Zis
Zis
Halo,
Ja sam se pre par godina doduse prijavio na ovu listu ali sam sticajem okonosti pauzirao sa pracenjem i, naravno, zaboravio parametre. Eto me opet. Imam Nivu vec nekoliko godina, 2003 godiste, plin. Idem dosta po terenu (Miroc, Stara i Suva planina, Durmitor). Nisam mehanicar ali znam pomalo o vozilima.
Cucemo se
Zis
Ja sam se pre par godina doduse prijavio na ovu listu ali sam sticajem okonosti pauzirao sa pracenjem i, naravno, zaboravio parametre. Eto me opet. Imam Nivu vec nekoliko godina, 2003 godiste, plin. Idem dosta po terenu (Miroc, Stara i Suva planina, Durmitor). Nisam mehanicar ali znam pomalo o vozilima.
Cucemo se
Zis
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Zis
Jes' vala, zaboravih da kazem. Iz Beograda sam, kao geolog sam decenijama vozio Nive po kojekakvim terenima pa na kraju i uzeh jednu. Mala je OK, sa karburatorom, nekako ne volim ove novotarije jer sam sa sluzbenim ostajao nasukan bez ikakve mogucenosti da nesto na terenu uradim i svakako plinom.
Elem, kad pomenuh plin, moze li neko da mi objasni kako to da sam proslog leta sa rezervoarom plina tankoavnim u Pljevljima presao oko 500 km a sa nasim mi je norma oko 350??? Sta nam to prodaju ovi nasi i to razni, nisam primetio neku bitnu razliku kod razlicitih distributera plina.
Elem, kad pomenuh plin, moze li neko da mi objasni kako to da sam proslog leta sa rezervoarom plina tankoavnim u Pljevljima presao oko 500 km a sa nasim mi je norma oko 350??? Sta nam to prodaju ovi nasi i to razni, nisam primetio neku bitnu razliku kod razlicitih distributera plina.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
e,to ti je kvalitet druze goriva kod nas....toliko..nema tu sta da se prica... 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ja sam sipao piln u bosni i nije neka razlika al zato u gorivu jeste
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109