,pumpe i cantre za ulje.....
-
Boki78
Mozda si lose si mislio
Za nju imas i elektroservo koji ide na stub volana, a nema ni posebnu letvu ni pumpu ni cantru 
Nemoj da previdis da je za nju muka noci i normalan uobicajen deo, a da valja, u Srbiji, sta mislis kako se tek nalazi egzotika, kao i da li bi bio voljan da potezes konce i konopce da bi imao privilegiju da vozis ispravnu ladu sa svojim predjasnjim vozackim iskustvom
Nemoj da previdis da je za nju muka noci i normalan uobicajen deo, a da valja, u Srbiji, sta mislis kako se tek nalazi egzotika, kao i da li bi bio voljan da potezes konce i konopce da bi imao privilegiju da vozis ispravnu ladu sa svojim predjasnjim vozackim iskustvom
Aha.....pa niste mi to rekli ....znaci sistem kao na korsi,fabiji itd.....pa super....nisam to ocekivao od serije 11xBoki78 wrote:Mozda si lose si mislioZa nju imas i elektroservo
-
Boki78
To rade obicno oni iz prve grupeImre wrote: Mnogi samo koriste izraz "profesionalac",bilo je da sam se vracao 5-6 puta da bi nesto popravio,na kraju popravio komsija u penziji.
-
Boki78
A jel kapiras sad koliki si kockarskora wrote:Aha.....pa niste mi to rekli ....znaci sistem kao na korsi,fabiji itd.....pa super....nisam to ocekivao od serije 11xBoki78 wrote:Mozda si lose si mislioZa nju imas i elektroservo
- Imre
Ja stvarno u zivotu nisam cuo da je nekome crkao servo,bilo koji...cuo sam da je ulje iscurelo,ali ne i veci problem.A ima jos par nas sa servom ovde,niko nikakvih problema.Boki78 wrote:Mozda si lose si mislioZa nju imas i elektroservo koji ide na stub volana, a nema ni posebnu letvu ni pumpu ni cantru
Rade to svi,ako se prvo ne namrstis na njih!Boki78 wrote:To rade obicno oni iz prve grupeImre wrote: Mnogi samo koriste izraz "profesionalac",bilo je da sam se vracao 5-6 puta da bi nesto popravio,na kraju popravio komsija u penziji.Ovi drugi po pravilu cute i rade, ne lupetaju ne sire "znanje" itd, nemaju ni kad ni zelje za tim ...
Ala ste se raspisali samo tako, no svaki merak ili luksuz ili potreba ima svoju cenu. Boki ovog puta piše realno stanje oko održavanja E3 vozila i E1 vozila i u tome ga podržavam. I ja sam za to da se ima onaj auto koji može da se održava a ne kupe ga na lizing i kad dodje stani pani hvataju se za glavu. Opet ću navesti primer u dvorištu mog buraza i njegovu alfu. Kažu da se vlasnici alfe dva puta raduju, epa moj buraz bi se po drugi put ne radovao nego rodio.
Pa daj da pomognemo burazu ako je takva situacija.....sta ima ,sta nudi ,posto je .....slusam pazljivodejca wrote:epa moj buraz bi se po drugi put ne radovao nego rodio.
...vidis da Imre nece da mi kaze cenu a pitam ga 5 puta -
Boki78
Cek koji tacno imas ulje/pumpa ili elektro. Postoje oba za njuImre wrote: Ja stvarno u zivotu nisam cuo da je nekome crkao servo,bilo koji...cuo sam da je ulje iscurelo,ali ne i veci problem.A ima jos par nas sa servom ovde,niko nikakvih problema.
Tesko, onak ko zivi od svog rada nema vremena da palamudi sa klijentelom niti da se izlaze znanje javno i postavlja podloznim diskusiji i sa totalnim neznalicamaImre wrote:Rade to svi,ako se prvo ne namrstis na njih!Boki78 wrote:To rade obicno oni iz prve grupeImre wrote: Mnogi samo koriste izraz "profesionalac",bilo je da sam se vracao 5-6 puta da bi nesto popravio,na kraju popravio komsija u penziji.Ovi drugi po pravilu cute i rade, ne lupetaju ne sire "znanje" itd, nemaju ni kad ni zelje za tim ...
Iz mog iskustva, koje moze biti razlicito od tvog, koga god sam upoznao i krenuo sam tim ja pa ja, pa ovaj nije video ono, ali kad sam ja ..., ili jos gore dosli iz ovlascenog servisa i zakenjali, ali kad sam ja bez alata delova i dokumentacije dosao pa bacio moje strucno oko sve je proradilo da prsti, mi je to sto je radio zasrao do neba. Kad god mi nesto bilo uradjeno kako valja komunikacija je bila minimalna.
-
Boki78
Pazi realnost je takva da su nova vozila bolja od starih, jbg sve im je bolje lepse i sta vec odradjeno. ali zahtevaju i boljeg gazdu. Ja mogu da se tripujem da sam baja domacin, pazarim ne znam ni ja sta pa da posle pola meseca radim da bih vozao dupe po BG-u. Nije problem ali to ne vodi nigde ...dejca wrote:Ala ste se raspisali samo tako, no svaki merak ili luksuz ili potreba ima svoju cenu. Boki ovog puta piše realno stanje oko održavanja E3 vozila i E1 vozila i u tome ga podržavam. I ja sam za to da se ima onaj auto koji može da se održava a ne kupe ga na lizing i kad dodje stani pani hvataju se za glavu. Opet ću navesti primer u dvorištu mog buraza i njegovu alfu. Kažu da se vlasnici alfe dva puta raduju, epa moj buraz bi se po drugi put ne radovao nego rodio.
Iz moje perspektive auto mi stvarno treba, mora biti ispravan, a mogu voziti samo auto kome svaki kvar mogu resiti brzo i vratiti ga u upotrebu. Ostalo je lepo za snivanje dok se ne ispadne iz kreveta.
Jesu boki ,ali vrlo brzo pojedu sami sebe dok ne postanu kolko toliko stari.....Nije ovo ni zemlja ni platezna moc za novo...Pricam o ozbiljnim kolima i prosecnim gradjanima .....Boki78 wrote:Pazi realnost je takva da su nova vozila bolja od starih
-
Boki78
Ja se to svakako slazem. Covek se prostire po duzini. Ja sam poznajem ljude koji posteno, smislenim poslom prave 3-5k mesecno u Srbiji. Kad je trbalo imali su i mozga i snage i sada zive normalno. Takva kola su za njih, za nas manje sretne, a i vise tupave i kilave, ne bas 
- Imre
Jeee...citam i ne verujem!Sad ispada da je servo losa stvar i snizava vrednost vozila i da je gori od ostalih desetki jer ga ima,i da ce neko n@jebati ako ga uzme...pa da skinem farove,jer moze sijalica da crkne?Boki78 wrote:A jel kapiras sad koliki si kockarNiti znas nesto o 11x niti o njegovoj, a uleteo bi u posao samo tako
Doduse kaki si i zaradio pri tome