Auto je 2002go godiste,registrovana do kraja godine,ima ugradjen plin(bojler boca) koji je atestiran i uveden u saobracajnu i presla je ispod 100 hiljada.Gume su wintere,zadnje malte ne nove,prednje za nijansu potrosenije,motor extra,kvacilo novo,hladnjak nov,lanac nov,servis uradjen i valjda sam sve nabrojao.....e da ....limarija!
Pa limarija je zadovoljavajuca.......ja nisam neki strucnjak,ali u farbarskom smislu je malo sarena,sto ce reci da je bilo korekcija.
Nije udarana i krivljena,ali evidentno da su neki delovi radjeni jer postoji razlika u boji.......
Sobzirom da je od nula kilometara pa do sad vozio jedan covek koji je geometar,moguce da je bilo samo grebanje o neko siprazje pa je to korigovano kroz farbariju.U krajnjem slucaju sve cemo te detalje saznati ukoliko nekog bude interesovala.......
U kosevima nema tragova havarije,ali postoji jedan momenat koji je limarski nacet.Dali im je to boljka ili ne,ja nemam pojma.....
Cena ...... pa recimo neka studentska .....
Ako nekog zanima,ili hoce neki detalj da slikam malo kvalitetnije ,slobodno recite......moze ovde ili na PP.
Evo par slika ....