inace braca bugari su prosle godine valali skoro nove 2107 sa injection-om za 3k
Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
tvoj merac ironije treba pod hitno na bazdarenje 
inace braca bugari su prosle godine valali skoro nove 2107 sa injection-om za 3k
I tu se moze diskutovati, ali ovo je bas oportuna cena
Nisam te skapirao...mislis da gresim u necemu .....Ispravi me ....slab sam ja u lada svetu ,ali tako neko misljenje imam kad je ovaj model u pitanjuBoki78 wrote:tvoj merac ironije treba pod hitno na bazdarenje
-
Boki78
Ma koja bre crna ekskluziva, najobicniji radni magarac za radnicku klasu
na sve to taj auto nema ni neku posebnu simbolicku, ala sam mnogo poseban, vrednost pa da imas hipstere za musterije ....
-
travelman
Kad bi rekao Bokiju koliko mi nude za cabria, a tek koju cenu ja cekam da bi ga zavalio, rekao bi mi da su mi sve babe ovoga sveta popile pamet.
.
Imati nesto sto drugi nemaju se ne kupuje parama nego suvim zlatom.
Ona bela Samara sto smo je gledali na snimku pre neki dan, vredi sigurno vise od 3 somica koje spominjete. To ce kupiti neko ko ce je parkirati u dnevnu sobu i diviti joj se a ne da je vozi svaki dan.
Imati nesto sto drugi nemaju se ne kupuje parama nego suvim zlatom.
Ona bela Samara sto smo je gledali na snimku pre neki dan, vredi sigurno vise od 3 somica koje spominjete. To ce kupiti neko ko ce je parkirati u dnevnu sobu i diviti joj se a ne da je vozi svaki dan.
Nemoj da meris kabrija i lajku 2105........nemaju ni pribliznu vrednost ....ni kao novi ni kao sacuvani posle 25god.....
Ova lajka iz bugarske jeste kolekcionarski primerak ali je model NEinteresantan za sakupljaca.....Dakle 8 soma nikad ...
Ova lajka iz bugarske jeste kolekcionarski primerak ali je model NEinteresantan za sakupljaca.....Dakle 8 soma nikad ...
-
travelman
NE poredim ih, znam da su babe i zabe.
Ali mislim da bi za onu belu Samaru sa snimka neko i dao preko 3 soma .
8 je stvarno misaona imenica.
Ali mislim da bi za onu belu Samaru sa snimka neko i dao preko 3 soma .
8 je stvarno misaona imenica.
-
Boki78
Travlemane golf pa jos cabrio mk1 i bilo koja lajka nisu za poredjenje. Jedno je u najboljem slucaju komunisticki relikt reprodukcije fiata 124, a drugo je ikona svoje klase.
Ako bi neku cenu i mogao da izvuces za neke primerke 2101, za 2105 to sigurno ne bi. 2105, kao i 2104 i 2107 nemaju nikakvu vrednost sem upotrebne, a ona je u svojim prirodnim granicama daleko ispod 8000e
Ako bi neku cenu i mogao da izvuces za neke primerke 2101, za 2105 to sigurno ne bi. 2105, kao i 2104 i 2107 nemaju nikakvu vrednost sem upotrebne, a ona je u svojim prirodnim granicama daleko ispod 8000e
-
travelman
Znam, ja ih nisam ni poredio.
Ali da imam 1.000.000e u kesu i da sam prve vozacke i sexualne korake napravio u Samari pa mi je zato ostala u lepom secanju,
galantno bih izvadio 5 somica i kesirao za onu belu bez obzira sto ona vredi, mozda, max 3.
Ali da imam 1.000.000e u kesu i da sam prve vozacke i sexualne korake napravio u Samari pa mi je zato ostala u lepom secanju,
galantno bih izvadio 5 somica i kesirao za onu belu bez obzira sto ona vredi, mozda, max 3.
-
travelman
San snova, nema veze sto nije ikona u svojoj klasi kao golf.
Ovakav primerak samare moze da stane rame uz rame sa golfom istog godista.
nece odneti primat ali ce joj se isto diviti koliko i golfu.
Ovakav primerak samare moze da stane rame uz rame sa golfom istog godista.
Mozda dok mene nisi upoznao ...sad bi te ja u tome sprecio po cenu zivotatravelman wrote: galantno bih izvadio 5 somica i kesirao za onu belu bez .
p.S. Za koju belu ??? Onu sa snimka ??? Pa eto ti je na slici ista takva.....nova samara ....jel jeste ....pa sto je ne proda za tri soma....Mislim voleo bi on,al nemo ko da je plati.....a pazi ,nije Srbija i gladologija ,nego je EU
-
Boki78
Moze, uz GTI da stane uz rame i bude prvih pola sekunde po startu na metar od njegatravelman wrote:Ovakav primerak samare moze da stane rame uz rame sa golfom istog godista.
Golf je svasta od 1.3 benzinca, omiljenog balkanskog 1.6 dizela pa do GTI
-
travelman
Vi poredite Samaru i golfa a ne ja.
Da imam 3 soma viska kupio bi ovu belu iz H i cuvao je kao sto cuvam golfa.
Rame uz rame mislim po ocuvanosti a ne na crtu.
Da imam 3 soma viska kupio bi ovu belu iz H i cuvao je kao sto cuvam golfa.
Rame uz rame mislim po ocuvanosti a ne na crtu.
Jel a koju bi vozio???? Neku jeftiniju jel???? A kad ja odem da kupim jeftiniju za arcenje,vi me napljujete i kazete trula ...i ja je prodam.....kad je prodam vi kazete sto si je prodao ???? Ja odem pa kupim drugu ...Vi kazete i ta trula.....travelman wrote: Da imam 3 soma viska kupio bi ovu belu iz H i cuvao je kao sto cuvam golfa.
Ko ce vama udovoljiti .....i jos mi pride sve pokupite sa mojih samara ....